Προς το περιεχόμενο

πλαισιο και ακυρωση παραγγελιας

eSATA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας το Σαββατο τηλεφωνησα στο Πλαισιο και ακυρωσα μια παραγγελια που ειχα κανει.Παρολαυτα μου αποσταλθηκε e-mail με τιμολογηση παραγγελιας δεν θυμαμαι ομως αν ηρθε μετα η πριν το τηλεφωνημα.....τωρα τι πρεπει να κανω;;;;....τους στειλα e-mail αλλα δεν απαντησαν...

ευχαριστω:-)

Δημοσ.
Γεια σας το Σαββατο τηλεφωνησα στο Πλαισιο και ακυρωσα μια παραγγελια που ειχα κανει.Παρολαυτα μου αποσταλθηκε e-mail με τιμολογηση παραγγελιας δεν θυμαμαι ομως αν ηρθε μετα η πριν το τηλεφωνημα.....τωρα τι πρεπει να κανω;;;;....τους στειλα e-mail αλλα δεν απαντησαν...

ευχαριστω:-)

Τι πιο απλό απο να τους πάρεις τηλέφωνο τη Δευτέρα το πρωι? :whistle:

Δημοσ.
Τι πιο απλό απο να τους πάρεις τηλέφωνο τη Δευτέρα το πρωι? :whistle:

δηλαδη μπορω να ακυρωσω την παραγγελια ακομα και αν τιμολογηθηκε ετσι;

ευχαριστω!

Δημοσ.
δηλαδη μπορω να ακυρωσω την παραγγελια ακομα και αν τιμολογηθηκε ετσι;

ευχαριστω!

Όπα...βασικά αυτό δεν το ξέρω...

Εγώ απλά απάντησα στο ερώτημα του τι μπορείς να κάνεις. Και το καλύτερο είναι να τους πάρεις Δευτέρα πρωί πρωί να τα μιλήσετε - να τα συμφωνήσετε που λέει και το άσμα.

Δημοσ.

Μπορεις να ακυρωσεις παραγγελια οτι ωρα θες. Ακομα και με το που σου ερθουν στην πορτα, μπορεις να μην τα παραλαβεις απλως, ο νομος σου δινει τη δυνατοτητα.

Δημοσ.

Μπορεις να ακυρωσεις παραγγελια οτι ωρα θες. Ακομα και με το που σου ερθουν στην πορτα, μπορεις να μην τα παραλαβεις απλως, ο νομος σου δινει τη δυνατοτητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...