pgala Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 έχω ένα laptop hp dv7-1020 και όταν πατάω shutdown σβήνει η οθόνη αλλά τα κουμπιά στο πάνω μέρος μένουν ανοικτά και αναγκάζομαι να το σβήσω στην συνέχεια από το κουμπί. ξέρει κανείς τίποτα για αυτό?καμια βοήθεια?
alexzzz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Φίλε μου τα κεφαλαία σε φόρουμ σημαίνει ότι φωνάζεις. Αν θέλεις διόρθωσε τα γιατί υπάρχει πιθανότητα να σβηστεί/κλειδωθεί το τοπικ.
arkas2004 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 έχω ένα laptop hp dv7-1020 και όταν πατάω shutdown σβήνει η οθόνη αλλά τα κουμπιά στο πάνω μέρος μένουν ανοικτά και αναγκάζομαι να το σβήσω στην συνέχεια από το κουμπί. ξέρει κανείς τίποτα για αυτό?καμια βοήθεια? 1)εχεις βαλει ΧΡ ? 2)οταν περναγες τους drivers εκανες επαννεκινηση οταν στο ζητουσε η τους εβαλες ολους μαζι και μετα πηγες να κανεις επανεκκινηση?
popolaros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 έχω ένα laptop hp dv7-1020 και όταν πατάω shutdown σβήνει η οθόνη αλλά τα κουμπιά στο πάνω μέρος μένουν ανοικτά και αναγκάζομαι να το σβήσω στην συνέχεια από το κουμπί. ξέρει κανείς τίποτα για αυτό?καμια βοήθεια? ειναι sleep mode
pgala Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 εχω windows vista.οσο για τους drivers εκανα αυτό ακριβώς που ζήταγα. το sleep mode τι ακριβώς είναι?
jimarass Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Όταν πατάς το κουμπί σε πάει σε sleep mode, όπου είναι μια κατάσταση power saving, αλλά δεν κλείνει τελείως ο υπολογιστής. άλλαξε τη ρύθμιση από το control panel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.