Προς το περιεχόμενο

Acer επεκταση εγγυησης

telegamesvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για δοκιμασε κ εδω ..

MDI S.A.

System & Services 1, Rafailidou & Agriniou Str.

177 78 - Tavros

Tel. +30 210 4804-500

Fax +30 210 4804-501

Web: http://www.mdi.gr

MDI S.A. THESSALONIKI

N.MANTZAROU STR. N°11

54627 THESSALONIKI

Phone number : + 30 231 0523016

Fax : + 30 231 0566549

e-mail : [email protected]

Επισης θα σε παρακαλουσα να γραψεις και ενα συντομο ιστορικο της βλαβης ,για να ενημερωνωμαστε..

Αν ειναι να δοκιμασω και εδω (δηλαδη 3 φορα) τον πεταω απο το μπαλκονι και ηρεμω.Το ιστορικο : 1. φορα καηκε η μητρικη και τα ηχεια , 30 ημερες στο service.

2 φορα (3 ημερες μετα το 1 service) παλι τα ιδια αλλα και με cpu , 20 ημερες και ακομα τον περιμενω. Αστα ρε φιλε η υπομονη μου εχει τελειωσει.:mad:

Δημοσ.
Για ποια εγγυηση μιλαμε , πριν εξι μηνες αγορασα εναν aspire 7720 , εδω και 2 μηνες τον στελνω συνεχεια για service (1 αλμαν και 1 echo) με καμμενη μητρικη. Αρα για ποιο service μιλαμε και εγγυηση. Πεταμενα λεφτα.:mad:

εγω μιλαω σε περιπτωση που εχεις κανει επεκταση εγγυησης τι γινεται,αλλα ακομα

και ετσι εγω που το πηγα σε ενα acer point καταστημα γιατι η καρτα γραφικων ηταν προβληματικη εφυγε για ιταλια και ηταν πισω σε 8 μερες ετοιμο.εγω προσωπικα εχω να πω τα καλυτερα για την acer καθοτι εχουν περασει τρια απο τα χερια μου.

Δημοσ.
Αν ειναι να δοκιμασω και εδω (δηλαδη 3 φορα) τον πεταω απο το μπαλκονι και ηρεμω.Το ιστορικο : 1. φορα καηκε η μητρικη και τα ηχεια , 30 ημερες στο service.

2 φορα (3 ημερες μετα το 1 service) παλι τα ιδια αλλα και με cpu , 20 ημερες και ακομα τον περιμενω. Αστα ρε φιλε η υπομονη μου εχει τελειωσει.:mad:

Σε καταλαβαινω κ συμπασχω απολυτα ...Μου εχει τυχη κατι παρομοιο με μια LG 50" plasma αξιας 6200 ευρω!!! Τρεις φορες στο service μεσα σε 6 μηνες !!!!!

Στο τελος και μετα απο αλλεπαληλες τηλεφωνικες επικοινωνιες και αρνηση μου να παραλαβω το ιδιο ελλατωματικο προιον, μου επεστρεψαν το ποσο στο καταστημα που την πηρα και πηρα αλλη τηλεοραση !

Και να μην αναφερω αλλες περιπτωσεις π.χ με ενα peugeot αυτοκινητο κ.λ.π

Με το μονο καταστημα που δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα μεχρι στιγμης απο το service ειναι το Plaisio...(για να υποστηριζουμε κ τους σωστους )

Μην τους αφησεις ετσι,ζητα αλλαγη γιατι το μηχανημα ειναι ελλατωματικο κ εχουν αδυναμια να το φτιαξουν .Επισης στειλε email στην ACER.

Τελος με ηρεμο κ σοβαρο τροπο να τους κανεις σαφες οτι εχεις ολο τον χρονο και το χρημα να διεκδικησεις τα δικαιωματα σου ..

Περιμενουμε νεα ,γιατι ειναι καλο για ολους να μαθαινουμε την εξελιξη τετοιων υποθεσεων ..

Δημοσ.

Φιλε telegamesvg με ηρεμο παντα τροπο μιλησα με τα κεντρικα της acer εδω στην Ελλαδα γυρω στις 50 φορες και μου απαντησαν: Αντικατασταση δεν μπορει να γινει με τιποτα , το μονο που μπορω να κανω ειναι να το στελνω συνεχεια για service μεχρι να φτιαχτει. Οταν τους ειπα πως θα βαλω δικηγορο γιατι δεν βρισκω ακρη (με ηρεμο τροπο )και χανω δουλειες εξαιτιας του laptop , μου απαντησαν με αγριο τροπο κανε οτι θες ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτο ειναι, να τους χαιρομαστε και να τους δινουμε τα ωραια μας λεφτα. Ασε τι λογαριασμους εχω πληρωσει για να τους περνω τηλεφωνο.

Δημοσ.

Κάτσε δεν κατάλαβα, θα το πας συνέχεια στο service μέχρι να λήξει η εγγύηση???:shifty:

Ρώτησες δικηγόρο εάν μπορείς να βρεις το δίκιο σου???

Σκέψου και το συνήγορο του πολίτη.Ίσως να έχουν αντιμετωπίσεις παρόμοιες καταστάσεις...

Δημοσ.

>Κάτσε δεν κατάλαβα, θα το πας συνέχεια στο service μέχρι να λήξει η εγγύηση???
Ρώτησες δικηγόρο εάν μπορείς να βρεις το δίκιο σου???
Σκέψου και το συνήγορο του πολίτη.Ίσως να έχουν αντιμετωπίσεις παρόμοιες καταστάσεις..

Ακριβως μεχρι να ληξει η εγγυηση και μετα με δικα μου εξοδα αν θελω. Οσο για το 2 ρωτησα και τα εξοδα δεν αξιζουν για ενα υπολογιστη.

Δημοσ.

γιατι δεν επικοινωνεις με την ασερ εκτος ελλαδος;ιταλια πχ,οπου ειναι τα κεντρικα της;

βεβαια και εγω με φουτζιτσου που μιλησα μου ειπαν δεν μας αφορα μιλα με ελλαδα. Αλλα δεν χανεις τπτ

αλλιως συμβουλευσου δικηγορο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...