eSATA Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας το Σαββατο τηλεφωνησα στο Πλαισιο και ακυρωσα μια παραγγελια που ειχα κανει.Παρολαυτα μου αποσταλθηκε e-mail με τιμολογηση παραγγελιας δεν θυμαμαι ομως αν ηρθε μετα η πριν το τηλεφωνημα.....τωρα τι πρεπει να κανω;;;;....τους στειλα e-mail αλλα δεν απαντησαν... ευχαριστω
zaratustra100 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας το Σαββατο τηλεφωνησα στο Πλαισιο και ακυρωσα μια παραγγελια που ειχα κανει.Παρολαυτα μου αποσταλθηκε e-mail με τιμολογηση παραγγελιας δεν θυμαμαι ομως αν ηρθε μετα η πριν το τηλεφωνημα.....τωρα τι πρεπει να κανω;;;;....τους στειλα e-mail αλλα δεν απαντησαν... ευχαριστω Τι πιο απλό απο να τους πάρεις τηλέφωνο τη Δευτέρα το πρωι?
eSATA Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Τι πιο απλό απο να τους πάρεις τηλέφωνο τη Δευτέρα το πρωι? δηλαδη μπορω να ακυρωσω την παραγγελια ακομα και αν τιμολογηθηκε ετσι; ευχαριστω!
zaratustra100 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 δηλαδη μπορω να ακυρωσω την παραγγελια ακομα και αν τιμολογηθηκε ετσι; ευχαριστω! Όπα...βασικά αυτό δεν το ξέρω... Εγώ απλά απάντησα στο ερώτημα του τι μπορείς να κάνεις. Και το καλύτερο είναι να τους πάρεις Δευτέρα πρωί πρωί να τα μιλήσετε - να τα συμφωνήσετε που λέει και το άσμα.
ferongr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μπορεις να ακυρωσεις παραγγελια οτι ωρα θες. Ακομα και με το που σου ερθουν στην πορτα, μπορεις να μην τα παραλαβεις απλως, ο νομος σου δινει τη δυνατοτητα.
ferongr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μπορεις να ακυρωσεις παραγγελια οτι ωρα θες. Ακομα και με το που σου ερθουν στην πορτα, μπορεις να μην τα παραλαβεις απλως, ο νομος σου δινει τη δυνατοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.