Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μικρόφωνο ACER ASPIRE 150L

kospas12345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια χαρά....πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός ACER ASPIRE 150L...

αμέσως του εγκατέστησα τα windows αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το μικρόφωνο...το οποίο δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου....είναι ελαττωματικό ή υπάρχει κάποιος driver που διορθώνει το πρόβλημα???από ότι ξέρω έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με μένα...Αν γνωρίζετε κάτι ευπρόσδεκτο.....Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μια χαρα το δουλευω με το skype. Υποθετω οτι περασες ολους τους drivers απο το site της Acer.

Πηγαινε κατω δεξια στα windows που εχει ενα εικονιδιο ηχειο -- διπλο κλικ -- options -- properties -- mixer device:Realtek HD audio input -- OK -- και κανε τις ρυθμισεις σου. Επιπλεον ρυθμισεις για το μικροφωνο μπορει να εχει και το προγραμμα που θα χρησιμοποιησεις, κοιτα τες και αυτες...

Δημοσ.

Δυστυχώς έχω δοκιμάσει τα πάντα.....το μικρόφωνο είναι τέρμα (και από το πρόγραμμμα και από τις ρυθμίσεις) και ίσα που ακούγεται....δεν νομίζω ότι φταίει κάποια ρύθμιση, μάλλον είναι θέμα driver...με το skype δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά με το msn ακούγομαι από το πηγάδι....δηλαδή είναι σαν να μην ακούγομαι...στην ηχογράφηση το ίδιο....επίσης και εξωτερικό μικρόφωνο που δοκίμασα να συνδέσω πάλι τα ίδια ...μήπως υπάρχει κάποιος driver που διορθώνει το πρόβλημα? γιατί δεν μπορώ να βρώ κατι άλλο στο internet...

Δημοσ.

κανείς δν το έχει αντιμετωπίσει τελικά ρε παιδιά?????

-----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 08 : 01 : 54-----

Λοιπόν παιδια το έλυσα το πρόβλημα. Το λέω για όλους τους ενδιαφερόμενους που έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά και για αυτούς που έχουν το ίδιο πρόβλημα και δν το ξέρουν....ο Driver Που κυκλοφορεί για την realtek δεν είναι και πολύ της προκοπής για αυτό κρασάρει το μικρόφωνο και λειτουργεί μόνο στο skype και πουθενά αλλού...Πρέπει να κατεβάσετε τον παλιότερο driver 1.78 (εύκολο με ένα search στο google). Παρακαλώ να κλείσει το topic.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...