gerr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 πετυχημενος ειναι αυτος που τελειωνει οπου γουσταρει χμμμ.. δεν το διατυπώνεις λίγο καλύτερα?? Ευτυχισμένος κατ'εμέ είναι αυτός που νιώθει όμορφα με τον εαυτό του. Που έχει καθαρή την συνείδησή του (ή δεν έχει καθόλου συνείδηση), που είναι συναισθηματικά καλυμμένος και που βρίσκει χρόνο να απολαύσει τη ζωή.
cassidy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 nske και Lucifer τυφλοι εισαστε? εγραψα εγω πουθενα οτι αυτος ο καθηγητης ειναι αποτυχημενος? σας ειπα την ιστορια για να μου πειτε ΕΣΕΙΣ αν τον βλεπεται αποτυχημενο αυτον ή αν μια γυναικα τον εβλεπε πετυχημενο. Δεν ξέρω, δημοσιεύσεις έχει σε κάνα καλό περιοδικό; Κάνα συνέδριο; Διασυνδέσεις έχει; Μετράει καθόλου η συστατική του ή είναι κωλόχαρτο; Καλό μάθημα κάνει στην τελική;
evabb Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 @ loulou φαινεται μου διαγραψαν το ποστ γτ ηταν στα greeklish (πσια του πανεπιστημιου γαρ) κι ας δωσω τον δικο μου ορισμο μιας και ο καθενας εδω λεει το μακρυ του και το κοντο του επιτυχημενος ανθρωπος λοιπον α) εχει μορφωση και κυριως ΠΑΙΔΕΙΑ (η διαφορα ειναι σιγουρα κατανοητη) β)εχει μια καλη δουλεια και μπορει να ζει τον εαυτο του και την οικογενια του και δεν γινεται βαρος στους φιλους του τη μανα του κτλ γ) εχει εμπειρια ζωης δλδ ειχε και τους ερωτικους του συντροφους εχει κανει τα ταξιδια του εχει δει πραματα και μερη και κατα βασην ξερει πως λειτουργει ο κοσμος με δυο λογια δεν ειναι το σπασικλακι της βιβλιοθηκης κι ας ετρωγε πολλες ωρες σε αυτην δ) εχει αποψη για τα τεκτενομενα και γενικοτερα δεν ειναι αβουλο ον και ουτε ντρεπεται να πει την γνωμη του ε)να δουλευει για να ζει κι οχι το αναποδο και πανω απ ολα να ειναι ευχαριστημενος ο ιδιος απο την ζωη του αυτα η σειρα των κριτηριων ειναι τυχαια και οχι κατα προτεραιοτητα
boubou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ααα σωστα greeklish - forbidden! Μια χαρα τα λες...+ 10000 απο μένα (boubou)
Critter Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 κι ας δωσω τον δικο μου ορισμο μιας και ο καθενας εδω λεει το μακρυ του και το κοντο του Καλά που έχουμε και σένα να μας βάζεις τα γυαλια τρομάρα σου
boubou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 παλιό αλλά κολλάει... χα χα χαχαχαχαχα νομιζω οτι επιτελους καλυψες το θεμα πληρως!!!!!
evabb Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Καλά που έχουμε και σένα να μας βάζεις τα γυαλια τρομάρα σου ε ζηλεψα και ειπα να πω κι εγω μια μαλακια -----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 12 : 15 : 49----- χα χα χαχαχαχαχα νομιζω οτι επιτελους καλυψες το θεμα πληρως!!!!! ειναι γατα αυτος ακου που σου λεω
Lucifer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Εύα, πριν το κλειδώσω, πες μια δειγματοληπτικά τι παίζει με τα ενοίκια Βέλγιο.
evabb Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Εύα, πριν το κλειδώσω, πες μια δειγματοληπτικά τι παίζει με τα ενοίκια Βέλγιο. εδω; γενικως ειναι ακριβα. αναλογα φυσικα και την περιοχη αλλα ειναι πιο ακριβα απο αλλες χωρες λογο των υπαλληλων που ερχονται για να δουλεψουν εδω και νοικιαζουν σπιτια. για παραδειγμα εμεις πληρωνουμε ενα διαμερισμα με δυο κρεβατοκαμαρες (μια μεγαλη και μια μικρη) μπανιο τουαλετα χωρια κουζινα σαλονι χωλ και καβα 750 νοικι +150 τα κοινοχρηστα το μηνα, αλλα ειμαστε σε πολυ καλη περιοχη.συνολο ειμαι γυρω στα 80-90 τετραγωνικα χωρις την καβα α και ενα μικρο μπαλκονακι. ενδιαφερεσαι για κατι συγκεκριμενο;
cbr600RR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 συνοψη :-D πετυχημενος ειναι αυτος που τελειωνει οπου γουσταρει παλιό αλλά κολλάει...
Snolly Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Εύα, πριν το κλειδώσω, πες μια δειγματοληπτικά τι παίζει με τα ενοίκια Βέλγιο. φαντάζομαι είναι χιούμορ αυτό. το αντιλαμβάνομαι στο στυλ: "με την απάντηση που έδωσες στο θέμα είσαι γαμώ τα άτομα, σε παντρεύομαι κι έτσι, μένεις βέλγιο άρα για ενημέρωσε με για τα ενοίκια γιατί έρχομαι τώρα". ... ή πάει πολύ μακρυά η φαντασία μου Λούσι;
thanocaster Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 φαντάζομαι είναι χιούμορ αυτό. το αντιλαμβάνομαι στο στυλ: "με την απάντηση που έδωσες στο θέμα είσαι γαμώ τα άτομα, σε παντρεύομαι κι έτσι, μένεις βέλγιο άρα για ενημέρωσε με για τα ενοίκια γιατί έρχομαι τώρα". ... ή πάει πολύ μακρυά η φαντασία μου Λούσι; Κι εσύ τί παριστάνεις; Το δικηγόρο του διαβόλου; :p
Snolly Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Κι εσύ τί παριστάνεις; Το δικηγόρο του διαβόλου; :p Όχι προς Θεού, απλά μπήκε η κοπέλα και άρχισε να μιλάει σοβαρά για ενοίκια στο Βέλγιο και έχασα τη μπάλα. Λέω ή χάθηκε η άισθηση του χιούμορ μου και βλέπω αστεία εκεί που δεν υπάρχουν, ή είμαι πολύ καιρό μόνος.
evabb Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 :fear::fear: τι να σας πω ρε παιδια, μηπως οντως εκανε πλακα και εγω απανταγα σαν τον βλακα στα σοβαρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.