Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνονται κάθε Τετάρτη δωρεάν τεστ στον Ευαγγελισμό εδώ και χρόνια.

->

Η διαδικασία είναι ανώνυμη, εμπιστευτική και δωρεάν και πραγματοποιείται, με ή χωρίς ραντεβού, κάθε Τετάρτη από τις 8 έως τις 11 το πρωί στο Ιατρείο Λοιμώξεων (Ιατρείο 9), υπόγειο Παλαιού Κτιρίου του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» (είσοδος από οδό Υψηλάντου).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 210-7201242,

Δημοσ.

Αυτο που λενε οτι πολλοι κολανε στο ετσι για να περνουν το επιδομα τελικα ισχυει ρε παιδια ?

Οχι ρε μαλακιες των δημοσιογραφων.

Σκεψου τον ευατο σου και τους τριγυρω σου, θα το εκανε κανεις αυτο το πραμα.

Δημοσ.

Γίνονται κάθε Τετάρτη δωρεάν τεστ στον Ευαγγελισμό εδώ και χρόνια.

->

Η διαδικασία είναι ανώνυμη, εμπιστευτική και δωρεάν και πραγματοποιείται, με ή χωρίς ραντεβού, κάθε Τετάρτη από τις 8 έως τις 11 το πρωί στο Ιατρείο Λοιμώξεων (Ιατρείο 9), υπόγειο Παλαιού Κτιρίου του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» (είσοδος από οδό Υψηλάντου).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 210-7201242,

μονο για aids ή γενικότερα για αφροδίσια;

Δημοσ.

για να μην ανοιγω νεο thread ας ρωτησω κάτι σχετικο με κονδυλώματα. αν κολλήσει κάποιος- καποια και κάνει θεραπεία τη κίνδυνος υπάρχει (αν υπάρχει) για τους μετεπειτα συντρόφους?

Δημοσ.

Να τους το μεταδώσεις, αν οι συνθήκες είναι σωστές. Ο ιός παραμένει για πάντα και ανάλογα τις υποτροπές είναι περισσότερο ή λιγότερο μεταδοτικός.

Χονδρικά.

Δημοσ.

Οχι ρε μαλακιες των δημοσιογραφων.

Σκεψου τον ευατο σου και τους τριγυρω σου, θα το εκανε κανεις αυτο το πραμα.

οχι ρε αλλα αν ο αλλος εχει τρομερη αναγκη τι θα κανει ?

Δημοσ.

οχι παντως αυτο το πραγμα.

Πολλα κανει ο ανθρωπος για να επιβιωση, κλεβει , σκοτωνει, πουλαει τα παιδια του κλπ οποτε και αυτο δεν μου ακουγετε τοσο περιεργο.

Δημοσ.

όμως.

Μπορεί να είναι και φήμες απλά, πάντως αυτό που ξέρω ότι ισχύει είναι ότι υπάρχει έξαρση στους ναρκομανής γιατί πλέον δεν έχουν την "πολυτέλεια" να έχουν δικιά τους σύριγγα και την μοιράζονται με αποτέλεσμα μέσα σε αυτούς να είναι φορείς του aids και να κολλάνε και άλλοι και φυσικά το κοινωνικό κράτος πουθενά. 

Δημοσ.

Γιε, υπάρχει απ' όσο γνωρίζω και εντολή στα φαρμακεία να δίνουν δωρεάν σύριγγες σε όσους δηλωθούν ως χρήστες.

Το ξέρω γιατί είχα γνωρίσει ένα ψωλ@δο φαρμακοποιό που καυχιόταν ότι τους διώχνει για να ψοφήσουν μια ώρα νωρίτερα.

Δημοσ.

Στο φαρμακείο ντε. Δε νομίζω να εξακριβώνεται κάπως, αλλά νομίζω πως οι προϋποθέσεις α) άφραγκος β) χρήστης μπορούν να αναγνωριστούν με σχετική ακρίβεια απλώς οπτικά. Εξάλλου, ποιος θα πει ψέμματα ότι σουτάρει για να γλυτώσει λίγα σεντς για μια απλή σύριγγα μιας χρήσης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...