Προς το περιεχόμενο

Σεξυ δελτίο ειδήσεων στο Star Channel .. Παρακμή ή πρωτότυπη ιδεά?

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εν τω μεταξυ η κοπελα ειναι μπαζο απλα πεταει λιγο μπουτι εξω και ουσιαστικα σε κερδιζει με την π**νια της

εμ φιλαρακι,το μπουτι και η που@@νια,ειναι τα μεγαλυτερα οπλα της γυναικας.αυτα

εχει,αυτα χρησιμοποιει.:-)

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εν τω μεταξυ η κοπελα ειναι μπαζο απλα πεταει λιγο μπουτι εξω και ουσιαστικα σε κερδιζει με την π**νια της

Δεν το λες μπάζο...

εμ φιλαρακι,το μπουτι και η που@@νια,ειναι τα μεγαλυτερα οπλα της γυναικας.αυτα

εχει,αυτα χρησιμοποιει.:-)

Δεν το λες μπούτι...

Δημοσ.

Γιατί παρακμή;

Πιο παρακμή δεν είναι ο Αρναούτογλου που λέει τον καιρό λες και αναλύει την θεωρία της σχετικότητας;

Δημοσ.
Κι εγώ θέλω να πάρω ένα δίκανο και να της αδειάσω τα μυαλά στο πάνελ.Τι μαλακίες είναι αυτές;Και πάνω που νόμιζα οτι έχουν πιάσει επιτέλους πάτο τα κανάλια της "δωρεάν" τηλεόρασης,κάνουν κάτι τέτοια και πέφτουν ακόμα πιο χαμηλά.

:lol::lol: Νομιζεις οτι δεν υπαρχει ακομα πιο χαμηλα? Just wait....:lol:

Κανένα ίχνος αισθητικής εκτός από τα μάλλον ψεύτικά βυζιά της γκόμενας.

Γατα εισαι. More on PM.

Δημοσ.

Με το χέρι στην... καρδιά... πόσοι από εσάς βλέπατε τον καιρό στα δελτία ειδήσεων;;; Εγώ πάντως δεν τα έβλεπα (ούτε βλέπω αυτό το παρτσακλό)

Δημοσ.
Με το χέρι στην... καρδιά... πόσοι από εσάς βλέπατε τον καιρό στα δελτία ειδήσεων;;; Εγώ πάντως δεν τα έβλεπα (ούτε βλέπω αυτό το παρτσακλό)

Ας είναι καλά το teletext...

Σήμερα που είσαι αρρωστούλης θα την δεις;

Δημοσ.
Ας είναι καλά το teletext...

Σήμερα που είσαι αρρωστούλης θα την δεις;

Σήμερα θα δω όλο το δελτίο του Σταρ... σπάνια έχω αυτή την ευκαιρία, ας την εκμεταλλευτώ :-D

Δημοσ.
την είχε και ο Μικρούτσικος σήμερα ........ παναγιά μου τι π**ες έχει πάρει ....

petroula8.jpg

και ομως αυτη θα παει μπροστα zazik.θα βρει κανεναν ματσο,και θα του τα τρωει,και

θα πληρωσει τις πι@@ες χρυσαφι.εδω η τσιτσιολινα εγινε βουλευτης με τετοια;)

Δημοσ.

παρακμη τελεια και παυλα. ειπαμε να βλεπουμε κωλους και βυζια στην τηλεοραση αλλα υπαρχουν και καποια ορια. οταν βλεπουμε τον καιρο βλεπουμε το καιρο οταν θελουμε να δουμε τσοντα θα δουμε τσοντα, δεν ειναι δυνατον το καθε ανεγκεφαλο τσουλακι να πουλαει μουρη λεγοντας τον καιρο και να πρεπει εγω να την ανεχομαι να σαλιαριζει στην καμερα ενω θελω να ενημερωθω. σιγα δλδ που θα δω ποτε σταρ για να μαθω τον καιρο αλλα λεμε τωρα. τι αλλο θα κανει πια αυτο το καναλι για να πιασει λιγη τηλεθεαση; ποσο πια θα ξεφτιλιστουν; σε λιγο θα μας παιζουν τσοντες στην μεσημεριανη ζωνη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...