Προς το περιεχόμενο

Το PhotoLibrary μου χαλάει την αναβάθμιση στη νέα έκδοση του msn

evansdr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Προσπαθω να εγκαταστησω την τελευταια εκδοση του Windows Live Messenger.

Η εγκατάσταση περιλαμβανει και αναβαθμιση του PhotoLibrary.

Στο 80%,κι ενω ολα τα αλλα(Messenger κτλ)εχουν εγκατασταθει,φτανει η σειρα της συγκεκριμενης αναβαθμισης κι εκει σταματανε ολα.

Προσπαθησα να απεγκαταστησω το PhotoLibrary απο το πσ αλλα δε γινεται διοτι ο υπολογιστης δε βρισκει λεει το αρχειο,παρολο που σαν προγραμμα ανοιγει κανονικα.

Τελος,διεγραψα τα παντα εκτος απο το Photolibrary και τωρα δεν μπορω να βαλω το παλιο μσν διοτι εχω στοιχεια απο το καινουριο...

Τι να κανω βρε παιδια;;

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Προσπαθω να εγκαταστησω την τελευταια εκδοση του Windows Live Messenger.

Η εγκατάσταση περιλαμβανει και αναβαθμιση του PhotoLibrary.

Στο 80%,κι ενω ολα τα αλλα(Messenger κτλ)εχουν εγκατασταθει,φτανει η σειρα της συγκεκριμενης αναβαθμισης κι εκει σταματανε ολα.

Προσπαθησα να απεγκαταστησω το PhotoLibrary απο το πσ αλλα δε γινεται διοτι ο υπολογιστης δε βρισκει λεει το αρχειο,παρολο που σαν προγραμμα ανοιγει κανονικα.

Τελος,διεγραψα τα παντα εκτος απο το Photolibrary και τωρα δεν μπορω να βαλω το παλιο μσν διοτι εχω στοιχεια απο το καινουριο...

Τι να κανω βρε παιδια;;

Δημοσ.

Ναι αλλά επειδή λες ότι δεν μπορείς να βάλεις το msnγια αυτό το είπα!!!Και στις προηγούμενες εκδόσεις σου το κάνει αυτό????!!Δεν γίνεται να μην εγκαταστήσεις αυτό το πρόγραμμα??Αφού έχει επιλογές!!!Κατέβασε το από εδώ!!!

Δημοσ.

Επειδη τη συλλογη φωτογραφιων την εχω ηδη εγκατεστημενη(και δεν μπορω να την απεγκαταστησω..)μου κανει αυτοματα update,δε γινεται το update και χαλαει ολη η διαδικασια.

-----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 01 : 18 : 07-----

Το θεμα ειναι τι και πως θα βγαλω-ξεφορτωθω το PhotoLibrary ωστε να ολοκληρωθει η εγκατασταση....

-----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 10 : 38 : 22-----

Καμια ιδεα ρε παιδια;

Δημοσ.

Στην ''Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων'' των Windows δεν το έχει???Στο ''ccleaner'' ή στο ''Your Unistaller'' έχεις δει εάν στο εμφανίζει???

Δημοσ.
Στην ''Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων'' των Windows δεν το έχει???Στο ''ccleaner'' ή στο ''Your Unistaller'' έχεις δει εάν στο εμφανίζει???

Και στην προσθαφαιρεση προγραμματων και στο CCleaner μου το εμφανιζει(Photolibrary)αλλα οταν παταω καταργηση μου βγαζει οτι το στοιχειο C:\Windows\Installer\PhotoLibrary.msi δεν υπαρχει στον υπολογιστη....

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σου πω είναι να το διαγράψεις χειρωνακτικά!!!Και μετά καθαρίζεις το registry με το ccleaner!!!Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...