chiossif Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Φίλοι, γεια και χαρά σε όλους. Αυτές τις μέρες ψάχνω μια σταθερή ενσύρματη συσκευή τηλεφώνου με τουλάχιστον τις ακόλουθες πρόσθετες δυνατότητες: - Αναγνώριση κλήσης (caller ID) και κατά την διάρκεια συνομιλίας - Λίστα εισερχομένων κλήσεων (τουλάχιστον 30 αριθμούς) με καταγραφή αριθμού, ώρας και ημερομηνίας - Δυνατότητα επανάκλησης τόσο 3 τουλάχιστον κληθέντων αριθμών (Redial memory) όσο και από την παραπάνω λίστα εισερχομένων - πλήκτρο Flash - δυνατότητα ανοικτής συνομιλίας με εξωτερικό μικρόφωνο και μεγάφωνο (hands free) Επιπλέον ευκταία είναι: - επιλογή έντασης κουδουνίσματος - επιλογή ήχου κουδουνίσματος - ποιότητα ήχου - ποιότητα κατασκευής - εμφάνιση ΟΛΑ τα παραπάνω εκτός από την δυνατότητα Redial Memory (επανάκληση ΜΟΝΟ του τελευταίου αριθμού) έχει η παλαιά αλλά γερασμένη συσκευή μου General Electric 29393. Όσοι έχετε ή ξέρετε μια συσκευή που να καλύπτει τα παραπάνω σας παρακαλώ γράψτε την πρότασή σας. Ευχαριστώ.
chiossif Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ψάχνω από τις 30/1 ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ενώ έχω αφιερώσει περισσότερο από 8 ώρες πλοήγηση και δεν έχω καταλήξει. ( διότι: 1) απλά δεν θέλω να φορτωθώ κάτι που θα το πετάξω - αντικαταστήσω σύντομα 2) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ σε δικτυακά καταστήματα ενώ πολλές εταιρίες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ με τα προϊόντα τους και 3) σε τρία ΜΕΓΑΛΑ καταστήματα που πήγα προσωπικά ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ να προτείνουν συσκευή η οποία να καλύπτει τα παραπάνω). Η μόνη συσκευή που βρήκα έως τώρα -από τεχνικά χαρακτηριστικά στο μητρικό ιστοχώρο- είναι η 5030 της Siemens η οποία και έχει ~50 Ευρά. Δεν έχω πρόβλημα με την τιμή - απλά το SMS θα μου είναι άχρηστο - και αν δεν βρω κάτι ίσως καταλήξω σε αυτήν. Ο σκοπός αυτού του θέματος είναι κυρίως η προσωπική εμπειρία χρηστών ενσύρματων τηλεφώνων με παρόμοιες ανάγκες - δυνατότητες στις συσκευές τους. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να ζητάω πολλά... Σίγουρα υπάρχουν συσκευές που με καλύπτουν αλλά ποιες είναι; Σας παρακαλώ αν κάποιος έχει την 5030 ή άλλη με αυτές τις δυνατότητες ας την προτίνει. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.