dionisis22 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα...Θέλω να αγοράσω ένα κινητό από το ΕΒΑΥ (συγκεκριμένα το w910i) και δεν ξέρω τι πρέπει να κοιτάξω. Έχω ακούσει ότι μπορει να είναι κλειδωμενο. Τι ακριβώς να ψάξω ώστε να μην έχω πρόβλημα όταν θα τοποθετίσω την εληνική μου κάρτα; Ευχαριστω προκαταβολικά!!
Chris_85 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 εχει πολλα προβληματα το συγκεκριμενο κινητο, δεν θα στο συνιστουσα
Flying_Dutchman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μεταξυ αλλων, αν το παρεις απο το αμερικα, προσεξε τι θα γινει με το τελωνειο. Σε γενικες γραμμες, δε συμφερει να το φερεις απ'εξω... ισως σε μεταχειρισμενο εδω να σου βγει φθηνοτερα (και σιγουρα ασφαλεστερα) και να εχεις κι εγγυηση.
paintleader Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 δινω εγω το κινητο αυτο....εαν το θες πες μου
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ποσο πιο φτηνα θα σου βγει ??? Αξιζουν τα αναμφισβητητα ρισκα που θα παρεις ?? Απο θεμα εγγυησης , κλειδωματων , τελωνειου κλπ ??? Δεν νομιζω..
snik Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 καλυτερα παρτο απο Αγγλια για να μην εχεις τον κινδυνο του τελωνειου. Εγω εφερα απο Αγγλια ενα μεταχειρισμενο w890i με τα μεταφορικα μου πηγε συνολικα 110 ευρω ενω εδω το λιγοτερο που το εβρισκα ηταν 170-180. Οσο για το κλειδωμα υπαρχουν καποια προγραμματακια που στο ξεκλειδωνουν,δεν θελει εξτρα εξοπλισμο μονο λιγο ψαξιμο και διαβασμα. Εγω του περασα και Ελληνικα και το τηλεφωνακι πεταει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 καλυτερα παρτο απο Αγγλια για να μην εχεις τον κινδυνο του τελωνειου.Εγω εφερα απο Αγγλια ενα μεταχειρισμενο w890i με τα μεταφορικα μου πηγε συνολικα 110 ευρω ενω εδω το λιγοτερο που το εβρισκα ηταν 170-180. Οσο για το κλειδωμα υπαρχουν καποια προγραμματακια που στο ξεκλειδωνουν,δεν θελει εξτρα εξοπλισμο μονο λιγο ψαξιμο και διαβασμα. Εγω του περασα και Ελληνικα και το τηλεφωνακι πεταει. Φυσικα χωρις ελληνικο μενου ετσι ???? Και χωρις τυχον υπολοιπο εγγυησης.
snik Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ελληνικο μενου του εβαλα μονος μου,δεν ηταν τιποτα ακολουθησα κατι tutorials σε ενα site και σε κανα 10λεπτο (τοσο περιπου πηρε να τα περασω) το πολυ ειχα Ελληνικα. Σε αλλες συσκευες ισως το εχει περασμενο απο την αρχη. Απο εγγυηση τωρα δεν ξερω τι γινεται,η συσκευη απο οτι ειδα ειναι 5-6 μηνων οποτε μπορει να ισχυει και Ελλαδα.Αν δεν ισχυει ενταξει δεν υπαρχει προβλημα ετσι και αλλιως γλυτωσα αρκετα χρηματα οποτε κερδισμενος ειμαι.
joker99 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 καλυτερα παρτο απο Αγγλια για να μην εχεις τον κινδυνο του τελωνειου.Εγω εφερα απο Αγγλια ενα μεταχειρισμενο w890i με τα μεταφορικα μου πηγε συνολικα 110 ευρω ενω εδω το λιγοτερο που το εβρισκα ηταν 170-180. Οσο για το κλειδωμα υπαρχουν καποια προγραμματακια που στο ξεκλειδωνουν,δεν θελει εξτρα εξοπλισμο μονο λιγο ψαξιμο και διαβασμα. Εγω του περασα και Ελληνικα και το τηλεφωνακι πεταει. καλησπερα υπαρχουν σαιτ απο αγγλια αξιοπιστα που να μπορω να φερω κινητο? αν εχεις ποσταρε εδω
snik Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 απο ebay το πηρα το αγγλικο ebay ειναι το http://www.ebay.co.uk
AlexNet Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ πήρα ένα htc s620 από Αγλλία καινούργιο. Σε δημοπρασία, μου βγήκε 45 λίρες + 20 περίπου ευρώ για να το ξεκλειδώσω.
flik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Έχω ακούσει δύο απόψεις. Οτι πάντα όποιο κινητό και αν είναι υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσεις μόνος σου, και η άλλη άποψη είναι τελικά οτι πληρώνεις. Και στην δεύτερη περίπτωση, πως γίνεται; Παίρνεις πχ στην vodafone τηλ και λες έχω ένα κινητό κλειδωμένο απο εσάς; Πως πάει το πράγμα;
giwrgosd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Eγω εχω πάρει καμιά δεκαρια κινητα για εμένα και για φίλους απο το αγγλικό e-bay και ποτε δεν ειχα πρόβλημα.Αυτο που πρέπει να προσέξεις ειναι ο πωλητης να ειναι αξιόπιστος και το τηλέφωνο να είναι unlocked=ξεκλείδωτο.Ολα τα κινητα εκει θα τα βρείς απο 150-200ε φθηνότερα σε σχεση με εδώ,αλλα το μόνο που ρικάρεις οπως λενε και οι φίλοι παραπάνω ειναι η εγγύηση,αν και πολλοί πωλητές-Άγγλοι δίνουν(αλλα τρεχα γύρευε....)
ge0rge007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Όταν σου λέει ότι υπάρχει απόδειξη αγοράς τότε η εγγύηση ισχύει κανονικά με την μόνη διαφορά ότι πρέπει να το στείλεις Αγγλία που σημαίνει αρκετές μέρες καθυστέρηση... Πάντως εγώ δεν έχω βρεί κανένα κινητό 150-200 ε πιο φτηνό απο εδώ (μιλάω για καινούργια),εννοείς αν σου τύχει καμιά καλη δημοπρασία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.