chad21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 προσπαθώ να ανοίξω ένα αρχείο ΒΙΝ αλλά χωρίς επιτυχία. Κατέβασα ένα πρόγραμμα για το ανοίξω το Hex workshop αλλά δν ξέρω τι να κάνω από εκεί και πέρα...το συγκεκριμένο αρχείο το βρήκα στην προσπάθειά μου να βρώ κάποιο patch για ένα παιχνίδι το οποίο δν παίζει στα XP. Τι να κάνω μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? είναι πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease....................
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μπορεις να το ανοιξεις με το daemon tools ή το alcohol 100%. Φυσικα μπορεις για πιο ευκολα να το καψεις σε cd με το nero απο την επιλογη εγγραφη ειδωλου.
chad21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μπορεις να το ανοιξεις με το daemon tools ή το alcohol 100%. Φυσικα μπορεις για πιο ευκολα να το καψεις σε cd με το nero απο την επιλογη εγγραφη ειδωλου. δν ανοίγουν όλλα τα αρχεία ΒΙΝ με το daemon tools νομίζω..όπως κ το συγκεκριμένο δν ανοίγει με αυτό το πρόγραμμα
PavelX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Τα αρχεία .bin δεν πηγαίνουν βόλτα μόνα τους Πρέπει να υπάρχει και 2ο αρχείο με επέκταση .cue (όχι απαραίτητα η συγκεκριμένη επέκταση). Δοκίμασε να ανοίξεις εκείνο.
chad21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 δν υπάρχει κάποιο τέτοιο αρχείο μήπως είναι κρυφό?το αρχείο ΒΙΝ που λέω το κατέβασα από το internet κ το αποθήκευσα κατευθείαν στην επιφάνεια εργασίας...
PavelX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Πήγαινε ξανά στο site και διάβασε τυχόν οδηγίες που υπάρχουν τότε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.