Ggianno Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα.Έχω ενα D-Link dwl-900ap+ το σύνδεσα στον υπολογιστή μου για να μοιράζω ασύρματα internet στο laptop!Στην αρχη το έκανα access point συνδέθηκα με το laptop (οταν έβαλα σταθερή ip και στα δύο)και δεν έδεινε internet!Μετά το έκανα ad-hoc και πάλι τίποτα(συνδέθηκα αλλα δεν είχα internet)!!Έχω βάλει σε κοινή χρήση την σύνδεση μου στο internet!!Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω????
Ggianno Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα.Έχω ενα D-Link dwl-900ap+ το σύνδεσα στον υπολογιστή μου για να μοιράζω ασύρματα internet στο laptop!Στην αρχη το έκανα access point συνδέθηκα με το laptop (οταν έβαλα σταθερή ip και στα δύο)και δεν έδεινε internet!Μετά το έκανα ad-hoc και πάλι τίποτα(συνδέθηκα αλλα δεν είχα internet)!!Έχω βάλει σε κοινή χρήση την σύνδεση μου στο internet!!Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω????
poulinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 το κανονικο σου ρουτερ τι ειναι?????β. σε adhoc δεν θα παιξει ποτε.το ap τι υποδοχες εχει απο πισω?
poulinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 το κανονικο σου ρουτερ τι ειναι?????β. σε adhoc δεν θα παιξει ποτε.το ap τι υποδοχες εχει απο πισω?
Ggianno Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 το rooter είναι baudtec του ΟΤΕ και το ap έχει ethernet μονο!!!
Ggianno Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 το rooter είναι baudtec του ΟΤΕ και το ap έχει ethernet μονο!!!
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 κανε μια δοκιμη .δωσε στο κανονικο ρουτερ σου ip 10.0.0.138 και στο access point soy 192.168.1.1 και μην πειραξεις τιποτε αλλο στο access point.ουτε κλειδωμα ουτε κατι αλλο και δες αν παιζει.
Ggianno Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και θα σου πω
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 πες μας οτι ειναι διοτι μετα θα πρεπει να δουμε το manual.αν ειχε παραπανω ethernet θα καναμε αλλη πατεντα αλλα αυτο τωρα ειναι λιγο μανικι και δεν το εχω δοκιμασει πολλες φορες για να πω κατι που πιανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.