Προς το περιεχόμενο

Ανάκτηση Δεδομένων

nickvanpapas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει καεί η μητρική του φορητού μου και επειδη είναι ασύμφορη η αντικατασταση της αποφάσισα να πάρω καινούριο.Με ποιον τρόπο μπορώ να ανακτήσω τα δεδομένα μου από το χαλασμένο μου λαπτοπ?Θα ήθελα να ξερω εαν είναι εφικτό κ με ποιον τρόπο.Παρεπιπτόντως προσανατολίζομαι να πάρω τον hp pav7-1130ev,αν υπάρχουν γνώμες γιαυτον ευχαρίστως να τις ακούσω.Ευχαριστω.

Δημοσ.

τα δεδομενα σου ειναι απειραχτα κατα πασα πιθανοτητα στο σκληρο δισκο, οποτε ανοιγεις το λαπτοπ τον βγαζεις τον βαζεις σε καποια εξωτερικη θηκη και παιρνεις αυτα που θες

Δημοσ.

Τι πρόβλημα παρουσιάζει ο υπολογιστής σου? Ποίς διέγνωσε καμένη μητρική? Αν το πήγες σε Πλαίσιο, Multirama κτλ ακόμη και καμένο τροφοδοτικό να έχεις η διάγνωσή τους είναι πάντα καμένη μητρική....Ισως να επισκευάζεται με χαμηλότερο κόστος από ότι νομίζεις

Δημοσ.
Τι πρόβλημα παρουσιάζει ο υπολογιστής σου? Ποίς διέγνωσε καμένη μητρική? Αν το πήγες σε Πλαίσιο, Multirama κτλ ακόμη και καμένο τροφοδοτικό να έχεις η διάγνωσή τους είναι πάντα καμένη μητρική....Ισως να επισκευάζεται με χαμηλότερο κόστος από ότι νομίζεις

+ 1000 φορητό που έδωσα σε ξαδελφό μου πριν περίπου δύο χρόνια, είχε κρασάρει σκληρό όπως διέγνωσε κατάστημα γερμανός, αλλά τελικά απεδείχθει ότι μόνο το τροφοδοτικό τα είχε παίξει!!!

Δημοσ.

Παιδιά τη διάγνωση την έκανε ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της hp στη θεσ/νικη(infoquest),οπότε δν νομιζω οτι υπήρχε συμφέρον για κάτι τέτοιο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...