MiltoZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 δηλαδη ο Γκουσγκουνης ειναι ο Απολυτος πετυχημενος Αντρας? [/thread] ______________
Sleepless_007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Βλέπω εδώ μέσα υπάρχουν πολλές θεωρητικές απαντήσεις αλλά εγώ είμαι της θετικής κατεύθυνσης και στην τάξη μου η θεωρία χωρίς απόδειξη δεν μετράει. Ναι, προσωπικά πιστεύω ότι το πορτοφόλι ή αλλιώς η οικονομική δύναμη ενός άντρα μετράει. Συγκεκριμένα όταν είναι ανεξάρτητος από οποιονδήποτε και οτιδήποτε, λέει κάτι μια φορά και οταν μιλάει το κάνει να μετράει. Τέλος, όταν κάνει κάτι επειδή το θέλει/επειδή μπορεί και όχι επειδή πρέπει ή επειδή του το λένε. Όταν όλα αυτά μπορεί να τα κάνει κάποιος μόνος του τότε, πιστεύω, ότι είναι κοινώς αποδεκτώς από γυναίκες,άνδρες άντρας και πετυχημένος. Βέβαια υπάρχει και η εξαίρεση:
Absinthe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Παρατηρω μια σαφη ταση να συνδεεται η επιτυχια με το ποσα γκαφρα βγαζει ο καθεις τον μηνα, τι τουτου σωφαρει, σε ποιο δημο πληρωνει τα τελη του και ποσα πιπινακια καβαλαει ετησιως. Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα και κατι καλυτερο. Η γενια του νταουν ταουν, του κοσμοπολιταν, των τρεντι, του σταρ, του βιλλα και του μεντορα τους Κωστοπουλου, εχει υποστει τετοια πλυση εγκεφαλου που αν καποια στιγμη για τον οποιοδηποτε λογο αρχιζαν να σκεφτονται, το κεφαλι τους θα εκρηγνυτο -προοπτικη οχι απαραιτητα ασχημη, αλλωστε τα αποθεματα νερου στον πλανητη τελειωνουν- και πυροτεχνηματα θα φωτιζαν τον ουρανο. Και καπου εδω, παιρνοντας και σαν ερεισμα την τρομολαγνεια απο το αλλο τοπικ "των δυσκολων καιρων" θα γινω λιγο αιρετικος και θα πω οτι ισως τελικα η ολη φαση να βγει και σε καλο για καποιους και να σταματησει λιγο ολο αυτο το αυταρεσκο λαιφσταιλ. Περσοναλι σπικινγκ, πετυχημενο θεωρω τον ανθρωπο -και οχι μονο τον ανδρα, φυσικα- που καταφερνει να ζει τη ζωη του ετσι οπως ο ιδιος θελει, ακολουθωντας το δικο του συστημα αξιων και οχι υιοθετωντας προκατ προτυπα δωσμενα απο τους πολλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.