kawasak12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 τι εννοεις δεν μπορεις να τ βρεις Δεν μπορω να το βρω σαν προγραμμα για να το τρεξω. Που αποθηκεύετε?
kawasak12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 κοιτα τ pm s Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου αλλα είμαι καινούργιος και δεν κατάλαβα που να πάω. Το πρόβλημα μου είναι οτι ενώ το έχω κάνει install και θα έπρεπε ίσως να βρίσκεται κάπου στον Firefox σε εμφανες σημείο, .ετσι δεν είναι?
mitsosbmx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 οχι ειναι standalone προγραμμα ο φακελοσ π σ στειλα περιεχει το launcher τ
H1llzFr4D Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Οπωσδήποτε το Cryptload!! Είναι για premium & free users, και ανάμεσα στις λειτουργίες του είναι και το αυτόματο restart του router! Τι άλλο να ζητήσει ένας free user?? http://www.cryptload.info/
Xaen Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Για download manager εγώ λέω το Internet Download Manager διότι βολεύει και τους Premium Users πολύ. Τώρα για το προγραμμα που ζητάς υπήρχαν παλιά κατί που λειτουργούσαν αλλά δεν νομίζω πια να υπάρχουν..
kawasak12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 οχι ειναι standalone προγραμμα ο φακελοσ π σ στειλα περιεχει το launcher τ[/QUOTΑν και δεν το κατάλαβα αυτό που είπες, σε ευχαριστω πολύ mitsosbmx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.