slygeo87 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μια μικρή απορία.. έβαλα το cs4, το photoshop στα μάτια ενός άσχετου φαίνεται εντελώς άσχετο και 'αδειο' πρόγραμμα.Με άλλα λόγια δεν έχω ιδέα πως να το χρησιμοποιήσω..θα μου πείτε τώρα να βρεις τουτοριαλ οκ θα βρω, αλλά θα ήθελα να μάθω μερικά πραγματάκια λίγο μπακαλίστικα για να ασχοληθώ πιο σοβαρά.π.χ...έχω ανοίξει τη μάπα μου και θέλω ας πούμε να βάλω στο στόμα μου μια μπιμπίλα..ένα τσιγάρο..ένα γυαλί βρε αδερφέ..θέλω να με δω πως είμαι με μακρύ μαλλί, θέλω να με κάνω να μοιάζω με μοντέλο που λέει ο λόγος ή το δέρμα μου να είναι γυαλιστερό or wet σαν του γκόμενου στο εξώφυλλο του μενς χελθ. How Τ.F.?
Αδμιν Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Αγορασες το CS4 χωρις να ξερεις τι να το κανεις;;;
GiorGhino Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 E... απο που να αρχίσουμε να σου εκηγάμε, και που να τελειώσουμε. Εσυ μας ζητάς να σου γράψουμε 5σέλιδο tutorial. Παιδιά αν έχει όρεξη κανείς να του εξηγήσει λιγο το selection, τα layers και τελος το lighting edit για να ταιριαζουν οι δυο εικονες. Α πειτε του και για το Healing brush και το stamp tool για να κανει λείο το δερμα
Αδμιν Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Θα ελεγα τωρα για τους θειους αλλα τεστα. Το Photoahop δεν κανει θαυματα. Ολη τη δουλεια πρεπει να την κανεις εσυ. Εδω υπαρχουν αρκετα tutorials. Και σε περιπτωση που οποιος δεν μπορουσε να αγορασει το Photoshop χρησημοποιουσε το GIMP, εδω και εδω θα υπηρχαν ακομη περισσοτερα.
slygeo87 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Στο liquify είμαι άψογος.ΧΑΧΑ.Καλά θα κοιτάξω κανένα tutorial, μη σας παιδεύω.
micos000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Στο liquify είμαι άψογος.ΧΑΧΑ.Καλά θα κοιτάξω κανένα tutorial, μη σας παιδεύω. Καλά τα αυτόματα συστήματα, αλλά το photoshop είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο. Μόνο το panel με τα layers θέλει πάνω από 10 tutorials για να καλυφθεί. Try, try, try and try more after the errors είναι η λύση. Κάποια στιγμή θα μάθεις το 5-10% που γνωρίζουν οι περισσότεροι ημι-επαγγελματίες από το photoshop και θα μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου στο εξώφυλλο του Mens Health.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.