billakoskav Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Γεία σας, το σύστημα μου αποτελήτε από PHENOM X4 9950, GIGABYTE GA-MA770-DS3, 2X1GB RAM και η ερώτηση μου είναι η εξής.... χρησιμοποιώ την κάρτα gigabyte ati radeon hd3650 512mb και παρ'όλο που είμαι ευχαριστιμένος βλέπω οτί μου κολλάει σε μερικά παιχνίδια όπως το call of duty 4 k 5 ενώ σε παιχνίδια όπως το jericho και assasins creed που υποτίθετε είναι πιο απαιτιτηκά σε γραφηκά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα!!! λέτε να φταίνε τα drivers ή η κάρτα πάλιωσε και θέλει άλλαγή???? drivers εν έχω κάνει ποτέ update εχω περασμένους από το cd που πήρα την κάρτα!!! ποία νέα κάρτα θα μου συνηστούσατε???? ευχαριστώ!!! -----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 11 : 34 : 13----- δεν ξέρει κανείς????
nikolas8141 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Πρωτη κινηση κατεβαζεις τους νεους drivers και τους περνας!!!! Μετα δοκιμαζεις να δεις αν εχεις κοληματα!!!!! Και τελος αν εισαι ψημενος για νεα καρτα τοτε η hd4850 σαν μεση λυση πιστευω πως ειναι μια χαρα!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.