soledimare Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Παιδια καλησπέρα, είμαι νέος στο forum σας και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε... Έχω έναν πλήρη κώδικα C++ του οποίου το αποτέλεσμα θα πρεπε να είναι ένα πρόγραμμα το οποίο ουσιαστικά θα διαχειρίζεται ένα DVD Store... έχω βάλει μέσα επιλογές που έχουν να κάνουν με τιμή, όνομα ταινίας και κανα δυο ακόμη πραγματάκια. Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ πιστεύω ότι το έχω σωστά γραμμένο δεν μπορώ να το κάνω debug - build - compile... To κουφό κυρίως είναι ότι το πρόγραμμα το είχα κάνει πριν δύο περίπου χρόνια και τότε δούλευε..... Αν είστε διατεθιμένοι και αν επιτρέπετε θα ήθελα να βάλω ή να σας στείλω προσωπικά τον κώδικα για να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Ηλίας Σημείωση: το πρόγραμμα με το οποίο το είχα κάνει τότε, είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιώ...Δλδ. Visual C++ 2005 express edition
Evgenios1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 project win32? Μιπως ειχες ΧΡ και τωρα βιστα (εαν δουλευεις σε GUI)
3c0r1z Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Aν δεν έχεις πειράξει τίποτα στον κώδικα ή στα project settings δοκίμασε να ξαναδημιουργήσεις καινούργιο project με τις ίδιες ρυθμίσεις και ξαναμεταγλώττισε το. Μπορεί να είναι και κάποιο bug του Visual Studio αν και δεν το πιστεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.