Προς το περιεχόμενο

Advent 4211 vs Acer Aspire ONE A150X

Nikosgiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω ειδα διπλα διπλα και τα δυο και πηρα το Aceraki.H οθονη του M(u)si einai g.t.p.

Ειναι οντως καλυτερη αν και μικροτερη. Ειναι πιο soft στα ματια λογω glossy επιστρωσης και εχει καλυτερη φωτεινοτητα.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδες τσεκάρετε αν πιανει το κανάλι 12 και 13 η ασυρματη κάρτα γιατί msi u100 που πηρα απο το eshop δεν πιανει τι κάρτα φοραει το advent και το multirama?

Δημοσ.

παιδια μια τελευταια ερωτηση...κανα παιχνιδακι θα μπορεσω να παιξω στο λαπτοπακι???τι ειδουσ παιχνιδια μπορει να σηκωνει αν βεβαια μεγαλωσω την ραμ στα 2!

Δημοσ.

+ και - κατα τη γνώμη μου.

ADVENT (msi wind u100 clone) σε σύγκριση με το acer

+bluetooth(το acer δεν εχει)

+αναβάθμιση ram μέχρι 2gb(το acer μεχρι 1,5)

+oθόνη ματ (το acer glosy που σε εξωτερικους χώρουν είναι πολύ κουραστικη,καθρεφτίζει)

+καμερα 1,3 (το acer 0,3)

+δεν υπάρχει αυτοκόλητο εγγύησης και βγαίνει πανεύκολα όλο το κάτω καπάκι εχοντας πρόσβαση πανεύκολα σε όλλα τα μέρη του netbook(δεν γνωρίζω για το acer)

+ ευχρηστο mouse-pad σε ικανοποιητικό μέγεθος και αίσθηση ματ για να γλυστράει το δάχτυλο(το acer εχει μικρό και γυαλιστερό που το δάχτυλο κολάει ειδικά αν είναι λίγο υδρωμένο)

- μπαταρία(δεν γνωρίζω για το acer)

- εμφάνιση (προσωπική άποψη σε σχέση με το μπλέ acer)

- αδύναμα ηχεία (δεν γνωρίζω για το acer)

Δημοσ.

Μπα και γω συμφωνω οτι απο ενταση δε λεει και πολλα ο ηχος του. . .κατα τα αλλα ομως πιστευω οτι ειναι ο,τι καλυτερο μπορουσα να παρω σε αυτα τα χρηματα!

Δημοσ.
Μα ρε παιδιά το δοκίμασα σε απόσταση 6-7 μέτρων, με το 70% της έντασης και καταλάβαινα τι έλεγαν στα αγγλικά!

+1 είναι δυνατά!!!Tο θεμα ειναι οτι ειναι ηχειακια λαπτοπ και εκτος οτι δεν ειναι καμιας καλης ποιότητας δεν εχουν και ιχνος μπάσου!!!

Αυτο ολοι το ξερουμε οτι Νetbook με καλα ηχεια δεν εχει βγει οποτε δεν νομιζω να αξιζει να το σηζηταμε..

Οσο για το πιο ειναι καλυτερο το advent φυσικα σε 100 και πραγματα!

Παντως και εγω αναμεσα στα 2 ημουν να νε καλα ο Delirium :-)

Και να πω και κατι ακομα που ειναι και το πιο σημαντικό.

Οταν ο κολλητος μου ψηνει αυγα πανω στο aceraki του εγω κρυώνω :mrgreen:

Οριστε και ενα review εδω

Δημοσ.
Μα ρε παιδιά το δοκίμασα σε απόσταση 6-7 μέτρων, με το 70% της έντασης και καταλάβαινα τι έλεγαν στα αγγλικά!

+1 είναι δυνατά!!!Tο θεμα ειναι οτι ειναι ηχειακια λαπτοπ και εκτος οτι δεν ειναι καμιας καλης ποιότητας δεν εχουν και ιχνος μπάσου!!!

Αυτο ολοι το ξερουμε οτι Νetbook με καλα ηχεια δεν εχει βγει οποτε δεν νομιζω να αξιζει να το σηζηταμε..

Οσο για το πιο ειναι καλυτερο το advent φυσικα σε 100 και πραγματα!

Παντως και εγω αναμεσα στα 2 ημουν να νε καλα ο Delirium :-)

Και να πω και κατι ακομα που ειναι και το πιο σημαντικό.

Οταν ο κολλητος μου ψηνει αυγα πανω στο aceraki του εγω κρυώνω :mrgreen:

Οριστε και ενα review εδω

Δημοσ.

Οχι απλα ζεσταινει αλλα κλεινει και ολας για να μπορεσουμε να παιξουμε warcraft3 εβασε 2 πακετα τσιγαρα για να μην ακουμπαει στο γραφειο μπας και περασει περισσοτερος αερας στο εσωτερικο του!

Στο μονο που νικαει το Acer ειναι στην εμφάνιση καθος ειναι πιο σπορ στυλακι :)

Δημοσ.

Οχι απλα ζεσταινει αλλα κλεινει και ολας για να μπορεσουμε να παιξουμε warcraft3 εβασε 2 πακετα τσιγαρα για να μην ακουμπαει στο γραφειο μπας και περασει περισσοτερος αερας στο εσωτερικο του!

Στο μονο που νικαει το Acer ειναι στην εμφάνιση καθος ειναι πιο σπορ στυλακι :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...