Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2002 Όταν πάω να ανοίξω τον internet explorer μου ζητάει όνομα και password .Τα γράφω και κλικαρω το κουτάκι για αποθήκευση .Όταν αποσυνδεθώ και πάω να ξανασυνδεθώ έχει αποθηκευμένα τα στοιχεία μου. ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ και όταν τον ξανανοίξω δοκιμάσω να ξανασυνδεθώ η αποθηκεύσει που είχα κάνει πάει περίπατο!!! Τι μπορεί να φταίει ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Woozy_... Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2002 KAI EMENA TO EKANE AYTO!ALLA TO PROBLIMA LITHIKE MOLIS EKANA TIN SINDESI MOU APO TO DIKYTO MESO TILEFONOY SYNTOMEYSH STHN EPIFANEIA TO PROBLEM LITHIKE!GIA DOKIMASE TO AYTO POU LEO! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wOOzY Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2002 Ναι.Και εγώ όπως λέει ο φίλος Woozy το έχω κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2002 To eixa auto me to reset crack sta XP. Ama to exete rixte mia matia gia to corporate, kanei poly kalyterh douleia (Kai ama de boreite na to vreite yparxoun kai ta pm ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TmouR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2002 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2002 To poio pi8ano einai na mhn exeis energopoihsei kapoio Power Profile. Kane Log Off kai dwse ena Username.Pass den xreiazetai... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2002 Κι ομως εχω ενεργοποιησει χωρις profil τα xp δε σε αφηνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2002 Εμενα τιποτα επιμενει στην αμνησια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.