tassos_7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ειμαι αναμεσα στις 2 οθονες. Εχω διαβασει πολλα για την Τ220. Το θεμα ειναι αν ειναι τοσο καλυτερη απο την LG που να δικαιολογει +50 euro ??? Αξιζουν???? καποιος που εχει δει ή δουλεψει και τις 2 οθονες.....
tassos_7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ειμαι αναμεσα στις 2 οθονες. Εχω διαβασει πολλα για την Τ220. Το θεμα ειναι αν ειναι τοσο καλυτερη απο την LG που να δικαιολογει +50 euro ??? Αξιζουν???? καποιος που εχει δει ή δουλεψει και τις 2 οθονες.....
johnnyelectro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ειμαι αναμεσα στις 2 οθονες. Εχω διαβασει πολλα για την Τ220. Το θεμα ειναι αν ειναι τοσο καλυτερη απο την LG που να δικαιολογει +50 euro ??? Αξιζουν???? καποιος που εχει δει ή δουλεψει και τις 2 οθονες..... Εγώ φίλε μου που έχω την Τ220 οφείλω να πω ότι είναι απλά κορυφαία για τα λεφτά της. Τρομερές επιδόσεις και σε games και σε ταινίες. Την lg δεν την έχω δει ούτε δοκιμάσει. Πήγαινε σε κάποιο μαγαζί με μεγάλο εκθετήριο που να τις έχει και τις 2 ώστε να τις δεις live αλλά και πάλι δεν θα μπορέσεις να τις δοκιμάσεις όπως εσύ θέλεις. Βάλε σε google οθόνη vs οθόνη και δες αν υπάρχει κανένα review...
johnnyelectro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ειμαι αναμεσα στις 2 οθονες. Εχω διαβασει πολλα για την Τ220. Το θεμα ειναι αν ειναι τοσο καλυτερη απο την LG που να δικαιολογει +50 euro ??? Αξιζουν???? καποιος που εχει δει ή δουλεψει και τις 2 οθονες..... Εγώ φίλε μου που έχω την Τ220 οφείλω να πω ότι είναι απλά κορυφαία για τα λεφτά της. Τρομερές επιδόσεις και σε games και σε ταινίες. Την lg δεν την έχω δει ούτε δοκιμάσει. Πήγαινε σε κάποιο μαγαζί με μεγάλο εκθετήριο που να τις έχει και τις 2 ώστε να τις δεις live αλλά και πάλι δεν θα μπορέσεις να τις δοκιμάσεις όπως εσύ θέλεις. Βάλε σε google οθόνη vs οθόνη και δες αν υπάρχει κανένα review...
epivitor Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 LG W2252TQ review Samsung T220 review LG W2252TQ vs Samsung T220 Ρυθμισεις για καλιμπραρισμα εδω Εγω εχω την LG W2252TQ και ειναι απλα τελεια σε ολα της + οτι εχει 0 pixel εγγυηση
epivitor Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 LG W2252TQ review Samsung T220 review LG W2252TQ vs Samsung T220 Ρυθμισεις για καλιμπραρισμα εδω Εγω εχω την LG W2252TQ και ειναι απλα τελεια σε ολα της + οτι εχει 0 pixel εγγυηση
vk13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Τη samsung πάρε φίλε. Μοναδική ποιότητα κατασκευης, φοβερά χρώματα και φωτεινότητα και ωραία εμφανισιακά. Χώρια ότι είναι και samsung
VAssassin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ρυθμισεις για καλιμπραρισμα εδω Epivitor σε περιπτωση που εχεις vista, αυτα τα icc profiles εχεις καταφερει να τα κανεις να δουλεψουν?
epivitor Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Epivitor σε περιπτωση που εχεις vista, αυτα τα icc profiles εχεις καταφερει να τα κανεις να δουλεψουν? XP εχω φιλε. Απλα να ξερεις οτι καθε φορα που κανεις επανεκκινηση τον υπολογιστη πρεπει να ξανατρεχεις το wincolor και να ξαναβαζεις το profile. Μια λυση που βρηκα γι'αυτο το προβλημα ειναι η εξης : Εγκατεστησα το QuickGamma, μετα εβαλα το profile που ηθελα με το Wincolor και στη συνεχεια ανοιξα το QuickGamma και επελεξα "Set Current Gamma as QuickGammaLoader Default Gamma" και "Run QuickGammaLoader at Windows Startup".
VAssassin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Πληροφοριακα να πω οτι στα vista δεν μπορουσα να εφαρμοσω κανενα icc profile μεχρι που βρηκα(απο link του digitalversus.com) το xcalib(εκδοση win32).Αυτο το προγραμματακι, κατα καποιο τροπο, οταν το τρεχεις αναγκαζει τα vista να χρησημoποιησουν το profile που εχεις επιλεγμενο ως default στο color management. Για να εφαρμοζεται το profile με το boot απλα τοποθετεις το xcalib στο startup folder.
frikoulo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μιας και χτες αγόρασα την Τ220 ενώ ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αυτές τις 2 θα σας πω την γνώμη μου. Καταρχάς μέχρι χτες είχα την EIZO M1900K για περίπου 2-3 χρόνια και δεν είχα κανένα μα κανένα παράπονο, εκτός απο το μέγεθος. (Σημείωση: την κράτησα σαν secondary οθόνη μιας κ ασχολούμαι με προγραματισμό και βάσεις οπότε βολεύει να έχω στη μια οθόνη τον query analyzer και στην άλλη τη VB ) Στο θέμα μας, εμφανισιακά η οθόνη είναι όντως πάρα πολύ ωραία με αυτό το σκούρο κόκκινο σε συνδιασμό με τη διάφανη περίμετρο. Ίσως ένα μειονέκτημα σε αυτό βέβαια είναι οτι "καθρεφτίζει" ελαφρώς εσωτερικά η κορνίζα αλλά είναι ανεπάισθητο εκτός και αν κάποιος είναι εντελώς "μη μου άπτου" Σε χρώματα τώρα, έχει απίστευτη φωτεινότητα και ικανοποιητικά χρώματα εργοστασιακά - για αυτούς που δεν ασχολούνται με ρυθμίσεις και θέλουν απλά να την φορέσουν και τέλος. Η φωτεινότητα βέβαια χρειάζεται σίγουρα να παει λίγο πιο χαμηλά γιατί σε "τυφλώνει" μετά απο λίγο, ειδικά αν έχεις κλειστά φώτα στο δωμάτιο! Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει για τη συγκεκριμένη οθόνη και το backlight, αλλά ισχύει... Πάνω και κάτω στην οθόνη, το μαύρο και μόνο το μαύρο χρώμα γίνεται πιο φωτεινό σε σχέση με την υπόλοιπη οθόνη. Σε ταινίες-εφαρμογές-παιχνίδια που καταλαμβάνουν όλη την οθόνη δεν φαίνεται τπτ. Μόνο αν είναι καθαρό μαύρο μπορείς να το δεις. Και πάλι είναι υποκειμενικό το πόσο και αν ενοχλεί κάποιον. Εμένα με αφήνει αδιάφορο εφόσον δεν είναι ενοχλητικό στην χρήση Σε χρωματική πιστότητα και ποιότητα, είναι όντως αρκετά καλή, με λίγο ψάξιμο και πειραματισμό ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ και όχι στην κάρτα γραφικών, γίνεται ακόμα καλύτερη. Τονίζω πάντως, πως και να μην την πειράξει κάποιος επειδή δεν θέλει/ξέρει/βαριέται κτλ είναι μια χαρά και απο το εργοστάσιο και πολύ καλύτερη απο όλες όσες ήταν δίπλα της όταν την είδα πριν την αγοράσω. Καταλήγω οτι είναι όντως μια πολύ καλή οθόνη, λίγο υπερεκτιμημέμη, αλλά τα λεφτά της τα αξίζει κατά 90%. Μεταξύ μας βέβαια οι διαφορές σε σχέση με την EIZO δεν ήταν πολλές αλλά σε 22` πιστεύω πως προς στιγμήν είναι απο τις καλύτερες λύσεις. Να κλείσω τη ζαλάδα που σας πρόσφερα απλόχερα οτι ΟΛΑ είναι προσωπική άποψη και οτι ΟΛΑ είναι υποκειμενικά στο θέμα οθόνη. Όλα υπόκεινται στο λόγο (τι ζητάω + τι λεφτά διαθέτω)/χαρακτηριστικά προιόντος
konstantinos77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 εγω απλα πληροφοριακα να αναφερω οτι εχω παρει την asus VK246H η οποια ειναι κορυφαια .τονιζω οτι και η προηγουμενη που ειχα ηταν asus 22'' με την οποια εμεινα ευχαριστημενος και για αυτο αποφασισα να προχωρησω παλι με την ιδια εταιρεια την οποια συμπαθω κιολας γιατι εξειδικευεται σε υπολογιστες και αυτο λεει κατι για μενα .Στα συν οτι ειναι η μονη σε 24'' με 2ms .H αναλυση της σε σχεση με την αντιστοιχη της samsung ειναι 1920χ1080 (της samsung ειναι 1920χ1200) αλλα δεν υπαρχει διαφορα καθοτι ειναι στο επιπεδο υψηλης απεικονισης FHD.Αν θες βεβαια ΤV πρεπει να πας σε samsung λογω του δεκτη τον οποιο ομως πληρωνεις επιπλεον .LG δεν συνιστω .
vk13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μιας και χτες αγόρασα την Τ220 ενώ ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αυτές τις 2 θα σας πω την γνώμη μου. Καταρχάς μέχρι χτες είχα την EIZO M1900K για περίπου 2-3 χρόνια και δεν είχα κανένα μα κανένα παράπονο, εκτός απο το μέγεθος. (Σημείωση: την κράτησα σαν secondary οθόνη μιας κ ασχολούμαι με προγραματισμό και βάσεις οπότε βολεύει να έχω στη μια οθόνη τον query analyzer και στην άλλη τη VB ) Στο θέμα μας, εμφανισιακά η οθόνη είναι όντως πάρα πολύ ωραία με αυτό το σκούρο κόκκινο σε συνδιασμό με τη διάφανη περίμετρο. Ίσως ένα μειονέκτημα σε αυτό βέβαια είναι οτι "καθρεφτίζει" ελαφρώς εσωτερικά η κορνίζα αλλά είναι ανεπάισθητο εκτός και αν κάποιος είναι εντελώς "μη μου άπτου" Σε χρώματα τώρα, έχει απίστευτη φωτεινότητα και ικανοποιητικά χρώματα εργοστασιακά - για αυτούς που δεν ασχολούνται με ρυθμίσεις και θέλουν απλά να την φορέσουν και τέλος. Η φωτεινότητα βέβαια χρειάζεται σίγουρα να παει λίγο πιο χαμηλά γιατί σε "τυφλώνει" μετά απο λίγο, ειδικά αν έχεις κλειστά φώτα στο δωμάτιο! Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει για τη συγκεκριμένη οθόνη και το backlight, αλλά ισχύει... Πάνω και κάτω στην οθόνη, το μαύρο και μόνο το μαύρο χρώμα γίνεται πιο φωτεινό σε σχέση με την υπόλοιπη οθόνη. Σε ταινίες-εφαρμογές-παιχνίδια που καταλαμβάνουν όλη την οθόνη δεν φαίνεται τπτ. Μόνο αν είναι καθαρό μαύρο μπορείς να το δεις. Και πάλι είναι υποκειμενικό το πόσο και αν ενοχλεί κάποιον. Εμένα με αφήνει αδιάφορο εφόσον δεν είναι ενοχλητικό στην χρήση Σε χρωματική πιστότητα και ποιότητα, είναι όντως αρκετά καλή, με λίγο ψάξιμο και πειραματισμό ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ και όχι στην κάρτα γραφικών, γίνεται ακόμα καλύτερη. Τονίζω πάντως, πως και να μην την πειράξει κάποιος επειδή δεν θέλει/ξέρει/βαριέται κτλ είναι μια χαρά και απο το εργοστάσιο και πολύ καλύτερη απο όλες όσες ήταν δίπλα της όταν την είδα πριν την αγοράσω. Καταλήγω οτι είναι όντως μια πολύ καλή οθόνη, λίγο υπερεκτιμημέμη, αλλά τα λεφτά της τα αξίζει κατά 90%. Μεταξύ μας βέβαια οι διαφορές σε σχέση με την EIZO δεν ήταν πολλές αλλά σε 22` πιστεύω πως προς στιγμήν είναι απο τις καλύτερες λύσεις. Να κλείσω τη ζαλάδα που σας πρόσφερα απλόχερα οτι ΟΛΑ είναι προσωπική άποψη και οτι ΟΛΑ είναι υποκειμενικά στο θέμα οθόνη. Όλα υπόκεινται στο λόγο (τι ζητάω + τι λεφτά διαθέτω)/χαρακτηριστικά προιόντος Έτσι είναι όπως τα λες φίλε. Αν θες εξαιρετικές επιδόσεις σε παιχνίδια και ταινίες δοκίμασε από το μενού της το RTA βάλτο στο mode 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.