flik Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα. Μένω στην Ν. Ευκαρπία, και εδώ και ένα χρόνο υπάρχει διαθεσιμότητα ιδιόκτητων δικτύων απο forthnet, hol και tellas. Αυτή τη στιγμή έχω internet της vivodi 8mbps και σε όλα τα τεστ που δοκιμάζω πιάνω 7+ mbps, με μηνιαίο πάγιο 21,5 ευρώ/μήνα. Αλλά επειδή σαν οικογένεια μιλάμε αρκετά στο τηλέφωνο και πολλές φορές σε υπαραστικές κλήσεις, μας συμφέρει απο άποψη τιμής να βάλουμε ένα double play. Η ερώτηση είναι ποια εταιρία μπορεί να μου εξασφαλίσει ταχύτητα όση είχα πριν τουλάχιστον, να μην έχω πρόβλημα στο τηλέφωνο και να μην έχω αποσυνδέσεις. Η forthnet έφερε πρώτη το δίκτυό της εδώ. Λέτε να προτιμήσω αυτήν ή μία απο τις άλλες δύο; ΥΓ: Αν την αίτηση την κάνω online, και δεν πάω απο κάποιο κατάστημα να πάρω το πακέτο, σε πόσο καιρό θα έρθει το όλο πακέτο με το ασύρματο router; Δεν μιλάω για ενεργοποίηση, μιλάω για το πακέτο που αγοράζουμε απο πλαίσιο πχ. Γιατί το χρειάζομαι και αλλού το router. Και γενικά υπάρχει διαφορά μεταξύ online αίτησης και επιτόπου αγορά πακέτου; Και κάτι τελευταίο, την αίτηση αποσύνδεσης απο vivodi την αναλαμβάνουν αυτοί; -----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 05 : 34 : 10----- Τίποτα; Πλέον είμαι ανάμεσα σε hol και forthnet (της οποίας το δωρεάν ασύρματο ρουτερ δεν ξέρω αν θα προλάβω να το πάρω, λέει μέχρι 31/1). Τουλάχιστον πείτε μου αν αναλαμβάνουν αυτοί αίτηση αποσύνδεσης απο την τωρινή σύνδεση και σε πόσο περίπου χρόνο στέλνουν το ρούτερ και ότι άλλο είναι να στείλουν
flik Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα. Μένω στην Ν. Ευκαρπία, και εδώ και ένα χρόνο υπάρχει διαθεσιμότητα ιδιόκτητων δικτύων απο forthnet, hol και tellas. Αυτή τη στιγμή έχω internet της vivodi 8mbps και σε όλα τα τεστ που δοκιμάζω πιάνω 7+ mbps, με μηνιαίο πάγιο 21,5 ευρώ/μήνα. Αλλά επειδή σαν οικογένεια μιλάμε αρκετά στο τηλέφωνο και πολλές φορές σε υπαραστικές κλήσεις, μας συμφέρει απο άποψη τιμής να βάλουμε ένα double play. Η ερώτηση είναι ποια εταιρία μπορεί να μου εξασφαλίσει ταχύτητα όση είχα πριν τουλάχιστον, να μην έχω πρόβλημα στο τηλέφωνο και να μην έχω αποσυνδέσεις. Η forthnet έφερε πρώτη το δίκτυό της εδώ. Λέτε να προτιμήσω αυτήν ή μία απο τις άλλες δύο; ΥΓ: Αν την αίτηση την κάνω online, και δεν πάω απο κάποιο κατάστημα να πάρω το πακέτο, σε πόσο καιρό θα έρθει το όλο πακέτο με το ασύρματο router; Δεν μιλάω για ενεργοποίηση, μιλάω για το πακέτο που αγοράζουμε απο πλαίσιο πχ. Γιατί το χρειάζομαι και αλλού το router. Και γενικά υπάρχει διαφορά μεταξύ online αίτησης και επιτόπου αγορά πακέτου; Και κάτι τελευταίο, την αίτηση αποσύνδεσης απο vivodi την αναλαμβάνουν αυτοί; -----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 05 : 34 : 10----- Τίποτα; Πλέον είμαι ανάμεσα σε hol και forthnet (της οποίας το δωρεάν ασύρματο ρουτερ δεν ξέρω αν θα προλάβω να το πάρω, λέει μέχρι 31/1). Τουλάχιστον πείτε μου αν αναλαμβάνουν αυτοί αίτηση αποσύνδεσης απο την τωρινή σύνδεση και σε πόσο περίπου χρόνο στέλνουν το ρούτερ και ότι άλλο είναι να στείλουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.