freedubus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Επίσης γεμίζει δαχτυλιές το περίβλημα :Ρ
freedubus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Επίσης γεμίζει δαχτυλιές το περίβλημα :Ρ
ecep Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Το πήρα κι εγώ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον michalis και σε όσους μου άνοιξαν τα μάτια... Εντυπώσεις σύντομα.
million_voices Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 το εχω συστησει σε φιλους που εψαχναν για οικονομικο λαπτοπ πολυ καλη τιμουλα και 3 χρονια εγγυηση
ecep Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά τι μνήμες φοράει? 1 χ 2 gb (και ένα ελεύθερο) 2 χ 1 gb (κανένα ελεύθερο) Έχει κάνει κανείς αναβάθμιση στα 4 gb?
michalis2610 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Κατέβασε και τρέξε το cpu-z για να δεις.
BadCluster Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα!!! Σε ποια carrefour υπάρχει το μοντέλο αυτό? Μέχρι τώρα το βρήκα στα 600 ευρώ οπότε η προσφορά που αναφέρετε είναι η καλύτερη.
panos2000gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα!!!Σε ποια carrefour υπάρχει το μοντέλο αυτό? Μέχρι τώρα το βρήκα στα 600 ευρώ οπότε η προσφορά που αναφέρετε είναι η καλύτερη. Προφανώς σε όλα...χτες που πέρασα από ένα Carrefour στην Θεσ/νικη είχε 5-6 κομμάτια. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα μέχρι 36 δόσεων με πιστωτική κάρτα.
BadCluster Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Προφανώς σε όλα...χτες που πέρασα από ένα Carrefour στην Θεσ/νικη είχε 5-6 κομμάτια. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα μέχρι 36 δόσεων με πιστωτική κάρτα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω παραγγείλει ήδη απο τον bro μου.
stelios26 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Χαιρεται ειμαι και εγω κατοχος του old school laptop R61 και αισθανομαι σαν νερντ την δεκαετια του 80. Ειναι το πρωτο λαπτοπ που χειριζομαι και μεχρι στιγμης μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις. Σημερα ηταν ανοιχτο σχεδον ολη την μερα και ουτε ζεσταινεται, ουτε εχει υπερβολικο θορυβο, το πληκτρολογιο ειναι φοβερο και γουσταρω αυτην την παλιομοδιτικη εμφανιση του. Μαζι πηρα και καρο πουκαμισο και χοντρα κοκκαλινα γυαλια για να δεσει ολο το πακετο!!!κουμπιουτερακιας 80ς. Θα θελα να ρωτησω για την εγγυηση, πως την ενεργοποιω γιατι στο σαιτ δεν εβγαλα ακρη, αχρειαστη να ναι!!! Αξιζει ντον κοπο να βαλω εξπι? η μελλοντικ του χρηση προδιαγραφεται για σερφαρισμα, κανενα προγραμμα μουσικο (εχει κανεις να προτεινει κανενα καλο?) και μαλλον κανενα σχεδιαστικο προγραμμα autocad.
panos2000gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Θα θελα να ρωτησω για την εγγυηση, πως την ενεργοποιω γιατι στο σαιτ δεν εβγαλα ακρη, αχρειαστη να ναι!!! Αξιζει ντον κοπο να βαλω εξπι? η μελλοντικ του χρηση προδιαγραφεται για σερφαρισμα, κανενα προγραμμα μουσικο (εχει κανεις να προτεινει κανενα καλο?) και μαλλον κανενα σχεδιαστικο προγραμμα autocad. Η εγγύηση των IBM είναι παγκόσμια και ενεργοποιείται από την μέρα που φεύγουν απο το εργοστάσιο. Εδώ είναι το link για να τσεκάρεις μέχρι πότε έχεις εγγύηση. http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=LOOK-WARNTY Αν θέλεις κάνε και ένα registration για να περάσεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Κατα τ΄ άλλα δεν υπάρχει λόγος να περάσεις XP. Τα Vista μια χαρά είναι. Απλά ίσως το παράκανε λίγο η IBM με τα preinstalled security programs και βαραίνουν λίγο το σύστημα. Εγώ πέρασα καθαρή εγκατάσταση VISTA Business Eng (εχω το Τ61) με το s/n που έχει από κατω το μηχάνημα μου και τα δέχτηκε κανονικά. Στην συνέχεια εγκατέστησα όλους τους drivers και τα προγράμματα που ήθελα και ο χρόνος μπουταρίσματος βελτιώθηκε κατά 30 δευτερόλεπτα. Όσο για την εμφάνιση θα την χαρακτήριζα περισσότερο proffessional παρά 80's.
sJohn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ειλικρινά για το design δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί είναι αρκετά υποκειμενικό στοιχείο αλλά και επειδή το θεωρώ δευτερεύον στοιχείο. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι ήμουν (και είμαι βέβαια) κάτοχος ενός R50e IBM (τότε) από το 2005 αν θυμάμαι καλά. Το μηχάνημα από την μέρα που το αγόρασα δουλεύει 12 το 24ωρο τουλάχιστον. Από την μέρα που έγραψα στο πληκτρολόγιο του, τα δάκτυλά μου δυσκολεύονται αφάνταστα να γράψουν σε άλλο πληκτρολόγιο. Ότι και αν του έκανα ποτέ δεν είπε όχι, είχε 512 μνήμη του έβαλα και άλλο ένα dimακι των 512 (corsair kt..) και έκανα καθαρή εγκατάσταση των vista ultimate και τα πήγαινε μια χαρά με τον 1,8 Ghz centrino (2mb cache). Ανοδος θερμοκρασίας και θόρυβος είναι μάλλον άγνωστες λέξεις για αυτό. Τα μόνα του αρνητικά ήταν ότι είχε ενσωματωμένη κάρτα γραφικων και δεν ενεργοποιόταν η aero, αυτό ήταν το λιγότερο αυτό που με ενοχλούσε περισσότερο ήταν ο 60άρης ΑΤΑ δίσκος του (τεράστιος στην εποχή του Τελικά προχθές τυχαία είδα το R61 στο Carrefour στα 549 ευρώ και έτσι βρέθηκα με δύο Laptop (Μικρό το κακό, με 3 παιδιά κάπου θα βρω να ...σπρώξω το παλιό ). Τώρα για το καινούργιο R61 μια χαρά το βλέπω, 2,1 GHz (T8100) με 3mb L2 cache (αρκετά καλός έστω και αν δεν είναι τελευταίας γενιάς) 1 dimmάκι των 2Gb μνήμη, 250 GB sata δίσκο, Τώρα σε όλα τα υπόλοιπα μπορώ να πω ότι ακολουθεί όλες τις σύγχρονες συνδεσμολογίες εκτός της HDMI, αν και διαθέτει μια σχετικά αξιοπρεπή κάρτα για τα λεφτά του με υποστήριξη DirectX 10 και Shader 4.4 με τους νέους drivers. http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html 87η τώρα στη λίστα. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-Quadro-NVS-140M.4216.0.html Το κακό εδώ είναι ότι οι Drivers που διαθέτει η nvidia δεν εγκαθίστανται αλλά πρέπει να κάνεις update από την lenovo. (Το θετικό για μένα είναι ότι υπάρχουν και δεξιά 2 usb, έτσι δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με το ασύρματο ποντίκι μου, στο προηγούμενο υπήρχαν μόνο 2 και ήταν και οι δύο αριστερά, ως δεξιόχειρας όταν απομάκρύνετο λίγο ο αρουραίος τότε "αποσυντονιζόταν"!.) O δείκτης εμπειρίας σύμφωνα με την αξιολόγηση των VISTA (basic, τρομάρα τους!) και αφού κάνεις update στον driver της κάρτας γραφικων είναι 4,1 με επιμέρους βαθμολογία για 3D γραφικών 4,7 μνήμη 4,9 ενώ δίσκος και επεξεργαστής αξιολογούνται 5,2 και 5,1 αντίστοιχα. Η κάμερα του είναι της κακιάς ώρας (αλλά από το καθόλου...). Η εγγύησή του είναι 3 χρόνια επίσημα από την Lenovo, στην Ελλάδα έρχεται επίσημα από την Infoquest (To δελτίο αποστολής στο Carrefour αυτό τουλάχιστον γράφει). Το δικό μου βέβαια με βάση το site της Lenovo έχει εγγύηση μέχρι 26 Σεπτ. 2011. Ωστόσο στο Carrefour μου είπαν ότι πέρα από την εγγύηση της εταιρείας προσφέρουν αυτοί επιπλέον 1 χρόνο και ότι αυτό ισχύει για όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη τους. Σε γενικές γραμμές το θεωρώ κορυφαία και αξιόπιστη επιλογή για τα χρήματά του και όχι μόνο. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2009 από sJohn
efstratios1982 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Ειλικρινά για το design δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί είναι αρκετά υποκειμενικό στοιχείο αλλά και επειδή το θεωρώ δευτερεύον στοιχείο. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι ήμουν (και είμαι βέβαια) κάτοχος ενός R50e IBM (τότε) από το 2005 αν θυμάμαι καλά. Το μηχάνημα από την μέρα που το αγόρασα δουλεύει 12 το 24ωρο τουλάχιστον. Από την μέρα που έγραψα στο πληκτρολόγιο του, τα δάκτυλά μου δυσκολεύονται αφάνταστα να γράψουν σε άλλο πληκτρολόγιο. Ότι και αν του έκανα ποτέ δεν είπε όχι, είχε 512 μνήμη του έβαλα και άλλο ένα dimακι των 512 (corsair kt..) και έκανα καθαρή εγκατάσταση των vista ultimate και τα πήγαινε μια χαρά με τον 1,8 Ghz centrino (2mb cache). Ανοδος θερμοκρασίας και θόρυβος είναι μάλλον άγνωστες λέξεις για αυτό. Τα μόνα του αρνητικά ήταν ότι είχε ενσωματωμένη κάρτα γραφικων και δεν ενεργοποιόταν η aero, αυτό ήταν το λιγότερο αυτό που με ενοχλούσε περισσότερο ήταν ο 60άρης ΑΤΑ δίσκος του (τεράστιος στην εποχή του Τελικά προχθές τυχαία είδα το R61 στο Carrefour στα 549 ευρώ και έτσι βρέθηκα με δύο Laptop (Μικρό το κακό, με 3 παιδιά κάπου θα βρω να ...σπρώξω το παλιό ). Τώρα για το καινούργιο R61 μια χαρά το βλέπω, 2,1 GHz (T8100) με 3mb L2 cache (αρκετά καλός έστω και αν δεν είναι τελευταίας γενιάς) 1 dimmάκι των 2Gb μνήμη, 250 GB sata δίσκο, Τώρα σε όλα τα υπόλοιπα μπορώ να πω ότι ακολουθεί όλες τις σύγχρονες συνδεσμολογίες εκτός της HDMI, αν και διαθέτει μια σχετικά αξιοπρεπή κάρτα για τα λεφτά του με υποστήριξη DirectX 10 και Shader 4.4 με τους νέους drivers. http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html 87η τώρα στη λίστα. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-Quadro-NVS-140M.4216.0.html Το κακό εδώ είναι ότι οι Drivers που διαθέτει η nvidia δεν εγκαθίστανται αλλά πρέπει να κάνεις update από την lenovo. (Το θετικό για μένα είναι ότι υπάρχει μια δεξιά και έτσι δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με το ασύρματο ποντίκι μου, στο προηγούμενο μόλις ήταν και οι δύο αριστερά και ως δεξιόχειρας όταν απομάκρύνετο λίγο ο αρουραίος τότε "αποσυντονιζόταν"!.) O δείκτης εμπειρίας σύμφωνα με την αξιολόγηση των VISTA (basic, τρομάρα τους!) και αφού κάνεις update στον driver της κάρτας γραφικων είναι 4,1 με επιμέρους βαθμολογία για 3D γραφικών 4,7 μνήμη 4,9 ενώ δίσκος και επεξεργαστής αξιολογούνται 5,1. Η κάμερα του είναι της κακιάς ώρας (αλλά από το καθόλου...). Η εγγύησή του είναι 3 χρόνια επίσημα από την Lenovo, στην Ελλάδα έρχεται επίσημα από την Infoquest (To δελτίο αποστολής στο Carrefour αυτό τουλάχιστον γράφει). Το δικό μου βέβαια με βάση το site της Lenovo έχει εγγύηση μέχρι 26 Σεπτ. 2011. Ωστόσο στο Carrefour μου είπαν ότι πέρα από την εγγύηση της εταιρείας προσφέρουν αυτοί επιπλέον 1 χρόνο και ότι αυτό ισχύει για όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη τους. Σε γενικές γραμμές το θεωρώ κορυφαία και αξιόπιστη επιλογή για τα χρήματά του και όχι μόνο. Η infoquest έχει και το service των hp επίσης?
sJohn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ναι, φίλε Στράτο. Η Infoquest είναι και στα HP αν και από ότι ξέρω η Infoquest έχει το service και άλλων εταιρειών. Το καλό με την IQuest είναι ότι διαθέτει δίκτυο service σε αρκετά μέρη της Ελλάδος (και στην περιοχή μου). Το κακό είναι ότι οι τιμές της είναι κομματάκι τσιμπιμένες (όπως άλλωστε συμβαίνει και σε στις περισσότερες εξ αυτών). Ωστόσο νομίζω ότι για τα HP υπάρχει και εναλλακτικό service, αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι η Login. Με την ευκαιρία να πω ότι σήμερα φόρτωσα στο R61 δοκιμαστικά τα Ultimate και τα πάει μια χαρά (αν και μάλλον θα καταλήξω στα home premium που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες μου). Να περνάτε καλά. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2009 από sJohn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα