furious99 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Εγω ειδα διπλα διπλα και τα δυο και πηρα το Aceraki.H οθονη του M(u)si einai g.t.p. Ειναι οντως καλυτερη αν και μικροτερη. Ειναι πιο soft στα ματια λογω glossy επιστρωσης και εχει καλυτερη φωτεινοτητα.
sw6juf Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 παιδες τσεκάρετε αν πιανει το κανάλι 12 και 13 η ασυρματη κάρτα γιατί msi u100 που πηρα απο το eshop δεν πιανει τι κάρτα φοραει το advent και το multirama?
basiliskaras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 παιδια μια τελευταια ερωτηση...κανα παιχνιδακι θα μπορεσω να παιξω στο λαπτοπακι???τι ειδουσ παιχνιδια μπορει να σηκωνει αν βεβαια μεγαλωσω την ραμ στα 2!
Delirium Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Τσεκαρε μια, το σχετικο topic, εδω: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=293572 Και απο emulators (σχεδον) τα παντα
free-s Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 + και - κατα τη γνώμη μου. ADVENT (msi wind u100 clone) σε σύγκριση με το acer +bluetooth(το acer δεν εχει) +αναβάθμιση ram μέχρι 2gb(το acer μεχρι 1,5) +oθόνη ματ (το acer glosy που σε εξωτερικους χώρουν είναι πολύ κουραστικη,καθρεφτίζει) +καμερα 1,3 (το acer 0,3) +δεν υπάρχει αυτοκόλητο εγγύησης και βγαίνει πανεύκολα όλο το κάτω καπάκι εχοντας πρόσβαση πανεύκολα σε όλλα τα μέρη του netbook(δεν γνωρίζω για το acer) + ευχρηστο mouse-pad σε ικανοποιητικό μέγεθος και αίσθηση ματ για να γλυστράει το δάχτυλο(το acer εχει μικρό και γυαλιστερό που το δάχτυλο κολάει ειδικά αν είναι λίγο υδρωμένο) - μπαταρία(δεν γνωρίζω για το acer) - εμφάνιση (προσωπική άποψη σε σχέση με το μπλέ acer) - αδύναμα ηχεία (δεν γνωρίζω για το acer)
S2Katana Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Διαφωνώ για το τελευταίο. Ο ήχος του Advent δεν έχει ωραία ποιότητα, αλλά από δύναμη, άλλο τίποτα!
gohanss4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μπα και γω συμφωνω οτι απο ενταση δε λεει και πολλα ο ηχος του. . .κατα τα αλλα ομως πιστευω οτι ειναι ο,τι καλυτερο μπορουσα να παρω σε αυτα τα χρηματα!
S2Katana Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μα ρε παιδιά το δοκίμασα σε απόσταση 6-7 μέτρων, με το 70% της έντασης και καταλάβαινα τι έλεγαν στα αγγλικά!
Street-Fighter Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μα ρε παιδιά το δοκίμασα σε απόσταση 6-7 μέτρων, με το 70% της έντασης και καταλάβαινα τι έλεγαν στα αγγλικά! +1 είναι δυνατά!!!Tο θεμα ειναι οτι ειναι ηχειακια λαπτοπ και εκτος οτι δεν ειναι καμιας καλης ποιότητας δεν εχουν και ιχνος μπάσου!!! Αυτο ολοι το ξερουμε οτι Νetbook με καλα ηχεια δεν εχει βγει οποτε δεν νομιζω να αξιζει να το σηζηταμε.. Οσο για το πιο ειναι καλυτερο το advent φυσικα σε 100 και πραγματα! Παντως και εγω αναμεσα στα 2 ημουν να νε καλα ο Delirium Και να πω και κατι ακομα που ειναι και το πιο σημαντικό. Οταν ο κολλητος μου ψηνει αυγα πανω στο aceraki του εγω κρυώνω Οριστε και ενα review εδω
Street-Fighter Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μα ρε παιδιά το δοκίμασα σε απόσταση 6-7 μέτρων, με το 70% της έντασης και καταλάβαινα τι έλεγαν στα αγγλικά! +1 είναι δυνατά!!!Tο θεμα ειναι οτι ειναι ηχειακια λαπτοπ και εκτος οτι δεν ειναι καμιας καλης ποιότητας δεν εχουν και ιχνος μπάσου!!! Αυτο ολοι το ξερουμε οτι Νetbook με καλα ηχεια δεν εχει βγει οποτε δεν νομιζω να αξιζει να το σηζηταμε.. Οσο για το πιο ειναι καλυτερο το advent φυσικα σε 100 και πραγματα! Παντως και εγω αναμεσα στα 2 ημουν να νε καλα ο Delirium Και να πω και κατι ακομα που ειναι και το πιο σημαντικό. Οταν ο κολλητος μου ψηνει αυγα πανω στο aceraki του εγω κρυώνω Οριστε και ενα review εδω
Street-Fighter Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Οχι απλα ζεσταινει αλλα κλεινει και ολας για να μπορεσουμε να παιξουμε warcraft3 εβασε 2 πακετα τσιγαρα για να μην ακουμπαει στο γραφειο μπας και περασει περισσοτερος αερας στο εσωτερικο του! Στο μονο που νικαει το Acer ειναι στην εμφάνιση καθος ειναι πιο σπορ στυλακι
Street-Fighter Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Οχι απλα ζεσταινει αλλα κλεινει και ολας για να μπορεσουμε να παιξουμε warcraft3 εβασε 2 πακετα τσιγαρα για να μην ακουμπαει στο γραφειο μπας και περασει περισσοτερος αερας στο εσωτερικο του! Στο μονο που νικαει το Acer ειναι στην εμφάνιση καθος ειναι πιο σπορ στυλακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.