wizardb13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας, ενδιαφερετε ο ξαδερφος μου να αγορασει laptop για browse στο internet (οχι τρελο κατεβασμα) και για να το συνδεσει στην 37αρα full HD τηλεοραση ετσι ωστε να βλεπει HD βιντεο (οποτε ειναι απαραιτητη και η εξοδος HDMI)... Το προβλημα ειναι οτι διαθετει απο 600 - 700 ευρω... Η αγορα θα γινει απο Πλαισιο η απο e-shop... Καθε προταση ειναι δεκτη αρκει και να δικαιολογειται βεβαιως... Οπως και να εχει σας ευχαριστω για το χρονο σας.
basilis5 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 νομιζω οποιοδηποτε λαπτοπ με μια καρτα γραφικων τυπου 3470-9600 και διπυρινο επεξεργαστη μπορει να κανει την δουλεια εφοσον μιλαμε για κατεβασμα θες και ενα συμπαθητικου μεγεθους σκληρο, και μια μνημη εστω 2 γιγα αρκει, ενω τελος καλο ειναι να χει εξοδο hdmi αλλα επειδη δεν εχω δει καποιο μοντελο σε αυτα τα λεφτα να εχει, κισως με ενα καλωδιο dvi-dvi /dvi-hdmi να κανει μια χαρα την δουλεια του. αν αυτα τα κριτιρια που εθεσα ειναι σωστα τοτε εχεις πολλες επιλογες ΕΧΩ ΤΗν αισθηση πως και αυτο κανει http://www.infopcstore.gr/eshop/15-othonh/ibm-lenovo/773-lenovo-n500-ns75hgm-2.16ghz-2gb-320gb.html πολυσυζητημενο στο φορουμ,αλλα ας μας πει καλυτερα και καποιος που το εχει αν οντως κανει ο φιλος σου γλυτωνει πολλα λεφτα
bakass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 κοιτα καποια μοντελα οπως acer5930g...οικονομικο μηχανημα με καλα κομματια και καλυπτουν την χρηση που θελει ο αδερφος σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.