Fronimitis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά μου πούλησε ένας φίλος σε καλή τιμή ζαντολάστιχα 17".Όλα καλά μέχρι εδώ...Έλα όμως τώρα που θέλω λάστιχα και δεν ήξερα όταν τα πήρα ότι είναι τόσο ακριβά.Κάτω απο 500 ευρώ για την τετράδα δεν μου έχει πεί κανένας.Ξέρετε κανένα φθηνό βουλκανιζατέρ με καλές τιμές γιατί η τσέπη έχει τρυπήσει και 650 για michelin είναι η ταφόπλακα μου!
deminho11 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Βασικά ακριβά μου φαίνονται, εγώ με 225/17 έβαλα με 600 € και έχω 6 μήνες εγγύηση και 1 χρόνο οδική βοήθεια.... Dunlop έχω βάλει και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, αν και υποστηρίζω Michelin. Πάντος με το θέμα ελαστικά πιστεύω οτι δεν πρέπει να γίνεται τσιγκουνιά γιατί παίζουν μεγάλο ρόλο στην ασφαλή οδήγιση!!!
palawiaris Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 http://www.elastika-online.gr/elastika.html τιμές με φ.π.α. και μεταφορικά Πάντως μην προτιμήσεις τα φτηνιάρικα λάστιχα.
Alxnks Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 κοιτα και τα fulda, καλο και τιμιο λαστιχο. εγω εβαλα τετραδα τα carat exelero 225/40/18 με 545 ευρω. βεβαια μετα απο μολις 15 μερες αυξηθηκαν οι τιμες (ημουν πολυ τυχερος) και πηγαν καπου στα 600. πιστευω ομως πως σε μικροτερη διασταση που θες εσυ θα ειναι καπως φθηνοτερα α..και για το site που αναφερθηκε πριν..εμενα τα fulda μου βγηκαν φθηνοτερα απο οτι μου εα ελεγε το παιδι που μιλουσα στο site. βασικα τα στελνει σε συνεργατες του στην ελλαδα και τα βαζεις σε εκεινους..πιστευω αν ψαξεις και ρωτησεις τιμες και παρεις προσφορες, σιγουρα βρισκεις τις ιδιες ή και καλυτερες ισως τιμες απο εκει. δε σε αποτρεπω βεβαια απο το να το ψαξεις μεσα απο εκει...απλα την εμπειρια μου παραθετω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.