GiorGhino Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Γειά σας θα ήθελα να ενημερώσω όλα τα μέλη της κοινότητας για την πραγματική αποτελεσματικότιτα (και όχι ψευτο-υποσχέσεις κ μικροδιαφορές) του "Start Up Faster" της Ursoftware. Το πρόγραμμα πραγματικά ειναι ικανό να μηδενίζει στο 90-95% το χρόνο κόλληματος στο start up. Φανταστείτε μόνο ότι με το που εμφανίζεται το Desktop σε 3" μπορείται να ανοίξετε firefox γεμάτο tabs ή microsoft office σαν να μη συμβαίνει τίποτα ή να αρχίσετε να ψάχνετε φακέλους λες και δε συμβαίνει τίποτα Πραγματικά! Από πάντα τρελαινόμουν οταν εβγαινα στο Desktop και δε μπορουσα να πατησω τιποτα για 40 ' ' σε σημείο να φευγω απ τον υπολογυστή. Με τεράστια καχυποψία και προκατάληψη δοκίμασα το Start Up Faster θεωρόντας τις υποσχεσεις της Ursoftware ΚολοΔιαφημισούρες και πως το μονο που θα βλεπα θα ταν κανα 5 δευτερόλεπτα διαφορά το πολύ. Κι όμως δεν λέγαν ψέματα! Αν απορείτε πως στα σκατά τα καταφέρνει, με το Start Up Faster κατάλαβα ότι το αιώνιο πρόβλημα του κολλήματος είναι τα 20-40 processes και προγραμματα επειδή ξεκινάν ταυτόχρονα και όχι επειδή είναι πολλά. Το Start Up Faster το μόνο που κάνει είναι να τα ξεκινάει ένα-ένα με καθυστέρη 3-5 δευτερολέπτων. Μέλη και μή της κοινότητας, όσοι συχένεστε σαν εμένα το κόλλημα του Start Up δεν πρέπει με τίποτα να αφήσετε το πρόγραμμα έξω απ τη συλλογή σας! Υ.Γ.
GiorGhino Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Πέρα απ τα 3 δευτερόλεπτα στην αρχή βλέπω και μετέπειτα σε κάποια στιγμή 2 κολήματα των 2 δευτερολέπτων. Αν και αυτό εξαρτάται απ τις ρυθμισεις που του κανεις. Εγω τα χω όλα βαλει 3 δευτερολεπτα εκτος απ τα 2 πιο βαρεια προγραμματα. το McAffe και το Creative Audio Console Που ναι στα 5 δευτερολεπτα και τελευταια στη σειρα. Καμιά καλύτερη πρόταση; Έχω Quad Core 2.4Ghz και nVidia 8800GTS. 3GB RAM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.