kallia88 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Kαλησπέρα!Έχω ένα laptop Toshiba Satellite A200-14D,το οποίο μέχρι χτες το βράδυ δούλευε κανονικά.Σήμερα που πήγα να το ανάψω δεν άναβε.Όταν το βάζω στην πρίζα για να φορτίσει(παρόλο που χτες το άφησα με γεμάτη μπαταρία,οπότε δεν φταίει αυτό) ανάβει ένα φωτάκι στην επιφάνεια του laptop που δείχνει ότι παίρνει ρεύμα κανονικά αλλά δεν ανάβει το άλλο που συνήθως είναι πορτοκαλί μέχρι να φορτίσει τελείως.Το έχω 2,5 χρόνια και μέχρι τώρα δούλευε κανονικά.Δεν έχω γνώσεις σαυτά τα θέματα οπότε αν μπορεί κανείς να βοηθήσει...Ευχαριστώ!
manom18x Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Οταν λες δεν αναβε?? Τελειως νεκρος ή αναβε(εβγαζε το bios δηλαδη) και μετα απο λιγα δευτερολεπτα εσβηνε?
manom18x Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Οταν πατας το κουμπι ο σκληρος ξεκιναει η οχι?
kallia88 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Όχι δεν αντιδράει καθόλου...Σαν να μην το έχω πατήσει.
manom18x Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Πολυ περιεργο μου ακουγεται. Μπορει να ειναι προβλημα απο το κουμπι του laptop μεχρι την motherboard. Δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια. Καλο θα ηταν να το δει καποιος τεχνικος.
innerwisp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Εμένα πάντως που δεν άναβε έφταιγε που είχε καεί ο μετασχηματιστής και είχε προφανώς τελειώσει και η μπαταρία. Τους πήρα τηλ και επειδή μάλλον τους συμβαίνει συχνά μου στείλαν καινούριο χωρίς καν να τους στείλω τον καμμένο. Αλλά εσύ λες ότι ανάβει το φωτάκι που λέει ότι παίρνει τροφοδοσια. Οπότε μάλλον κάπου αλλού θα έχεις πρόβλημα. Μήπως κατά τη διάρκεια της νύχτας έφαγε κανα σουτ από κάποιον και κουνήθηκε ο επεξεργαστής; αν το είχες στην πρίζα μήπως χτύπησε κανενας κεραυνός εκέι κοντά και σου καψε τπτ στη μητρική; Ελπίζω να είχες εγγύηση πάντως...
jtsc21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 δε ξερω αν θα σε βοηθησει αλλα ενας φιλος μου ειχε κατι παρομοιο σε ενα καινουριο toshiba και πηρε τηλ εκει που το αγορασε και του ειπαν να βγαλει για λιγα δευτερολεπτα τη μπαταρια και να την ξαναβαλει και πραγματι δουλεψε. δοκιμασε το δε χανεις και τιποτα...
kallia88 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Εμένα πάντως που δεν άναβε έφταιγε που είχε καεί ο μετασχηματιστής και είχε προφανώς τελειώσει και η μπαταρία. Τους πήρα τηλ και επειδή μάλλον τους συμβαίνει συχνά μου στείλαν καινούριο χωρίς καν να τους στείλω τον καμμένο. Αλλά εσύ λες ότι ανάβει το φωτάκι που λέει ότι παίρνει τροφοδοσια. Οπότε μάλλον κάπου αλλού θα έχεις πρόβλημα. Μήπως κατά τη διάρκεια της νύχτας έφαγε κανα σουτ από κάποιον και κουνήθηκε ο επεξεργαστής; αν το είχες στην πρίζα μήπως χτύπησε κανενας κεραυνός εκέι κοντά και σου καψε τπτ στη μητρική; Ελπίζω να είχες εγγύηση πάντως... Χτες όταν τον έσβησα ήταν πλήρως φορτισμένος οπότε δεν φταίει αυτό...Και δεν τον είχα στην πρίζα το βράδυ!Έχω εγγύηση αλλά έχει λήξει!Τον έχω κοντά 3 χρόνια.Σ'ευχαριστώ πάντως! -----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 08 : 07 : 43----- δε ξερω αν θα σε βοηθησει αλλα ενας φιλος μου ειχε κατι παρομοιο σε ενα καινουριο toshiba και πηρε τηλ εκει που το αγορασε και του ειπαν να βγαλει για λιγα δευτερολεπτα τη μπαταρια και να την ξαναβαλει και πραγματι δουλεψε. δοκιμασε το δε χανεις και τιποτα... Το έκανα ήδη αυτό αλλά τίποτα...Μάλλον πρέπει να αρχίσω να αγχώνομαι -----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 08 : 10 : 42----- δε ξερω αν θα σε βοηθησει αλλα ενας φιλος μου ειχε κατι παρομοιο σε ενα καινουριο toshiba και πηρε τηλ εκει που το αγορασε και του ειπαν να βγαλει για λιγα δευτερολεπτα τη μπαταρια και να την ξαναβαλει και πραγματι δουλεψε. δοκιμασε το δε χανεις και τιποτα... Τελικά το ξαναέκανα αυτό που μου λες με την μπαταρία και όντως λειτούργησε!Σ'ευχαριστώ πάαααρα πολύ!!!!
Fronimitis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μια ιδέα θα ρίξω....Για βγάλε τελείως την μπαταρία και σύνδεσε το με την πρίζα το λαπτοπ τουλάχιστον να δούμε αν φταίει η μπαταρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.