nske Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Διαφωνώ με τη ισοπεδωτική και επιλεκτική λογική σου αλλά δεν έχω την διάθεση να μπλέξω σε τέτοια συζήτηση. καλή συνέχεια
afentiko7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Διαφωνώ με τη ισοπεδωτική και επιλεκτική λογική σου αλλά δεν έχω την διάθεση να μπλέξω σε τέτοια συζήτηση. καλή συνέχεια Τουλάχιστον εσύ δε θίγεις. Λες την άποψη σου και δν επιτίθεσαι προσωπικά στον άλλο, έχοντας αβανταρίσματα από μοδεράτορες
Lucifer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ποιος έχει αβανταρίσματα να τον πιάσω φίλο;
Garnele Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα πρέπει να εννοεί, αν και ακόμη δεν κατάλαβα που τον έθιξα εγώ προσωπικά, όλο το φόρουμ τον δουλεύει ψιλό γαζί. Λούσι ψήνεσαι για παρεάκι; Χουχου.
afentiko7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα πρέπει να εννοεί, αν και ακόμη δεν κατάλαβα που τον έθιξα εγώ προσωπικά, όλο το φόρουμ τον δουλεύει ψιλό γαζί. Λούσι ψήνεσαι για παρεάκι; Χουχου. Το αγόρι σου μου την είπε μέχρι και σε οπαδικό τόπικ, και συ ότι κι αν πω, πρέπει να το αντικρούσεις. Αν δεν το καταλαβαίνεις, δε φταίω εγώ. Πρέπει να ψαχτείς
Garnele Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Να, βλέπεις; Πάλι μαλακίες λες, δεν είναι το αγόρι μου. Τι να κάνω ρε συ αφεντικέ, να πηγαίνω με τα νερά σου για να μη στραβώσεις;
Lucifer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Α, γι' αυτό στη λέει συνέχεια ο θεός. Ρε όμνι, άνοιξε κάνα κοσμοπόλιταν ναούμ, είσαι λαστ γηαρ. Άσε που από τότε που έμαθα πως η γκαρνέλε με κεράτωνε με το λάμα του γείτονα, την έχω στη μπούκα και μόνο ευνοούμενη δεν είναι. Λοιπόν, έχουμε 6 ποστ ακόμα μέχρι τη σελίδα 24 για να επανέλθουμε. Το τι κάνει η γκαρνέλε στο κρεββάτι της, εγώ στο δικό μου και το λάμα στον στάβλο του, παρακαλώ ούτε με pm.
donpaganistis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ενδιαφέρουσες όλες οι απόψεις αλλά γιατί ρωτάω εγώ πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε ποια επιστήμη είναι ανώτερη; Δεν υπάρχει ανώτερη και κατώτερη αλλά όλα εξαρτώνται από τα γούστα και τη νοημοσύνη του καθενός.Όπως δεν υπάρχει καλό και κακό φαγητό ή ομάδα έτσι και στις επιστήμες ο καθένος παίρνει ότι γουστάει και είναι όλοι ευχαριστημένοι, πού είναι το πρόβλημα;
afentiko7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, έχουμε 6 ποστ ακόμα μέχρι τη σελίδα 24 για να επανέλθουμε. Το τι κάνει η γκαρνέλε στο κρεββάτι της, εγώ στο δικό μου και το λάμα στον στάβλο του, παρακαλώ ούτε με pm. Ναι αρκεί να μην μπαίνετε στα χωράφια μου. Βλέπετε afentiko7, α ωραία, κάτσε να του την πούμε. Ε μην το αγαπάτε. Ενδιαφέρουσες όλες οι απόψεις αλλά γιατί ρωτάω εγώ πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε ποια επιστήμη είναι ανώτερη; Δεν υπάρχει ανώτερη και κατώτερη αλλά όλα εξαρτώνται από τα γούστα και τη νοημοσύνη του καθενός Τη νοημόσυνη σε bold. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, που λέμε με πόσες πήγε ο καθένας φέτος. Προσωπική αυτοεπιβεβαίωση, μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα. Αλλά στις γυναίκες υπάρχουν αλλα κριτήρια. Πχ εγώ μπορώ να πήγα με 3-4 μέτριες, εσύ με 1 που να ταν θεογκόμενα. Οπότε, ποιότητα ή ποσότητα? Αλλά στις επιστήμες κάνεις 2 αξιωματικές παραδοχές. α)ότι 2 παιδιά που βγάλαν 15 έχουν πάνω κάτω το ίδιο μυαλό β)ότι ο μο τελειώματος καθορίζει τη δυσκολία της σχολής βάσει αυτών των 2 παραδοχών, παίζεις μπάλα. Οπότε μεταξύ δυο παιδιών που ο ένας πέρασε ηλεκτρολογία και ο άλλος φυσικό, ο ένας τελείωσε σε 4 και ο άλλος σε 7. Αρα η σχολή του 2ου είναι πιο παλούκι. Αρα πιο βαρβάτη. Αρα ο άλλος είναι πιο μάγκας. Τέλος
Praetorianos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Οπότε, ποιότητα ή ποσότητα? Αλλά στις επιστήμες κάνεις 2 αξιωματικές παραδοχές.α)ότι 2 παιδιά που βγάλαν 15 έχουν πάνω κάτω το ίδιο μυαλό β)ότι ο μο τελειώματος καθορίζει τη δυσκολία της σχολής βάσει αυτών των 2 παραδοχών, παίζεις μπάλα. Οπότε μεταξύ δυο παιδιών που ο ένας πέρασε ηλεκτρολογία και ο άλλος φυσικό, ο ένας τελείωσε σε 4 και ο άλλος σε 7. Αρα η σχολή του 2ου είναι πιο παλούκι. Αρα πιο βαρβάτη. Αρα ο άλλος είναι πιο μάγκας. Τέλος Κάτι σωστό πας να πεις αλλά το πηδάς στο τέλος. Έτσι όπως το γράφεις πάντως είναι παντελώς λάθος.. Αν βάλεις τους φοιτητές από το ΕΜΠ στο φυσικό εγώ σου λέω ότι θα το βγάλουν στα 4 χρόνια, και αντίθετα αν βάλεις τους μαθηματικούς που πέρασαν με 14, στο Ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων Μηχανικών Μετσόβιο θα δουν το απολυτήριο στα 30. Επίσης κάποιος που έβγαλε το 9 στα κεντρικά πανεπιστήμια δεν σημαίνει ότι είναι ίσο με το 9 σε ΑΕΙ της άνω Κωλοπετινίτσας που παίζουν τους βαθμούς στο τάβλι όταν μαζεύονται όλοι μαζί καθηγητές-φοιτητές. Εκφράζω προσωπική γνώμη, που φυσικά δεν την θεωρώ και αξιωματική. Όμως οποιοδήποτε post-flame μιλήσει περί κομπλεξισμών και εγωιστικών-ψωνίστικων τάσεων plz ας κάνει τον κόπο 1ον να μου φέρει παράδειγμα (υπάρχουν κι εξαιρέσεις) και 2ον να μην είναι του στυλ "εγώ άκουσα από τον μπατζανάκη του γείτονα μου ότι το ΕΜΠ είναι της πλάκας, ενώ εμείς την έχουμε μεγαλύτερη στο πανεπιστήμιο μας κτλ."
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Εκφράζω προσωπική γνώμη, που φυσικά δεν την θεωρώ και αξιωματική. Όμως οποιοδήποτε post-flame μιλήσει περί κομπλεξισμών και εγωιστικών-ψωνίστικων τάσεων plz ας κάνει τον κόπο 1ον να μου φέρει παράδειγμα (υπάρχουν κι εξαιρέσεις) και 2ον να μην είναι του στυλ "εγώ άκουσα από τον μπατζανάκη του γείτονα μου ότι το ΕΜΠ είναι της πλάκας, ενώ εμείς την έχουμε μεγαλύτερη στο πανεπιστήμιο μας κτλ." το παραδειγμα τι το θες; αφου στο δικο σου ποστ υπαρχει κανενα και αλλωστε οπως εκφραζεις εσυ προσωπικη αποψη, ετσι μπορει καποιος να εχει προσωπικη αποψη οτι δεν ξερεις τι λες...
Praetorianos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 το παραδειγμα τι το θες; αφου στο δικο σου ποστ υπαρχει κανενα και αλλωστε οπως εκφραζεις εσυ προσωπικη αποψη, ετσι μπορει καποιος να εχει προσωπικη αποψη οτι δεν ξερεις τι λες... Αν φέρω παράδειγμα και πω αυτή η σχολή είναι καλύτερη ή σε αυτή κωλοβαράνε φαντάζεσαι τι έχει να γίνει εδώ μέσα? Φυσικά αν πει κάποιος ότι αυτά που λέω είναι άκυρα δεν θα 'χω κανένα πρόβλημα, άλλωστε οι γνώμες.. Αυτό όμως είναι διαφορετικό από το "είσαι κομπλεξικός" που έχει ακουστεί κατά καιρούς.
FarCry Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Η αποτυχία των ανθρώπων να διδαχτούν από την ιστορία δεν συνεπάγεται την εν γένει αδυναμία της ιστορίας να διδάξει. Και μη βλέπεις μόνο τις αποτυχίες, πολλά καλά πράγματα σε διεθνές επίπεδο σήμερα είναι όπως είναι χάρη στα μαθήματα που δίδαξαν καταστάσεις όπως ο WWII. οσο επικρατει το συμφερον δε προκειται να αλλαξει κατι. δεν υπαρχει αποτυχια των ανθρωπων να διδαχτουν. δεν θελουν. τοσο απλα. δε ζεις σε κοσμο αγγελων εκτος αν εισαι ακομα τοσο αγνος Επίσης κάποιος που έβγαλε το 9 στα κεντρικά πανεπιστήμια δεν σημαίνει ότι είναι ίσο με το 9 σε ΑΕΙ της άνω Κωλοπετινίτσας που παίζουν τους βαθμούς στο τάβλι όταν μαζεύονται όλοι μαζί καθηγητές-φοιτητές. το afentiko7 ξεχασε την τριτη παραδοχη που πρεπει να κανει οτι ολοι οι καθηγητες βαθμολογουν το ιδιο και δεν υπαρχουν σκονακια, κλπ, κλπ
insomniaK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Χρησιμοποιώ 40 ποστς ανά σελίδα, άρα μέχρι τη σελίδα 24 θέλει πολύ... Flame: Μετά τις αναρτήσεις των τελευταίων ημερών, είμαι σχεδόν σίγουρος ο Απάλευτος7 έχει καράφλα ή τουλάχιστον αραιή κόμη./
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.