apoxa2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Το sub το εχω πανω σε μια βιβλιοθηκη και απο πισω ερχονται ολα τα καλωδια και της οθονης κανε ενα ημικυκλιο μικρο και κουμπωνει στο sub λαθος το ειπα δεν ειναι λυγισμενο απλα κανει μικρο κυκλακι το οποιο υφισταται καποιες πιεσεις.
haHa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Το sub δεν λεει να το εχεις πανω σε βιβλιοθηκη.. Βαλτο κατω ωστε να μην μεταφερει δονησεις κ τριξιματα.
apoxa2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον το εκανα γιατι μεχρι τωρα με χτυπησαν 5 φορες απο κατω οτι τριζει το πατωμα...Ανεβαζω φωτο για το καλωδιο ετσι πως το χω αν πειραζει κινδυνος καταστροφης οθονης control panel
apoxa2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Και ολα τα καλωδια πανε ετσι στο sub
apoxa2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Tι λετε υπαρχει προβλημα??:fear: -----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 05 : 40 : 54----- Παιδια γενικα τα καλωδια κανει να πιεζονται(λυγιζουν)??Αλλοι λενε οτι κοβονται μεσα τα καλωδια αλλοι λενε δεν υπαρχει προβλημα αν δεν ειναι οπτικη ινα οπου εκει εχει προβλημα....
apoxa2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Στο control panel εχει χωνευτο καλωδιο οποτε αν παθει ζημια ??Αλλαζει?Ετσι ειναι
wizzy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Θεωρώ ότι μπορείς να κατεβάσεις το subwoofer στο πάτωμα και απλά να του χαμηλώσεις την ένταση, δεν είναι ανάγκη να τα έχεις όλα στο full. Θα συμφωνήσω με αυτό που είπε ο haha, δεν είναι σωστό να το έχεις πάνω στη βιβλιοθήκη. Απλά θα σου πω ότι από το control panel ή από το remote control μπορείς να "παίξεις" με τις εντάσεις των surround ηχείων, του κεντρικού ηχείου και του subwoofer έτσι ώστε να βρεις μια ισορροπία στη συνολική ένταση. Τα καλώδια όπως τα έχεις λυγίσει εσύ δεν έχουν πρόβλημα - εκτός της οπτικής ίνας. Το καλώδιο θα έχει πρόβλημα όταν το λυγίσεις τόσο πολύ που "τσακίσει" (να κάνει γωνία δηλαδή). Τότε ναι, μπορεί να κοπεί, αλλά και πάλι όχι αμέσως κι εξαρτάται και από το πάχος του καλωδίου. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι καλό τα λυγίζει πολύ κοντά στο σημείο που καταλήγουν - π.χ. μην το λυγίζεις κοντά ή πάνω στην κατάληξη στο control panel ή στο subwoofer.
haHa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Οπως ειπαμε μπορεις να βαλεις το subwoofer κατω στο πατωμα κ μαλιστα πανω σε αφρολεξ για να μην μεταφερει κραδασμους..
apoxa2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια ευχαριστω παρα πολυ θα το κανω αυτο με το sub -----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 11 : 25 : 12----- Oσο για την οπτικη ινα εγω την εχω παραμετρικα του γραφειου και λογικο ειναι να μην ειναι σε ευθεια δεν νομιζω να εχει αυτη προβλημα οσο αφορα να κανει λιγη γωνια.Παντως σας ευχαριστω και τους δυο για τις πολυτιμες πληροφοριες που μου δωσατε!!
haHa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Η οπτικη ινα δεν εχει προβλημα με τις γωνιες.. Αν εχει ,θα το καταλαβεις αμεσως, γιατι δεν θα ακους τιποτα: λογω ψηφιακης μεταδοσης ή θα περναει τελεια ο ηχος ή δεν θα περναει καθολου. Για αυτο αλλωστε δεν παιζει ρολο κ η ποιοτητα του καλωδιου.
manolaskakis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Γεια σας.. Από χτες προσπαθώ να συνδέσω τα z5500 με την xonar d2x αλλά δεν τα κατάφερα.. Έχω windows 7x(64) Δοκίμασα και coaxial με spdif και αναλογικά με τα 3 καλώδια αλλά και σε ταινία και mp3 και στο youtube ακόμα που πατάω μου βγάζουν ήχο τα μπροστινά ηχεία μόνο αλλά με τρελή παραμόρφωση.. Όταν στο χειριστήριο των ηχείων πατάω test το κάνει σωστά.. Βοηθήστε με λίγο με τις ρυθμίσεις που πρέπει να βάλω.. Διάβασα οτι με αυτήν την κάρτα καλύτερη απόδοση θα έχω αν τα συνδέσω αναλογικά..οπότε πείτε μου για αυτήν την σύνδεση.. Ευχαριστώ πολύ! ---------- Προσθήκη 27-03-2010 στις 01:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 26-03-2010 στις 20:24 ---------- Άντε ρε παιδιά help me!!!
nem52 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Στο αναλογικο σημα θα δεις μεγαλη διαφορα, με το ψηφιακο δεν εχω ασχοληθει και δεν ξερω.Εγω εχω αυτην την καρτα ηχου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540183 και ειδα μεγαλη διαφορα, αλλά εγω την δουλευα με ενα ενισχυτη yamaha και με 2 ηχεια 200w rms το καθενα. οσο ειχα συνδεσει το ενυσχητη με την onboard δε επεζαν καθολου καλα, μολις εβαλα αυτη την καρτα σα να ξυπνησε ενα λιονταρι μεσα στα ηχεια . εδω και λιγο καιρο τον δουλευω τον ενισχητη με dvd player,ton ξεσυνδεσα apo to pc και δουλευω την καρτα με απλα ηχεια 2.1 25w και παλι βλεπω μια διαφορα απο την onboard 30% toylaxisto . θα σε συμβουλευα να παρεις αυτη που εχω εγω ή αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1213903&catalog=20&category=69977761.δε χρειαζεται να δωσεις τοσα πολλα λεφτα.ΜΕχρι 60 ευρω κανεις την δουλεια σου . Παιδια ψηφιακα μονο μεσα απο την οπτικη συνδεονται?????
grandbell Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 παιδια αν τα συνδεσης με coax οταν ακους μουσικη δεν θα ακουγοντε ολα τα ηχεια??δοστε ενα λινκ παρακαλω για να δω τι καλοδιο coaxial να παρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.