Προς το περιεχόμενο

parcelforce απο UK

evts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, η parcelforce συνεργάζεται με την GLS->ACS στην Ελλάδα; H ACS κάνει delivery και τα Σαβ/κα από ότι έρχεται μέσω GLS ;

Δημοσ.

οσα πακετα μου εχουν ερθει απο Αγγλια με parcelforce τα φερνουν οι ταχυμεταφορες των ΕΛ.ΤΑ, κι αν δεν κανω λαθος ειναι και το σαββατο ανοιχτα.

Δημοσ.

Πάντως έψαξα και στο GLS τον αριθμό δέματος και μου βγάζει ένα ACS Parcel Number. Έχει κάποια σχέση με την ACS Courier?

Δημοσ.

Αν μπορείτε, μεινετε μακριά απο Παρσελφορς διότι η δρομολόγησή τους ειναι τελείως τρελή.

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ απο που σου ερχεται - που πάει και τι κάνει το δέμα σου, πως να το περιμένεις και απο ποιόν.

Πήρα ενα δέμα απο αγγλία μεγάλης αξίας - εννοείται οτι εντος εε πληρωσα τον φπα εκει - οποτε δεν τιθεται θεμα τελωνείου..... - ΛΑΘΟΣ.

Πληρώνω 70 λίρες γκλομπαλ πραιόριτυ για να το εχω, λέει, σε 3 μέρες.

το δέμα εφυγε απο τον πωλητή την πέμπτη 5-2-2009 και την επομένη απο το ηνωμένο βασίλειο.

εκτοτε η ιχνηλάτιση το αναφέρει "αποδεσμευμένο απο τον διεθνή κόμβο" και η τύχη του αγνοείται.

σήμερα τρίτη παιρνω τηλέφωνο (Τηλέφωνα, γυρω στα 3, εμεινα κανα 20 λεπτο το συνολο στην αναμονή και δεν εχω σταθερό στο σπίτι, εκανα το λάθος να χρησιμοποιήσω την εκφραση "βρε παιδιά" σε κάποιον παπα-κάτι και εκείνος μου απάντησε "δεν ειμαστε "παιδιά" αλλά εταιρεία(!) θα τους έλεγα τι ειναι αλλα σεβομαι τον φιλοξενουντα χώρο) στην ACS οπου μετα απο πολύ κόπο εμαθα οτι εκτος απο το γ.....ο τρακινγκ που σου δινει η παρσελφορς οταν εισαι εγγλέζος και τους δίνεις ενα δέμα παιρνεις και εναν ακόμα αναλογα με την διανομή, , αν ειναι EMS ή GLS.

αν ειναι λοιπόν το 1ο, παει σε κόμβο, ερχεται ελλάδα, και διεκπεραιώνεται στο....Τελωνείο! οπου σταθμευει προσωρινά για 2 ημέρες και μετά σας ερχεται μεσω πορτα-πορτα (Ελτα ταχυμεταφορές)

δεν πα να ναι και απο ιταλία(!)

αν ειναι το 2ο το πιό πιθανό ειναι οτι σταματά λίγο στην γερμανία να σιτέψει, και μετα κατεβαινει οδικώς στην Ελλάδα μια φορά την εβδομάδα!

"πλήρωνε εσυ βλάκα 100ρες για να σου έρθει στο 3ήμερο."

μας λένε ευθέως και σαφώς.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα με την παρσελφορσ...περιμενω ενα δεμα απο αγγλια που οπως βλεπετε παρακατω εχει κολλησει εκει κ δεν λεει να φυγει απτη γερμανια! ξερει κανεις τιποτα? παρακαλω οποιον ξερει οτιδηποτε να μου πειιιιιι....παρεπιπτοντως, ερχεται με την υπηρεσια ευρο πριοριτι μπιζνεσ

Date Time Location Tracking Event

23-03-2010 09:42 Delivery Agent - GERMANY PASSED TO AIRLINE

22-03-2010 19:21 Delivery Agent - GERMANY Left origin country

22-03-2010 19:13 Delivery Agent - GERMANY Arrived at destination country

19-03-2010 23:10 International Hub Left origin country

19-03-2010 22:57 International Hub Arrived at outward Office of Exchange

19-03-2010 16:41 Preston Depot On route to hub

19-03-2010 13:58 Preston Depot Collected from customer

19-03-2010 09:00 WDM Online

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Αν μπορείτε, μεινετε μακριά απο Παρσελφορς διότι η δρομολόγησή τους ειναι τελείως τρελή.

"πλήρωνε εσυ βλάκα 100ρες για να σου έρθει στο 3ήμερο."

μας λένε ευθέως και σαφώς.

Βέβαια. Η Parcelforce είναι ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ. Aκριβοπλήρωσα την υπηρεσία EURO 48, για την οποία ισχυρίζονται οτι

Guaranteed* delivery in 2 working days to major European cities and elsewhere in Europe between 3 or 4 working days, depending on destination.

Το δέμα εστάλη 25/9 και προς το παρόν, σήμερα 2/9, φαίνεται οτι είναι ακόμη στην Αγγλία.

Date Time Location Tracking Event

26-08-2010 02:51 International Hub Arrived at outward Office of Exchange

25-08-2010 18:01 London North West Depot On route to hub

25-08-2010 15:41 London North West Depot Collected from customer

25-08-2010 08:00 WDM Online

Πρώτη και τελευταία φορά που χρησιμοποιώ Parcelforce.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια ακουστε για να μην κουραζεστε οποιος φερει κατι με την parcel force το δεμα παει στην gls και μετα την τελικη διανομη την κανει η acs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...