Προς το περιεχόμενο

Ο αέρας που ανακυκλώνεται στο pc... ειναι γεμάτος σκονη?? για πειτε γνωμες

poihths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι κατι τετοιο εχω ψιλιαστει...

το δωματιο ειναι 20 τετραγωνικα και νομιζω .. οτι οταν ειναι κλειστη η πορτα η ατμοσφαιρα γίνεται αποπνικτικη

ισχυει ? για πειτε?

Δημοσ.

το δωματιο ειναι 20 τετραγωνικα και νομιζω .. οτι οταν ειναι κλειστη η πορτα η ατμοσφαιρα γίνεται αποπνικτικη

ισχυει ? για πειτε?

Θεωρητικά ναι, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό το ποσοστό σκόνης είναι τόσο πολύ πια για να κάνει αποπνικτικη την ατμόσφαιρα. ;)

Δημοσ.

2 φορές το χρόνο να ανοίγεις το Pc και να το καθαρίζεις μέσα, είναι αρκετές.

Από εκεί και πέρα, είναι μάλλον αδύνατο να βγάζει τόση σκόνη το Pc από μέσα για να καταφέρει να κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Δημοσ.

Καλησπερα

Για να καταλαβουμε....εννοεις οτι ΜΟΝΟ με κλειστη την πορτα η ατμοσφαιρα γινεται αποπνικτικη ,ενω οταν ειναι ανοιχτη ειναι ολα ΟΚ?Ο αερας γενικα ειναι γεματος σκονη...εαν το pc σου εχει αρκετους ανεμιστηρες χωρις καποια ιδιαιτερη προστασια και ειναι και καποια ηλικιας ,ειναι λογικο εαν δεν το καθαριζεις να εχει σκονη μεσα....σκονη μπαινει- σκονη βγαινει!Το μονο που παρατηρω σε μηχανηματα με μεγαλο air flow(in-out) τους καλοκερινους μηνες σε κλειστους/μικρους χωρους ειναι η καποια αυξηση της θερμοκρασιας.....Ελπιζω να καταλαβα σωστα ;)

Δημοσ.

ισχυει ? για πειτε?

κάτι που γίνεται στα ηλεκτρονικά όπως στους υπολογιστές είναι ότι λόγω ηλεκτρισμού μαζεύουν διαρκώς την σκόνη γύρω τους, δεν ξέρω σε τι βαθμό είναι η δική σου φάση βέβαια

αυτό σημαίνει ότι κοντά στο χώρο του υπολογιστή όταν υπάρχει κίνηση θα σηκώνεται σκόνη σε μεγαλύτερη συγκεντρωση από άλλα σημεία

τώρα για το δωμάτιο όμως το πρόβλημα μάλλον έχει να κάνει με το πόσο συχνά ανοίγεις για να αεριστεί ο χώρος, πόσο ανοιχτά είναι όταν ανοίγεις, πόσο συχνά καθαρίζεται ο χώρος και ιδιαίτερα τα υφάσματα πότε αλλάζονται κλπ

αποπνιχτική δεν ξέρω τι εννοείς αλλά συνήθως εάν είτε λόγω κακοκαιρίας είτε γιατί έχεις αφήσει ρούχα ξεχασμένα ή ξέρω εγώ τι, αναπτύσσονται πιο πολλοί μικροοργανισμοί στα ρούχα και τα σωματίδια που παράγουν μας ενοχλούν όταν αναπνέουμε

Δημοσ.

ίσως να φταιει και η ζεστη και να μου δημιουργείται η εντυπωση οτι η ατμοσφαιρα εχει προβλημα

απλα θελω να ξερω.. ποσο βλαβερο ειναι αν τοχω ολη μερα ανοιχτο, ακομα και στον υπνο μου (γιατι το αφηνω να seedarei τις νύχτες)

Δημοσ.

εγω που μενω ισογειο και το εχω αρκετη ωρα ανοιχτο ,βαζω καθε λιγο και λιγακι σκουπα.ευτυχως που εχει φιλτρα και περναει ελαχιστη μεσα.

Δημοσ.

Η σκόνη που βγαίνει απο τον υπολογιστή είναι τόσο βλαβερή όσο και οποιαδήποτε άλλη σκόνη έχεις στο σπίτι σου ;)

Αρκεί να ανοίγεις καμια φορά κάποιο παράθυρο για να ανακυκλωθεί ο αέρας του δωματίου.

Δημοσ.

Πήγα χτές στο σπίτι της κοπέλας μου για να δώ γιατί κλείνει το PC της κάθε τέταρτο.Μπαίνω στα bios και τι να δώ;;;94 βαθμούς κελσίου ανέβαζε το άτιμο.Έκανε και ένα θόρυβο λές και δούλευε ηλεκτρική σκούπα.Ανοίγω το καπάκι κι είχε μπουκώσει το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή με σκόνη σαν και αυτή που μαζεύουν οι ηλεκτρικές σκούπες.Το καθάρισα με το πιστολάκι που στεγνώνει τα μαλλιά της κι όλα οκ.Έγινε ξανά αθόρυβο και με θερμοκρασία 40 βαθμούς.Το έχει 2 χρόνια το PC και φυσικά δεν είχε ξανακαθαριστεί ποτέ.

Δημοσ.

Για υπολογιστες μετριας ισχυς (onboard VGA, λιγα εξαρτηματα εσωτερικα) που θα καταληξουν σε χρηστη που δεν θα ασχοληθει ποτε, καλυτερα να μην τοποθετουνται φουρφουρια. Ενας C2D Ε8300 σε ενα ανετο midi tower δουλευει χωρις case-φουρφουρια (πλην του τροφοδοτικου).

Δημοσ.

καταρχήν υπαάρχουν και ειδικά μπουκαλάκια που έχουν σιμπιεσμένο αέρα και μπορείς να το καθαρίσεις και δεύτερον δεν πειράζει να το ανοίγεις το pc κάθε μήνα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...