basiliskaras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας για τον φορητο με την μεγαλυτερη αυτονομια! ευχαριστω εκ των προτερων!
haHa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ibm thinkpad t400 . (την εκδοση με τις 2 καρτες γραφικων ωστε να το γυρνας στην μη ενεργοβορα intel οταν θελεις αυτονομια κ οταν θελεις επιδοσεις να το εχεις με την ati.) Με την απλη μπαταρια εχει 6 ωρες πραγματικης αυτονομιας. Με την μεγαλη, 10 ωρες πραγματικης αυτονομιας. Συνδυασμος κ των 2 μπαταριων, 16 ωρες πραγματικης αυτονομιας. http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4569 Battery Life I don't think I have ever used the word "insane" to describe battery life before and there is no doubt that the 14" T400 falls into that category. To get 10 hours of battery life from a notebook this size, most people think you would need a huge battery attached to the bottom of the case, another battery taking the place of the optical drive, and a big battery sticking out the back. With the T400 you can reach 9 hours and 41 minutes with the wireless enabled, screen backlight at 60%, and the laptop in integrated graphics mode using only the 84Wh 9-cell battery. In this situation the notebook is only consuming roughly 8.5 watts of power. In dedicated graphics mode under the same settings battery life falls by exactly 2 hours down to 7 hours and 41 minutes, and power draw increases to 10.5 watts. The 6-cell battery managed 6 hours and 4 hours and 28 minutes respectively. Μπορεις να το βρεις εδω: http://www.notebook.de/lenovo-thinkpad-t400-mit-intel-core-2-duo-p8600-24-ghz-umts-p-18116/ Εχει 3ετη εγγυηση που ισχυει κ Ελλαδα, ενω τα μεταφορικα ειναι μονο 50 ευρω.
linkin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 και το asus 1000h εχει 5 ωρες πραγματικη αυτονομια!
danton Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 και το asus 1000h εχει 5 ωρες πραγματικη αυτονομια! Τι σχεση εχει αυτο που προτεινεις με notebook. Το 1000h ειναι παιχνιδι που στο μονο που χρησιμευει ειναι να μπαινεις στο insomnia και αυτο πρεπει να το κανεις συνεχεια με scroll. Κσι το PDA μου εχει αυτονομια 18ωρες μηπως πρεπει να του προτεινω και αυτο? Επισης το τηλεκοντρολ της tv μου εχει αυτονομια κατι χρονια και κανει παραπανω λειτουργιες απο το 1000h!!!!
EliasKir Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Τι σχεση εχει αυτο που προτεινεις με notebook. Το 1000h ειναι παιχνιδι που στο μονο που χρησιμευει ειναι να μπαινεις στο insomnia και αυτο πρεπει να το κανεις συνεχεια με scroll. Κσι το PDA μου εχει αυτονομια 18ωρες μηπως πρεπει να του προτεινω και αυτο? Επισης το τηλεκοντρολ της tv μου εχει αυτονομια κατι χρονια και κανει παραπανω λειτουργιες απο το 1000h!!!! Σαν να την ειχες ετοιμη την απαντηση και περιμενες ποιος θα το πει...
danton Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Σαν να την ειχες ετοιμη την απαντηση και περιμενες ποιος θα το πει... Καπου εχεις δικαιο.Απλα δει εχω παρα πολους με netbooks.Εχει γινει μοδα και ολοι αγοραζουν ανεξαρτητα εαν ικανοποιουν τις βασικες αναγκες τους. Πολυ τα αγοραζουν και για το βασικος τους μηχανημα. Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι σε ενα χρονο θα τα εχουν πεταξει. ΓΙα on the road σερφαρισμα καλα ειναι .Τιποτα παραπανω.
Fronimitis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μήπως πρέπει να μας πείς για να σε βοηθήσουμε καλύτερα ποιό είναι το ποσό που έχεις να διαθέσεις;;Όπως επίσης να μας πείς για τι χρήσεις το θές;;
Pacino Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 offtopic danton μη τρελαίνεσαι. είναι ένα μικρό λαπτοπ που το έχεις μαζί σου και κάνεις βασικά πράματα. σίγουρα δεν κάνεις απαιτητικές δουλειές. όχι μόνο σερφάρισμα πάντως. άμα δε σ'αρέσει δεν το πέρνεις, αλλά μη κατηγορείς όσους έχουμε ότι το κάνουμε λόγω μόδας (κάποιοι βέβαια μπορεί να το κάνουν και για αυτό, αλλά και πάλι δικαίωμα τους είναι). οφτοπικ στο οφτοπικ: έχω το samsung nc10 και γράφω από αυτό τώρα (ήθελα να το γράψω αυτό απο τη μέρα που το πήρα ) οντοπικ στο οφτοπικ: όντως δεν υπάρχει λόγος να προτείνουμε νετμπουκ σε κάποιον που ψάχνει λαπτοπ.
basiliskaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον.τελικα αγορασα το αδωεντ 4211 με μολισ 2 ωρες αυτονομιας αλλα σκεφτομαι να του βαλω μια επιπλεον μπαταριουλα! να στε καλα ολοι!!
basiliskaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον.τελικα αγορασα το αδωεντ 4211 με μολισ 2 ωρες αυτονομιας αλλα σκεφτομαι να του βαλω μια επιπλεον μπαταριουλα! να στε καλα ολοι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.