Προς το περιεχόμενο

Αγορά Microsoft Wireless Optical Desktop 3000

cool_ted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω αυτο το σετ(MICROSOFT DSP WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3000) ...Το ποντικι δεν με ενδιαφερει καθολου(εχω ενα logitech LX7 απο το οποιο ειμαι απολυτα ικανοποιημενος)...

το εχει ο αδερφος μου σε ενσυρματο και μου αρεσει πολυ και η αισθηση των πληκτρων λαπτοπ αλλα και οτι ειναι curve...

Απογοητευτηκα ομως οταν ειδα μερικα reviews οτι πολλοι ειχαν προβληματα με το συγκεκριμενο(μερικεσ φορες δεν υπηρχε αναταποκριση οταν παταγαν τα κουμπια,κ.α)...ειναι προβληματικη η σειρα?να μην το παρω?η απλως ετυχαν καποια ελαττωματικα?

Αυτη η εκδοση εχει καμια διαφορα απο αυτη?εκτος του οτι ειναι retail κ στο χρωμα?νομιζω οχι...γιατι το ενα γραφει 2000 κ το αλλο 3000...

Η retail εκδοση που την εχω δει στο πλαισιο δεν εχει ελληνικους χαρακτηρες...η DSP εχει?

Στην χειροτερη θα το παρω σε ενσυρματο αφου με βολευει πολυ οπως προειπα...

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Mακρια απο το 1000 παντως ελλατωματικοτατο!!!

Τωρα το 3000 το ειχαν βγαλει σε προσφορα προσφατα και εχει οντως καλη αισθηση.

Παντως με οτι Logitech εχω παρει ειμαι ικανοποιημενος..(Off topic)

Δημοσ.

και εγω ενα ασυρματο logitech εχω τωρα...δεν εχει κανενα προβλημα αλλα προσωπικα εμενα δεν με βολευει πολυ στο να γραφω γρηγορα...

ενω το συγκεκριμενο με βολευει πολυ...

θα το παιρνα με την μια αλλα διαβασα οπως κατι reviews απο χρηστες που ειχαν προβλαματα...και ελεγα μηπως ειναι ελλατωματικη η σειρα...αν το εχει κανεις ας βοηθησει...;)

Δημοσ.

κριμα...

και με βολευει πολυ...

μου φαινεται περιεργο παντως Micrοsoft πληκτρολογιο να παρουσιαζει σε πολλους προβληματα...

σκεφτομουνα να το διακινδυνευσω αλλα τωρα δεν ξερω...:-(

δεν μπορω να καταλαβω πως σε μερικους δουλευει και σε αλλους οχι...υπαρχει περιπτωση να επηρεαζεται και καπως απο το pc?

Δημοσ.

Και εγω αυτο εχω και μου σπαει μερικες φορες τα νευρα γιατι δεν ανταποκρινεται. Οποτε μπαταριες εξω ξανα μεσα και αν ξανα δεν δουλευει καινουργιες και εφτιαξε. Μου εχει κολλησει στον 1 χρονο γυρω στις 4-5 φορες.

Δημοσ.

τελικα δεν μου πατε εχει ελληνικους χαρακτηρες το πληκτρολογιο(θα προτιμουσα να εχει)?πηρα τηλεφωνο στο e-shop αλλα δεν ηξεραν...

Δημοσ.

τελικα δεν μου πατε εχει ελληνικους χαρακτηρες το πληκτρολογιο(θα προτιμουσα να εχει)?πηρα τηλεφωνο στο e-shop αλλα δεν ηξεραν...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...