katsikoula Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 παιδια εχω ενα καλωδιο με το οποιο το PS2 μπορει να συνδεθει σε θυρα S-Video. εγω ομως θελω να συνδεσω το PS2 σε θυρα VGA. υπααρχει κανενας ανταπτορας??? η καποιο καλωδιο που να βγαζει απο το PS2 κατευθειαν σε VGA???
freestyoler93 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 νομιζω ναι..πηγαινε σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα και θα σου πουνε
katsikoula Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 νομιζω ναι..πηγαινε σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα και θα σου πουνε πηγα αλλα μου λενε μονο σε sony center. μηπως ξερει κανεις που αλλου μπορω να το βρω???
JIMBOAthens Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Yπάρχει καλώδιο από PS2 σε component και μετά βρίσκεις component σε VGA σε κατάστημα με ηλεκτρονικά...
katsikoula Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Yπάρχει καλώδιο από PS2 σε component και μετά βρίσκεις component σε VGA σε κατάστημα με ηλεκτρονικά... σε ευχαριστω πολυ!!! με βοηθησες αρκετα! μηπως ξερει κανεις απο που μπορω να προμηθευτω τα καλωδια που με συμβουλευει να χρησιμοποιησω ο φιλος μας??? ρωταω επειδη ειμαι κ λιγο ασχετος απο αυτα, μην παρω κ καμια βλακεια
JIMBOAthens Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 PS2 σε component ----> MediaMarkt Component σε VGA ---> Μultirama ή MediaMarkt Προσοχή όμως τα RCA στο ένα καλώδιο να είναι αρσενικά και στο άλλο θυληκά για να μπορέσεις να ενώσεις τα 2 καλώδια. Αν δεν βρεις υπάρχουν ανταπτοράκια που ενώνουν 2 αρσενικά RCA...
katsikoula Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 PS2 σε component ----> MediaMarktComponent σε VGA ---> Μultirama ή MediaMarkt Προσοχή όμως τα RCA στο ένα καλώδιο να είναι αρσενικά και στο άλλο θυληκά για να μπορέσεις να ενώσεις τα 2 καλώδια. Αν δεν βρεις υπάρχουν ανταπτοράκια που ενώνουν 2 αρσενικά RCA... ok σε ευχαριστω κ παλι. θα το ψαξω κ αν βρω τιποτα θα σας ενημερωσω!!! πηρα τηλ κ τα 2 καταστηματα κ μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο!!! ουτε καλωδιο δεν υπαρχει ουτε δυνατοτητα να ενωσω 2 ή παραπανω καλωδια μεταξυ τους για να συνδεσω το PS2 σε οθονη VGA...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.