natasa123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 σκεφτομαι να αγορασω το SONY ERICSSON W302 το εχει δοκιμασει κανεις? ξερει κανενας αν ειναι καλο?
derorist Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα.. Ελαφρυ,λεπτο,κομψο. Δεν συγχρονιζεται με Outlook,δεχεται αρχεια (mp3,φωτο,ηχους). Μιλανε για καλη αυτονομια,καλο ακουστικο για χρηση τηλεφωνου,καλη αποδοση με ακουστικα σαν walkman συσκευη. Αν καταληξεις σε αυτη τη συσκευη,εχω ενα τετοιο σε μαυρο χρωμα,αχρησιμοποιητο να 'καθεται' στο ραφι, μετα απο ..παρορμητικη αγορα !!. Υ.Γ. Επικοινωνια μεσω p.m.
natasa123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 εχω ακουσει οτι το ακουστικο δεν ακουγεται καλα
natasa123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 εχω ακουσει οτι το ακουστικο δεν ακουγεται καλα
karnezis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 μακρυα απο sοny ericsson .......... εχω δωσει για επισκευη ενα w350ι κ καθε μερα μου λενε οτι παει για επισκευη οτι παει για αντικατασταση οτι ειναι στα εξωτερικα........ ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΟ! ! κ απ οτι εχω μαθει κ αλλοι εχουν τρομερα παραπονα απο το service της sony eric 2 κινητα εχω παρει sony ericsson.............. δεν προκειται να ξαναπαρω ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ! ! !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.