koufaloni Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Όπως αναφέρω και στο θέμα ψάχνω να αγοράσω λάπτοπ για λογιστικές εργασίες για λογιστικό γραφείο. Αυτά που γνωρίζω ως business laptop είναι τα Dell Latitude D630 & Lenovo T61 , τα οποία είναι ακρβούτσικα 920€ και 1000€ αντίστοιχα. Εγώ ψάχνω λάπτοπ εώς 700€ και σκέφτομαι ίσως κάποιο acer ώς ποιό οικονομικό. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον στην αγορά κυκλοφορούν τόσα πολλα μοντέλα που έχω χάσει την μπάλα. Αξίζει να πάρω το DELL D630 με 920€ ή να προτιμήσω κάποιο Acer με 650-700€ και ίδια χαρακτηριστικά? Παρακαλώ βοηθήστε με τις προτάσεις σας. Η χρήση του υπολογιστή θα είναι χρήση γραφείου, κάποια προγράμματα ms-dos κεφάλαιο,payroll καθώς και κάποια με sql βάση Atlantis, XLine Κλπ, καθώς και για να ειναι φορητο 15,4 οθόνη. Τhnx,
michalis2610 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Lenovo Thinkpad R61 στα 549 ευρώ από Carrefour. Για την χρήση που το θέλεις μην κοιτάς τίποτε άλλο.-
koufaloni Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Lenovo Thinkpad R61 στα 549 ευρώ από Carrefour. Για την χρήση που το θέλεις μην κοιτάς τίποτε άλλο.- Aσε το ειδα αλλά εμφανισιακά είναι χάλια. Είδα και ένα dell studio 1535 στα 700€ και μου άρεσε πιο πολυ εμφανισιακά αλλά και στα χαρακτηριστικά. Καμία άποψη για το studio ?
Draculina Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 καλό το studio, το πήρε μία φίλη μου σήμερα, αλλά έχει γυαλιστερή οθόνη...Για κείμενο/αριθμούς που το θέλεις εσύ και οχι για πιο multimedia πράγματα (που ειναι και η προβλεπόμενη χρήση του λαπτοπ) θα σε κουράσει πιστεύω..... Η προσωπική μου εμπειρία από την acer ήταν άσχημη (και πολλών άλλων), απέφυγέ τα οπωσδήποτε!! Το R61 έχει κλασική business εμφάνιση...Θα το στηρίξω και εγώ σαν την καλύτερη επιλογή!! Αλλιώς δες και αυτό: http://www.skroutz.gr/s/60262/Toshiba-Tecra-A10-11K.html Και αυτό: http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=12403&catid=80 (σε άλλα καταστήματα το είδα με 1 χρόνο εγγύηση...) Επίσης το dell 630 που αναφέρεις είναι κάπως παλιό, το νέο μοντέλο είναι το E5500 που μπορείς να δεις και είναι πάρα πολύ καλό.Αλλά για τις ανάγκες σου δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα λεφτά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.