Fronimitis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά θέλει η κοπέλα μου να πάρει λαπτοπ και θέλω μια βοήθεια.Έχει βάλει στο μάτι ένα Acer As5930g-844g25mn που δίνει το Saturn στην Συγγρού 799 ευρώ.Λεπτομέρειες έχει στον κατάλογο του Saturn που επισυνάπτω http://www.saturn.com.gr/pdf/saturn_catalogue_sigru.php?radnja=prva και εδώ http://www.skroutz.gr/s/54729/Acer-Aspire-5930G-844G25Mn.html.Αν και έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά για την τιμή του της είπα να πάρει καλύτερα Toshiba αλλά εκείνη έχει φάει κόλλημα με αυτό.Μην μου αντιπροτείνετε άλλα μαγαζιά γιατί θέλει να το πάρει με δόσεις και θέλει να το πάρει απο εκεί.Ποιά είναι η γνώμη σας;;Αξίζει ή θα κλαίει τα λεφτά της;Το έχει πάρει κανείς;Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για Acer. Το είδα απο κοντά και φαίνεται καλή κατασκευή αν κι η οθόνη του μου φάνηκε ψιλομούφα.
panos2000gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Στο σπίτι εκτός των άλλων (VAIO, Advent 4211) υπάρχει και ένα ACER 5920. Κατασκευαστικά είναι ολόιδιο με το 5930 με την διαφορά ότι έχει μπεζ-ασπρο χρώμα αντι για ανθρακι-μαυρο που έχει το 5930. Ποιοτικά το μηχάνημα είναι εξαιρετικό, χωρίς τριξίματα, με ενισχυμένα πλαστικά εκει που χρειάζεται και γενικά είναι μια κατασκευή που εμπνέει στιβαρότητα. Από άποψη χαρακτηριστικών δεν χρειάζεται να σου πω και πολλά καθώς διαθέται στην κυριολεξία τα πάντα ενω παράλληλα έχει και πολύ καλά ενσωματομένα ηχεία. Τέλος από θερμοκρασίες-θόρυβο δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ο προβληματισμός σου για την οθόνη έχει βάση καθώς δεν εχει πολύ καλες γωνίες θέασης (ειδικά οριζόντιες). Παρόλα αυτά μην περιμένεις να πάρεις από την TOSHIBA κατι καλύτερο γιατί οι οθόνες τους κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα (τουλάχιστον στην σειρά Α300)... η διαφορά σε μένα είναι εμφανής γιατί κατα κύριο λόγο χρησιμοποιώ vaio. Προσωπικά στο συνιστώ ανεπιφύλακτα καθότι πρόκειται για ένα πολύ καλο μοντέλο με hi-end configuration, αλλά έχω πολλους ενδοιασμούς για το πόσο χρήσιμα θα φανούν σε μια κοπέλα ο P8400 και η 9600gt. Νομίζω ότι ένα πιο designάτο λαπτοπακι θα ήταν καλύτερη λύση καθοτι το 5930 βρίσκεται στην κατηγορία των βαρύτερων 15.4" που κυκλοφορούν. Για την τιμή θα έλεγα ότι είναι λογική...δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω και τρελή προσφορά όμως! Στα 900 πέρνεις το Vaio FW με παρόμοια χαρακτηριστικά και BRay.
Fronimitis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Της είπε ο υπάλληλος ότι μπορεί να παίζει όλα τα παιχνίδια "τσίμπησε το ψάρι" κι έτσι κόλλησε με αυτό.Κι εγώ της είπα ότι θα της είναι άχρηστα αυτά μιας και το πιο βαρύ παιχνίδι που θα παίξει θα είναι το sims 2 αλλά άμα μπεί κάτι στης γυναίκας το μυαλό άντε να της το βγάλεις.Της είπα να πάρει κάποιο πιό μικρό και πιό γλυκούλι αλλά ΟΟΟΧΙ ,το Acer έχει 15" οθόνη και έτσι θα βλέπει και ταινίες.Οπότε θα της πω ότι είναι οκ να το πάρει (όχι πως αν της έλεγα το αντίθετο θα με άκουγε) κι ας έχει μόνο 12 μήνες εγγύηση. Τέλος πάντων φίλε σε ευχαριστώ πολύ!
Chris_85 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρα ειναι απλως για γυναικα θα προτιμουσα το sony FW21E με παραπλησια τιμη και 16,4' οθονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.