Προς το περιεχόμενο

files sharing site

DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το rapidshare αν γινεται να το αποφυγω , μου τι σπαει αυτο το περιμενε

μαλλον για το file factory βλεπω, θα περιμενω λίγο ακομα μηπως ακουστουν κιαλλες απαντησεις

ευχαριστω Γιωργο για την ταχύτατη απάντηση !

Δημοσ.

Αν σου τι σπάει το περίμενε,πάρε έναν κωδικό.Περίπου 7 ευρώ/μήνα είναι.Το μόνο κακό του rs αν έχεις κωδικό είναι οτι έχει limit για download.(αν δε κάνω λάθος 50gb/εβδομάδα)

Δημοσ.

δεν ειναι αυτο, θα νευριαζει αυτον που θελει να κατεβασει , και επειδη το θελω για μερικα πολυ μικρα αρχεία (1-5 mb το καθενα) δεν θα προτιμουσα το rapidshare

-----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 08 : 17 : 04-----

βρηκα και αυτο

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=128849

-----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 08 : 18 : 49-----

όπα ! ισχύει αυτό;

Μιας και τώρα έριξα μια ματιά στο FileFactory... Ένας λόγος που δεν θα το προτιμήσω για να φορτώσω αρχεία, είναι ότι αν μέσα σε 15 μέρες δεν κατεβάσει κανείς τίποτε στα σβήνει! Και είναι κρίμα... Να κάνεις τόσο κόπο στο ανέβασμα και ειδικά αν τα αρχεία είναι πολύ μεγάλα! Οπότε... rapidshare και πάλι rapidshare και μάλιστα υπόσχεται ότι μετά την πρωτοχρονιά θα έχει πολύ καλύτερες ταχύτητες για τους δωρεάν χρήστες! :D

-----Προστέθηκε 26/1/2009 στις 08 : 21 : 39-----

αυτο φαινεται καλό παντως

Το καλύτερο free είναι μακράν το mediafire. Υποστηρίζει download managers. Οργανώνετε τα αρχεία σε φακέλους και διαλέγετε αν θα είναι public ή private :)

Δεν έχει αντίστροφη μέτρηση. Είναι σαν ψέμα. Τα αρχεία μένουν εκεί αρκεί να κάνετε login κάθε 60 μέρες.

Σαν διαφήμιση τα είπα ε;

Δημοσ.
μηπως μπορω να εχω καπου ftp χωρο ;

Ναι αμέ...Υπάρχουν πολλές εταιρίες για τέτοια.Ελληνική θες ή ξένη;

Αλλά θα χρειαστείς και ένα domain.(έτσι νομίζω τουλάχιστον)

Δημοσ.
μηπως μπορω να εχω καπου ftp χωρο ;

Ναι αμέ...Υπάρχουν πολλές εταιρίες για τέτοια.Ελληνική θες ή ξένη;

Αλλά θα χρειαστείς και ένα domain.(έτσι νομίζω τουλάχιστον)

Δημοσ.

To mediafire μου το είχε προτείνει ένα παιδί από εδώ και θα του είμαι για πάντα ευγνώμων! Άψογο site και καλαίσθητο!

Από ftp όμως δεν ξέρω τι παίζει..

Δημοσ.

To mediafire μου το είχε προτείνει ένα παιδί από εδώ και θα του είμαι για πάντα ευγνώμων! Άψογο site και καλαίσθητο!

Από ftp όμως δεν ξέρω τι παίζει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...