Προς το περιεχόμενο

Το "Startup Faster!" απ την ursoftware αξίζει;

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηursoftware ειναι η εταιρια του διασημου Your Unisaller.

Εχει επισης και ενα προγραμμα "Startup Faster!" που λέει ότι βοηθάει στην γρηγορότερη εκκίνηση.

Το χει δοκιμάσει κανείς; Κάνει δουλειά;

Δημοσ.

Οχι. Απλά βάζει σε προτεραιότητα το προγράμματα που ανοίγουν στην αρχή

Αν έχεις για παράδειγμα προγράμματα που κολλάνε όταν ανοίγουν όλα μαζί την ίδια στιγμή ίσως να σου είναι χρήσιμο.

Δημοσ.

Χμμ.. ίσως να βοηθήσει λίγο... έχω για παράδειγμα το βαρίδιο της Creative Control Panel, το McAffe και κατι iNternet D Manager και daemon tools με λίγο messenger μέσα και μια δόση απο Logitech Mouse SetPoint

Υ.Γ.

Και λίγη μαγιονέζα! Πατάτες;0002006E.gif

Δημοσ.
Χμμ.. ίσως να βοηθήσει λίγο... έχω για παράδειγμα το βαρίδιο της Crative Control Panel, το McAffe και κατι iNternet D Manager και daemon tools με λίγο messenger μέσα και μια δόση απο Logitech Mouse SetPoint

Υ.Γ.

Και λίγη μαγιονέζα! Πατάτες;

Δεν είναι Crative αλλά creative:p:p!!Οκ το ξέρω ότι το έκανες από βιασύνη σου αλλά κάπως μου έκατσε για αυτό το αναφέρω!!Διόρθωσε το!!;)Ωραίο προγραμματάκι αυτό!!Θα το βάλω γιατί στην εκκίνηση μου έχω κάμποσα προγράμματα!!

Δημοσ.
Δεν είναι Crative αλλά creative:p:p!!Οκ το ξέρω ότι το έκανες από βιασύνη σου αλλά κάπως μου έκατσε για αυτό το αναφέρω!!Διόρθωσε το!!;)

Σερβίστηκες!

-----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 02 : 56 : 46-----

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ START UP

ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΚΗΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ. Αυτο που χρειάζεται είναι ένα πρόγραμμα σαν το START UP FASTER να τα βάλει σε σειρά.

ΜΙΛΑΜΕ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ DEKSTOP ARXIZEIΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ, ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Κανα δυο φρακαρισματα των 2sec ειδα μονο.

Υ.Γ.

Σνιφ... 00020072.gifείμαι συγκινημένος, το start up delay ηταν το χειρότερο μου όλα τα χρόνια. Καθε φορα που ανοιγα τον υπολογυστη εφευγα γιατι δεν μπορουσα να βλεπω την επιφανεια εργασιας γαι 40sec άεργος. :cry:

Όταν άκουσα την Microsoft Να υποσχεται γρήγορο start up με τα vista αναθάρισα και όταν τα είδα έπεσα σε πλήρη απογοήτευση και πάλι.

00020344.gif

Θα τους το αγοράσω, είναι το ελάχστο ευχαριστώ... Σνιφ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...