Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με πηθανόν ιό c:\pips.exe

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου εδωσε καποιος μια φωτογραφία ΄και πάτησα αποδοχή

μετα έκανα σκαν με το avg και πηγα να την ανηξω, τοτε μου βγάζει οτι χροιαζετε να εκτελστή πατησα οκ

και απο τοτε καθε 20λ περπου μου βγαίνει η γραμμή εντολών και γράφει c:\pips.exe

τι μπορώ να κανω για να το βγάλω ?

επισης αν κανω επαναφορά συστήματος θα μου φήγει ?

Δημοσ.

ναι αλλα τπτ

επισης δεν μου επητρεπει να μπω στο ιντ όπως επισης να κάνω ριστορ(το ριστορ δεν ξερω αν οφειλετε σε αυτον το λόγο)

τέλος πάντων έβαλα το image και καθαρισα

αλλα ξερετε τι μπορει να ήταν ?

Δημοσ.

ισως στο "τελος" της εικονας να υπηρχε εκτελεσιμος κωδικας.Παντως ισως να μαθενες αν ετρεχες ενα scan σε safe mode.;)

Δημοσ.

οι ζυμιες που παθανε αυτη που τον εβαλαν είναι

1 δεν τους αφεινει να μπουν στο ιντ

2 ''μπλοκάρι'' το μσν και στέλνει τον εαυτό του στις υπόληπες επαφές διγνωντας οτι είσαι μέσα

3 κατα την διαρκια που στέλνει τον ιο κολάει το ποντίκη

έκανε καποιος scαν se saφe mode και εβγαλε ενα μέρος του

αυτο που του κολάει το ιντ (μου φενετε)

και μενει ακόμα το προβλημα με την μετάδωση του ιού

Δημοσ.

φιλε ενα θα σου πω.περναει μια μερα ενας φιλος.παει στο πι-σι μεχρι να ντυθω εγω ,και γυρνωντας ειχε κολησει μια πανουκλα που οσο την εσβηνες πολλαπλασιαζοταν.απο ενα σι-ντι που κατεβασε και ανοιξε να δει την εικονα του εξωφυλλου.βγαζεις ακρη?φορματ-ιματζ ,οτι εχεις και καθαρισες.

Δημοσ.

φιλε ενα θα σου πω.περναει μια μερα ενας φιλος.παει στο πι-σι μεχρι να ντυθω εγω ,και γυρνωντας ειχε κολησει μια πανουκλα που οσο την εσβηνες πολλαπλασιαζοταν.απο ενα σι-ντι που κατεβασε και ανοιξε να δει την εικονα του εξωφυλλου.βγαζεις ακρη?φορματ-ιματζ ,οτι εχεις και καθαρισες.

Δημοσ.

αυτο κάνω όλη πεδεύονταν εγω μεσα σε τεταρτο εβαλα το image... αλλα δεν βλάπτει να ξέρεις και πως να αντιμετοπίζεις διαφορες καταστάσεις

Δημοσ.

αυτο κάνω όλη πεδεύονταν εγω μεσα σε τεταρτο εβαλα το image... αλλα δεν βλάπτει να ξέρεις και πως να αντιμετοπίζεις διαφορες καταστάσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...