Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Sound Forge 9

John_F_L

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

έχω ένα πρόβλημα με το πρόγραμμα Sound Forge 9. Όταν βάζω ένα τραγούδι να παίξει και κάνω σε κάποιο σημείο του τραγουδιού κλικ με το ποντίκι, το τραγούδι συνεχίζει να παίζει από το σημείο που πάτησα, αντί να συνεχίζει κανονικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το απενεργοποιήσω αυτό;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τι είναι αυτά που λές παιδί μου; Φυσικά και το κάνει αυτό.

Αυτό είναι το σύστημα του Sound Forge Και καθε audio editor.

Σου εμφανίζει ολο τον ηχο σε κυματομορφη και μπορεις ειτε να το αφησεις να παιξει απ την αρχη, ειτε να κανεις κλικ σε καποιο σημειο ωστε να παιξει απο εκεί όπως συμβαίνει άλλωστε και σε όλους του Multimedia players αμα πατησεις σε ενα σημειο της Playbar

Δημοσ.

Φίλε GiorGhino, αυτό που θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις είναι πως μπορώ να το απενεργοποιήσω αυτό, όπου κάνω κλικ να πηγαίνει το τραγούδι, γιατί με ενοχλεί λίγο αυτή η ρύθμιση.

ευχαριστώ.

Δημοσ.

μα δε γίνεται να το απενεργοποιησεις δεν ειναι feature έτσι συμβαίνει.

Γιατι να κανεις κλικ αμα δε θες να μεταβεις εκει? Ελεος!

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι γίνεται γιατί πριν το format το είχα κάνει. Είναι κάποια επιλογή που υπάρχει. Αλλά δν θυμάμαι που βρίσκεται κ γι'αυτό ρώτησα.

Κ όσο γι'αυτό που είπες, γιατί να θέλω να κάνω κλικ ενώ δν θέλω να ακούσω εκείνο το σημείο, για μένα υπάρχουν αρκετοί λόγοι κ έτσι με βολεύει.

Δημοσ.

δεν το ξερω αυτό πάντα έτσι το δουλευα. και δεν φανταζομαι πως μπορει να λειτουργει αμα απενεργοποιηθει αυτην η επιλογη.

Πως θα μεταβεις σε καποιο σημειο για να το πειλεξις και να το επεξεργαστεις τότε?

Δημοσ.

Μεταβαίνεις κανονικά... απλά δν παίζει το τραγούδι απο εκείνο το σημείο που έκανες το κλικ. Είχες χρησιμοποιήσει καθόλου παλιότερες εκδόσεις του προγράμματος? Στις παλιότερες εκδόσεις, έτσι ήταν, όταν έκανες κλικ πήγαινε ο κέρσορας στο σημείο που πάτησες αλλά το τραγούδι συνέχιζε να παίζει κανονικά, δν πήγαινε στο σημείο που έβαλες εσύ τον κέρσορα εκείνη τη στιγμή.

Δημοσ.

Α... Νομίζω οταν εκανες κλικ μετεβεναι εκει η γραμμη και αναβόσβηνε...

Και για να μεταβει ηθελε διπλο κλικ ετσι;

Δεν ξερω πως γινεται ρυθμιζεται στο 9 αυτό :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...