Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για τροχαίο

iatros-ent

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σε ολους,

επεσε πανω στο σταθμευμενο αυτοκινητο μου ενα ΑUDI 80 ζαχαρη χρωμα στις 00:30 (πριν 12 ωρες περιπου) στο Μαρουσι εξω απο το κτιριο της ΑΣΠΙΣ. Μου το εκανε

καλοκαιρινο και μετα σαν κυριος εβαλε οπισθον και εφυγε. Δεν προλαυαν να παρουν τα νουμερα. Το AUDI πρεπι να εχει ζημια στη δεξια μερια μπροστα. Εαν ξερει κανεις τιποτα μπορειται να μου το στειλεται.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Για σε ολους,

επεσε πανω στο σταθμευμενο αυτοκινητο μου ενα ΑUDI 80 ζαχαρη χρωμα στις 00:30 (πριν 12 ωρες περιπου) στο Μαρουσι εξω απο το κτιριο της ΑΣΠΙΣ. Μου το εκανε

καλοκαιρινο και μετα σαν κυριος εβαλε οπισθον και εφυγε. Δεν προλαυαν να παρουν τα νουμερα. Το AUDI πρεπι να εχει ζημια στη δεξια μερια μπροστα. Εαν ξερει κανεις τιποτα μπορειται να μου το στειλεται.

Ευχαριστω

Δημοσ.

δεν ημουν καθολο σε γωνια, το τρελο ειναι οτι δεν μπορεις να φανταζεσαι πως με

τρακαρε αφου ειναι απιθανη η γωνια και δεν εχει καθολου ιχνη απο φρενο.

Δημοσ.

δεν ημουν καθολο σε γωνια, το τρελο ειναι οτι δεν μπορεις να φανταζεσαι πως με

τρακαρε αφου ειναι απιθανη η γωνια και δεν εχει καθολου ιχνη απο φρενο.

Δημοσ.

πηγαινε με εναν φιλο σου μετα τις 12 το βραδυ,(για να εχεις ελπιδες να ειναι σπιτι του.)

εως τις 3 το πρωι,στην ευρυτερη περιοχη,μην τυχον και ειναι απο εκει κοντα.οτι ξερεις

την μαρκα αυτοκινητου και το χρωμα ειναι μεγαλο ατου.:-)

Δημοσ.

πηγαινε με εναν φιλο σου μετα τις 12 το βραδυ,(για να εχεις ελπιδες να ειναι σπιτι του.)

εως τις 3 το πρωι,στην ευρυτερη περιοχη,μην τυχον και ειναι απο εκει κοντα.οτι ξερεις

την μαρκα αυτοκινητου και το χρωμα ειναι μεγαλο ατου.:-)

Δημοσ.

Εμένα ένας υιός ιερόδουλης, μου έριξε τη μηχανή μου που ήταν παρκαρισμένη σε θέση για μηχανές και έφυγε σαν κύριος, γιατί προσπάθησε να βάλει το κωλοαυτοκίνητο του πάνω στο πεζοδρομιο. Φυσικά μόλις κατάλαβε τι έκανε πάτησε γκάζι και έφυγε.

Αποτέλεσμα να σπάσουν όλα φέρινγκ από τη μια πλευρά και να έχω 300-400 ευρώ ζημιά. Ούτε την αστυνομία δεν μπόρεσα να καλέσω αφού ούτε ή άλλως δεν θα γινόταν τίποτα. Ελπίζω να μην πάθει τίποτα από τη βροχή τώρα που δεν έχει τα πλαστικά επάνω.

Αλλά ο πούστης είναι άτυχος γιατί είδα ότι είχε ένα Mercedes Class B χρώμα κόκκινο βυσσινί και εάν βρω ίδιο αυτοκίνητο να παρκάρει στο ίδιο σημείο τότε...

Δημοσ.

Εμένα ένας υιός ιερόδουλης, μου έριξε τη μηχανή μου που ήταν παρκαρισμένη σε θέση για μηχανές και έφυγε σαν κύριος, γιατί προσπάθησε να βάλει το κωλοαυτοκίνητο του πάνω στο πεζοδρομιο. Φυσικά μόλις κατάλαβε τι έκανε πάτησε γκάζι και έφυγε.

Αποτέλεσμα να σπάσουν όλα φέρινγκ από τη μια πλευρά και να έχω 300-400 ευρώ ζημιά. Ούτε την αστυνομία δεν μπόρεσα να καλέσω αφού ούτε ή άλλως δεν θα γινόταν τίποτα. Ελπίζω να μην πάθει τίποτα από τη βροχή τώρα που δεν έχει τα πλαστικά επάνω.

Αλλά ο πούστης είναι άτυχος γιατί είδα ότι είχε ένα Mercedes Class B χρώμα κόκκινο βυσσινί και εάν βρω ίδιο αυτοκίνητο να παρκάρει στο ίδιο σημείο τότε...

Δημοσ.

Γι αυτό μάγκες πάντα συναγερμός με τηλεειδοποίηση.

150 ευρώ παραπάνω, και τον τσιμπάς τον καρ...λη στα πράσα.

Έχω τσιμπήσει κάνα δυο φορές κάτι τύπους με ρημάδια που δεν έπρεπε καν να τους επιτρέπουν να κυκλοφοράνε στο δρόμο, και είχαν ακουμπήσει τη μηχανή στο παρκάρισμα - ξεπαρκάρισμα...

Το νοσοκομείο το γλύτωσαν γιατί απλά την ακούμπησαν και δεν προσπάθησαν να φύγουν. Άκουσαν βέβαια τα Γαλλικούλια τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...