Προς το περιεχόμενο

hp hdx16 1050ev

orphaeus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για εμενα , καλυτερη οθονη, specs ,τιμη ,σε αυτη την κατηγορια φορητων , εχει η σειρα 6935(16") κ 8930(18.4") της ACER.

Για την ACER δεν έχω ακούσει πολύ καλά λόγια... μπορεί να είναι και φήμες.

Το 6935 έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά (άλλα καλύτερα και άλλα χειρότερα) με το HDX16 αλλά είναι πιο βαρύ και έχει 1 χρόνο εγγύηση. Άσε που από θέμα design είναι η μέρα με τη νύχτα. 'Οσο για το 8930 μόνο το μέγεθος του με κάνει να το παρακάμψω.

Προτίμησα να πάρω κάποιο που θεώρησα ενδιάμεσο και να μην κοιτάξω κάν τις γνωστές μάρκες -$ONY, D€LL, @PPLE- στις οποία πληρώνεις μόνο το όνομα αλλά δεν έχουν τίποτα από πλευράς χαρακτηριστικών.

Τελικά δεν το μετάνοιωσα, είναι φοβερό laptop, κατά τη γνώμη μου πάντα.

Δημοσ.
Για εμενα , καλυτερη οθονη, specs ,τιμη ,σε αυτη την κατηγορια φορητων , εχει η σειρα 6935(16") κ 8930(18.4") της ACER.

Για την ACER δεν έχω ακούσει πολύ καλά λόγια... μπορεί να είναι και φήμες.

Το 6935 έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά (άλλα καλύτερα και άλλα χειρότερα) με το HDX16 αλλά είναι πιο βαρύ και έχει 1 χρόνο εγγύηση. Άσε που από θέμα design είναι η μέρα με τη νύχτα. 'Οσο για το 8930 μόνο το μέγεθος του με κάνει να το παρακάμψω.

Προτίμησα να πάρω κάποιο που θεώρησα ενδιάμεσο και να μην κοιτάξω κάν τις γνωστές μάρκες -$ONY, D€LL, @PPLE- στις οποία πληρώνεις μόνο το όνομα αλλά δεν έχουν τίποτα από πλευράς χαρακτηριστικών.

Δημοσ.

Kαι να το χαρεις οσο γινεται περισσοτερο ....

Οσο για τα XP γνωμη μου ειναι να μην τα βαλεις ..δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος .

Δημοσ.

Οσο για τα XP γνωμη μου ειναι να μην τα βαλεις ..δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος .

Δημοσ.
σε τετοιο λαπτοπ δεν σκεφτεσαι να βαλεις xp....

Τελικά ΔΕ θα βάλω :-)

-----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 03 : 31 : 22-----

Δημοσ.
σε τετοιο λαπτοπ δεν σκεφτεσαι να βαλεις xp....

Τελικά ΔΕ θα βάλω :-)

-----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 03 : 31 : 22-----

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το ίδιο laptop πήρα κι εγώ. Και λέω να βάλω τα XP γιατι δεν δουλεύουν κάποια προγράμματα που χρειάζομαι για τη δουλεία μου.

Μήπως βρήκες drivers για τα XP?

Δημοσ.
να σε ρωτησω κατι γιατι σκεφτομαι να το παρω και εγω.εχει προβλημα θερμοκρασιας οπως ολα της σειρας αυτης??ολα τα pavilion βραζουν στη κυριολεξια

Κ εγώ την ίδια σειρά έχω αλλά είναι οκ.... επειδή δούλεψα τη συγκεκριμένη σειρά κ με AMD και με INTEL κανένα από τα δύο δεν μου ανέβασε θερμοκρασία! Πάντως ίσως φανεί αστείο σε πολλούς από εδώ αλλά ειδικά με τον AMD δεν ανεβαζέ θερμοκρασία με τπτ... τώρα έχω τον 9543 κ είμαι πλήρως ευχαριστημένος προς το παρόν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...