Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Πάντως για τους άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες έχει στο κέντρο της Αθήνας μια κλινική που κάνει δωρεάν hiv test.Νομίζω δέχεται όμως μόνο γκέι/bi άνδρες (ή τουλάχιστον να αναφέρθει ότι κάνατε σεξ με άνδρα).Είναι το rapid test.Σε 20 λεπτά αποτελέσματα.Αν θέλει κάποιος το όνομα της κλινικής ας πει.Κάπου έχω το λινκ νομίζω.
Pa0ki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Τους παλιορατσιστές Θα πάω να διαμαρτυρηθώ αύριο για ίση μεταχείριση των straight αντρών, τι μεσαίωνας είναι αυτός 9
zynif Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Η πιθανοτητα να κολλήσεις AIDS απο την μπροστινη πορτα ειναι 10% και απο την πισω 90%. Ποια η πιθανότητα αμα γλείψεις αυτές τις πόρτες ;
g_alkis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Κοίτα αν γλύψεις την πίσω πόρτα, εκτός από HIV κινδυνεύεις και από άλλα πράγματα
Anorymous Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Τους παλιορατσιστές Θα πάω να διαμαρτυρηθώ αύριο για ίση μεταχείριση των straight αντρών, τι μεσαίωνας είναι αυτός Περα απο την πλακα αυτο ειναι ρατσιστικη συμπεριφορα!!!
gigisoni Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Περα απο την πλακα αυτο ειναι ρατσιστικη συμπεριφορα!!! Ε πείτε και εσείς ότι ναι, σιγά το φακέλωμα, αν τόσο βιάζεστε για το τεστ....
noob Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Κοίτα αν γλύψεις την πίσω πόρτα, εκτός από HIV κινδυνεύεις και από άλλα πράγματα Γίνε πιο σαφής τύπε. 1
Anorymous Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ε πείτε και εσείς ότι ναι, σιγά το φακέλωμα, αν τόσο βιάζεστε για το τεστ.... Ευτηχως δεν εχω αναγκη το τεστ και δεν θα ντρεπομουν να πω οτι ειμαι γκει αν ημουν οντως και ηταν θεμα υγειας, απλα οταν λενε οτι βοηθανε αρρωστους που ειναι γκει - μπαι μονο τοτε αυτο δεν διαφερει σε τιποτα απο κατι δηθεν καλοπροερετες αιμοδοσιες..... πιο πολλα δεν μπορω να πω γιατι θα το παμε αλλου και δεν θελω αλλα ουτε επιτρεπεται απο το φορουμ.
gigisoni Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Γίνε πιο σαφής τύπε. Να γλύψεις σκ@τ@, δεν κατάλαβες πού το πάει;
noob Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Να γλύψεις σκ@τ@, δεν κατάλαβες πού το πάει; Μην περιγράφεις άλλο 2
Pintsie Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Πάντως για τους άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες έχει στο κέντρο της Αθήνας μια κλινική που κάνει δωρεάν hiv test.Νομίζω δέχεται όμως μόνο γκέι/bi άνδρες (ή τουλάχιστον να αναφέρθει ότι κάνατε σεξ με άνδρα).Είναι το rapid test.Σε 20 λεπτά αποτελέσματα.Αν θέλει κάποιος το όνομα της κλινικής ας πει.Κάπου έχω το λινκ νομίζω. Δέχεται και στρέιτ γυναίκες/άντρες αν υπάρχει πρόβλημα αλλά κατά βάση άντρες που έχουν πάει με άντρες. Αν λες το ath checkpoint. Τεστ σάλιου γίνεται. Ανώνυμα. Χωρίς να πεις ούτε το όνομά σου. Ωραία πρωτοβουλία
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Σωστά αυτό είναι.Αν κ νόμιζα ήταν τεστ αίματος το αντίστοιχο rapid, αυτό που σου τρυπάνε το δάχτυλο αλλά κ το σάλιου κυριλέ.Εμείς κάνουμε πάντα το rapid αίματος σε αντίστοιχη κλινική για άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες στο κέντρο του Λονδίνου.Aυτό στην Αθήνα ανήκει σε ΜΚΟ της οποίας το όνομα ξεχνάω αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.Πάντως όσοι στρεητ πάτε να ξέρετε ότι σε αυτές τις κλινικές που κυρίως δέχονται άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες εν αναμονή των αποτελεσμάτων θα περάσετε υποχρεωτικά 20 λεπτη ενημέρωση για το safe γκέι σεξ λολ.Αυτή είναι η διεθνής πρακτική σε τέτοιες κλινικές.Αν κ φαντάζομαι μπορούν να σας το προσαρμόσουν στο στρεητ σεξ αν ζητήσετε.Επίσης ναι σαφώς ανώνυμα αν θέλετε.Αν όχι μπορείτε να ζητήσετε κ πιστοποιητικό των αποτελεσμάτων σας αλλά για αυτό στάνταρ θέλουν τα στοιχεία σας,τουλάχιστον οι αντίστοιχες στο UK. Πάντως για να μη μπλέκετε ,κλάιν πείτε ότι πήγατε με άνδρα ή έστω με τρανς.Δε ρωτάνε παραπάνω πράγματα.Επίσης όσοι πάτε με άνδρες κ δεν έχετε σταθερό σύντροφο εννοείται κάθε 6 μηνο το κάνετε.Μην είστε μπάζα,έχουμε ρίξει δραματικά τα ποσοστά μας σε νέες μολύνσεις λόγω της καλύτερης επιμόρφωσης μας στο ζήτημα.Οι στρέητ πλέον κοντεύουν να μας ξεπεράσουν σε νέα κρούσματα αναλογικά.
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 δείτε το dallas buyers club.. σχετικό με το AIDS..
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 τον περασμενο μηνα που ηταν η μερα του aids ειδα την εκπομπη μηχανη του χρονου που ηταν αφιερωμενη για το aids, σε ορισμενα σημεια ηταν αρκετα επιμορφωτικα και ενδιαφεροντα αλλα προς το τελος καπου δεν μου καθοτανε σωστα το ολο θεμα σχετικα με την προελευση του ιου απο τους πιθηκους, δηλαδη δεν ειδα πουθενα απο οσο εχω ψαξει το ολο θεμα με λεπτομερη ακριβεια πως μεταδοθηκε ο ιος απο τους πιθηκους στον ανθρωπο και πως το ανοσολογικο συστημα των πιθηκων ειναι ανθεκτικο στον ιο, υποτιθεται οτι το dna πιθηκων και ανθρωπων ειναι κατα 99 % πολυ κοντα αρα το ιδιο και ευαλωτοι η ανθεκτικοι σε παθογενειες, αν ισχυει το πρωτο τοτε λογικα η φυλη των πιθηκων δεν θα υπηρχε σημερα και θα ειχε εξαφανιστει απο τον ιο, η αν ειναι ανθεκτικοι τοτε καποια εξαιρετα αντισωματα πρεπει να διαθετουν που δεν τα διαθετει ο ανθρωπινος οργανισμος, εδω γεννιουνται καποια ερωτηματα, η επιστημη λογικα δεν θα εβρισκε ποια ειναι τα αντισωματα που διαθετουν ωστε να τα απομονωσουν και να φτιαξουν το εμβολιο με αντισωματα των πιθηκων για τον ανθρωπο ωστε να θεραπευσουν τον ιο του aids? και αν ναι γιατι δεν εχει γινει καμια εξελιξη σχετικα με την ολικη θεραπεια του ιου μετα απο 50 χρονια παρουσιας του? υπαρχει βεβαια και αλλο σεναριο, εδω τωρα αρχιζουν τα συνωμοσιολογικα μπορει το θεμα μεταδοσης ιου απο πιθηκο σε ανθρωπο να ειναι μουφα και να ειναι ενα ανθρωπινο τερατουργημα των φαρμακοβιομηχανιων με σκοπο το κερδος, αληθεια ξερετε ποσα δις δολλαρια βγαζει μια εταιρια το χρονο που βγαζει κ@ποτες? ειναι πολλα τα λεφτα, εσεις τι συμπερασμα η πιστευεται για την προελευση του ιου του aids?
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Τον έφτιαξαν οι θρησκοταλιμπάν/ομοφοβικοί/χουντικοί πράκτορες στη CIA/ξεπεσμένοι ρεπουμπλικάνοι/ θρησκευόμενοι aliens κοκ για να τσακίσουν το γκέι κίνημα αλλά τελικά ο ανύπαρκτος θεός είναι pro-gay κ το μόνο που κατάφεραν ήταν να μας γαλβανίσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα