Προς το περιεχόμενο

Αλλάγή σκληρού δίσκου σε lap top Toshiba Satellite A50-109

karhariasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά, χτύπησε ο σκληρός δίσκος από το laptop μου Toshiba Satellite A50-109 . Θέλω να αλλάξω σκληρό αλλά δε ξέρω ποιος μπορεί να είναι συμβατός. Μπήκα στο site της Toshiba κ βρήκα το μοντέλο που έχω

http://gulf.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=AE&highlightOption=131413&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=97587

Δε μπόρεσα να βρω το manual του, δε το έχει ούτε στο site σε PDF μορφή. Απλά αναφέρει ότι έχει έναν 40άρι σκληρό S.M.A.R.T. Πως μπορώ να βρω με ποιους σκληρούς είναι συμβατός?

Πήγα στην καρτέλα Compatible Options, στην επιλογή Drives αλλά έχει μόνο external σκληρούς.

Καμιά βοήθεια? Δε θέλω να βάλω 40άρι, θέλω να βάλω κάποιον ποιο μεγάλο σε χωρητικότητα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμή βοήθεια σας.

Κώστας

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Να ρωτήσω κάτι ακόμη παίρνει οποιονδήποτε IDE 2,5" έχει στο e-shop ή πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο σε αυτόν?

-----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 02 : 33 : 02-----

επίσης κατι ακόμη. θα τον διαβάσει τον σκληρό αυτόν που είναι 320γίγα ή υπάρχει περίπτωση να μου βγάλει πρόβλημα κ να πει ότι δεν τον αναγνωρίζει?

Δημοσ.

Οχι, δεν χρειαζεται να προσεξεις κατι. Αρκει να ειναι ide 2.5".

Λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα με αυτον τον 250αρι δισκο, θα αναγνωριστει κανονικα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...