firebass_harris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Απο περισι εχω φτιαξει 1 ραδιο σταθμο που εκπεμπει βαζοντασ μια απλη URL στο winamp μεχρι το σεπτεμβρη ολα δουλευαν ρολοι μεχρι το δεκεμβρη δεν ειχα συνδεση και οταν ξαναρθε ξαναβαλα το ραδιο μπαινω στη σεληδα με τουσ σταθμουσ και μου δειχνει πωσ εκπεμπω αλλα οταν δινο το URL στουσ φιλουσ μ , μ λενε πωσ δε λειτουργει (εχω φτιαξει στο arbula μεσω kolasthriou.net) μπορει να με βοηθησει καποιοσ η αν καποιοσ ξερει αλλο site να φτιαξω σταθμο θα ταν καλα
firebass_harris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Απο περισι εχω φτιαξει 1 ραδιο σταθμο που εκπεμπει βαζοντασ μια απλη URL στο winamp μεχρι το σεπτεμβρη ολα δουλευαν ρολοι μεχρι το δεκεμβρη δεν ειχα συνδεση και οταν ξαναρθε ξαναβαλα το ραδιο μπαινω στη σεληδα με τουσ σταθμουσ και μου δειχνει πωσ εκπεμπω αλλα οταν δινο το URL στουσ φιλουσ μ , μ λενε πωσ δε λειτουργει (εχω φτιαξει στο arbula μεσω kolasthriou.net) μπορει να με βοηθησει καποιοσ η αν καποιοσ ξερει αλλο site να φτιαξω σταθμο θα ταν καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.