murcielago580 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα.αγορασα την παρασκευην αυτο το laptop παο Multirama http://www.multirama.gr/products/product?pid=0371708&catid=010200 (δεν βρηκα καλυτερο οσο και αν εψαξα με αυτα τα λεφτα).ενω δουλευουν ολα καλα εχω μια απορια σχετικα με τα bios.παταω f2 μπαινει κανονικα μεσ αομως....εχει μονο 2 σελιδες,μια ποθ δειχνει ημερομηνια ωρα κλπ και η δευτερη η οποια μου εχει τις γνωστες επιλογες save and exit exit without save κλπ.δεν υπαρχει σελιδα που να μπορω να δω τι υλικο εχει μεσα ουτε να ακνω ρυθμισεις ουτε τπτ.ειναι δλδ σαν αν ειναι κλειδωμενο κατα καποιο τροπο.πανω πανω μου γραφει phoenix securecore setup utility και οταν ξεκιναει το laptop λεει πατηστε f2 to enter setup kai f12 για boot device.μπορει καποιος να βοηθησει Plz?
froyd Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 δες την εταιρία κατασκευης του ΒΙΟS και δες στο σαιτ της συνήθως στα λαπτοπ ειναι κρυφες οι ρυθμισεις εμενα το λαπτοπ BIOS ειναι Phoenix η Phoenix θελει να πατήσεις ALT+SHIFT+F7 για πλήρες μενού εναλλακτικα μπορεις να δεις τα περιφερειακα στο System Information απο Windows
murcielago580 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δεν με νοιαζει να δω το τι εχει μεσα,αλλωστε τα ειδα απο τα windows.πατησα alt+shift+f7 αλλα τπτ...:shock:
murcielago580 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 απο Multirama που μιλησα μαζι τους μου ειπαν πως το bios ειναι ετσι,οτι εχει μονο αυτες τις 2 σελιδες και οτι δεν αλλαζει....υπαρχει περιπτωση να ισχυει η μου λενε χαζομαρες?
murcielago580 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 απο Multirama που μιλησα μαζι τους μου ειπαν πως το bios ειναι ετσι,οτι εχει μονο αυτες τις 2 σελιδες και οτι δεν αλλαζει....υπαρχει περιπτωση να ισχυει η μου λενε χαζομαρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.