PCharon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Η σκόνη στον υπολογιστή μας αντικατοπτρίζει την καθαριότητα του δωματίου μας, και όχι το αντίθετο. Ολόσωστος! ...γι αυτό ένα δικό μου δεν είχε μαζέψει τίποτα εδώ και 4+ χρόνια... ...παίζει βέβαια ρόλο και το γεγονός πως ήταν σε οριζόντιο case πάνω σε ράφι και όχι στο πάτωμα... ...εντάξει, ξέχασα να αναφέρω πως σχεδόν όλες οι είσοδοι είχαν custom επένδυση με φίλτρα αέρα!
harrysvr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Εγώ κάθε τρίμηνο κατεβάζω και τα δυo pc στο υπόγειο όπου υπάρχει κομπρεσέρ και γίνονται λαμπίκο...
freedubus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Με 80-100 ευρώ υπάρχει και η λύση του κοφλέρ, συμφέρει αντί να σκας συνέχεια 6 ευρω για τα έτοιμα σπρέι που με δυο φυσηματα εχουν αδειάσει, ενώ ο αεροσυμπιεστης σου μένει για πάντα και φουσκώνεις και τα λάστιχα του οχήματος.
szaf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 με 15 ευρώ παίρνετε ένα blower και το καθαρίζετε άνετα όποτε θέλετε..
axaiosgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Ναι blower (φυσητήρας) είναι η πιο οικονομική λύση. Πάνε σε κάνα Praktiker και πάρε ένα να κάνεις τη δουλειά σου.
freedubus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Κάτι σαν πιστολάκι μαλλιών δεν είναι αυτό; Δεν πρέπει να σηκώνει πολύ πίεση.
evabb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 γιατι κατι τετοιο εχω ψιλιαστει... το δωματιο ειναι 20 τετραγωνικα και νομιζω .. οτι οταν ειναι κλειστη η πορτα η ατμοσφαιρα γίνεται αποπνικτικη ισχυει ? για πειτε? ριξε ενα σκουπισμα στο δωματιο σου ενα σφουγγαρισμα και ενα ξεσκονισμα να δεις για ποτε θα αλλαξει η ατμοσφαιρα ποση πια σκονη να μαζευει αυτο το πραμα!!! υγ και με ηλεκτρικη σκουπα να καθαριζεις το πσ τπτ δεν παθαινει. τι σπρει και βλακειες
axaiosgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Κάτι σαν πιστολάκι μαλλιών δεν είναι αυτό; Δεν πρέπει να σηκώνει πολύ πίεση. Μοιάζει με εκείνο που φυσάνε τα φύλλα οι κηπουροί αλλά σε πιο compact μορφή. Η ισχύσης του μετριέται σε Watt.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.