d3m0n Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 γεια σας, πριν απο λιγο καιρο,και πιο συγκεκριμενα καμια βδομαδα πριν τα χριστουγεννα,αντιμετωπιζα καποια προβληματα θερμοκρασιας.Δεν ειχα δυστιχως καποιο προγραμμα να μοθ δειχνει τισ θερμοκρασιες.επαιζα παιχνιδια και ξαφνικα μου εσβηνε...ετσι το πηγα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι ανεβαζε θερμοκρασιες ο επεξεργαστης και οτι του εβαλαν λιγη παστα και τωρα ειναι μια χαρα.μεχρι προχτες δουλευε κανονικοτατα ωσπου αρχιζε να μου κανει παλι τα ιδια.να παιζω call of duty και απο τν μια να βλεπω τν καρτα γραφικων να εχει 105 βαθμους και απο την αλλη τον ενα πυρινα στν επεξεργαστη να εχει 60 βαθμους και ο αλλος να εχει φτασει τουσ 80 και να σινεχιζει να ανεβαινει....ετσι τν κλεινω και παω να βαλω το ανεμιστιρακι που ειχα αγορασει.το βαζω κανονικα και μετα παω να παιξω παλι και μου εκλεινε σινεχωσ απο υψιλεσ θερμοκρασιες. φταει ο επεξεργαστης ή η καρτα γραφικων???? ή και τα δυο??? και γιατι??αφου τον επεξεαργαστη ειχα ξεσκονισει πριν απο εναμισι μηνα και παστα του ειχα βαλει πριν απο δυο και στην καρτα γραφικων εχω ρυθμισμενο το ανεμιστιρακι στο 45% παιδια θελω τα φωτα σας και χρειαζομαι πραγματικα την βοηθεια σας..... και εδω ειναι το συστημα μου: AMD athlon 64x2 5600+ 2,9GHZ ATI 4850 connected ASUS M3A78-EMH HDMI RAM corsair 4GB 800MHZ 550W psu chieftec seagate 320 GB 7200rpm το pc μου ειναι σχετικα καινουργιο 5 μηνεσ το εχω
notios7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 1)εχεις βαλει πολυ παστα,2)δεν εχει κουμπωσει καλα η ψυκτρα,3)ανεβασε τις στροφες της ψυκτρας στην καρτα η αστο στο αυτοματο.καντα αυτα και βλεπουμε.
d3m0n Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 1)εχεις βαλει πολυ παστα,2)δεν εχει κουμπωσει καλα η ψυκτρα,3)ανεβασε τις στροφες της ψυκτρας στην καρτα η αστο στο αυτοματο.καντα αυτα και βλεπουμε. για την παστα δεν ξερω στο πλαισιο μου την εβαλαν για την ψυκτρα δεν ξερω τι να σου πω αυτο δεν το ξερω τισ στροφες στν καρτα τισ εχω ανεβασει στο 50%
notios7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 ετσι τν κλεινω και παω να βαλω το ανεμιστιρακι που ειχα αγορασει.το βαζω κανονικα και μετα παω να παιξω παλι και μου εκλεινε σινεχωσ απο υψιλεσ θερμοκρασιες. αλλα λεει εδω φιλε!
d3m0n Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 ετσι τν κλεινω και παω να βαλω το ανεμιστιρακι που ειχα αγορασει.το βαζω κανονικα και μετα παω να παιξω παλι και μου εκλεινε σινεχωσ απο υψιλεσ θερμοκρασιες. αλλα λεει εδω φιλε! μαζι σου αλλα και τισ θερμοκρασιες στν καρτα γραφικων πως τισ εξηγεισ??????? και επιπλεον εχω βαλει και ενα αλλο ανεμιστιρακι που χτιπαει πανω στν επεξεργαστη
notios7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 πριν πειραξεις την ταχυτητα απο προγραμμα υπηρχε προβλημα?
kapezanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 μαζι σου αλλα και τισ θερμοκρασιες στν καρτα γραφικων πως τισ εξηγεισ???????και επιπλεον εχω βαλει και ενα αλλο ανεμιστιρακι που χτιπαει πανω στν επεξεργαστη Οι Ati γενικα ανεβαζουν θερμοκρασιες,και εχω την 4870 και καει πολυ!ποσα ανεμηστηρια εχεις?αν εχεις 2 το ενα πρεπει να βαζει αερα και το αλλο να βγαζει!προσεξε το αυτο για να ειναι σωστο το air flow σου!
metal exists Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 σωστή η παρατήρηση με το airflow και σε εμένα το έκανε αρχικά έφτιαξα κανονικά τα ανεμιστήρια και ο επεξεργαστής μου συνέχιζε χωρίς παιχνίδια αλλά με απλή πλοήγηση να χτυπάει 65άρες τον πήγα στο multirama και μου λέει ο τεχνικός πρέπει να τον στείλω intel ,και θα δούμε.Τελικά δεν τον έδωσα μετά από λίγο καιρό πουφ και κάηκε τον έστηλα intel μέσο multirama και μου τον αντικατέστησαν!!!!Τώρα για την gpu σου δεν ξέρω τι φταίει μάλλον το ίδιο με τον cpu
soot Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας παιδια,ειμαι καινουριος στο forum!!εχω και γω ενα κουτι με επεξεργαστη amd και ανεβαζει θερμοκρασιες μεχρι 38 βαθμους κελσιου ενω το κουτι εσωτερικα αγγιζει τους 28-31 βαθμους κελσιου!! προσεθεσα ενα ανεμιστηρακι στο κουτι,βελτιωσα την εσωτερικη ροη στο κουτι μεσα αλλα ο επεξεργαστης εξακολουθει να κολλαει!!μηπως εχετε να μου προτεινετε καποιο cpu cooler ειδικο για amd επεξεργαστη???
patentapc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας παιδια,ειμαι καινουριος στο forum!!εχω και γω ενα κουτι με επεξεργαστη amd και ανεβαζει θερμοκρασιες μεχρι 38 βαθμους κελσιου ενω το κουτι εσωτερικα αγγιζει τους 28-31 βαθμους κελσιου!!προσεθεσα ενα ανεμιστηρακι στο κουτι,βελτιωσα την εσωτερικη ροη στο κουτι μεσα αλλα ο επεξεργαστης εξακολουθει να κολλαει!!μηπως εχετε να μου προτεινετε καποιο cpu cooler ειδικο για amd επεξεργαστη??? Οι θερμοκρασίες που έχεις δεν είναι πολύ HOT για να κολλάει το μηχάνημα κάτι άλλο θα είναι!!!
rem Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Φτιαξε και τα καλωδια στο εσωτερικο του κουτιου.Το ανεμιστηρακι που λες οτι χτυπαει στον επεξεργαστη ειναι εφαρμοσμενο στο κουτι?αν ναι πρεπει να βγαζει τον αερα και οχι να τον χτυπαει τον επεξεργαστη,μιας και ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη βγαζει τον αερααπο τον επεξεργαστη,αρα αν η ψυκτρα τον βγαζει τον αερα και ο απεναντι ανεμιστηρας του κουτιου χτυπαει τον αερα που φερνει απεξω δεν κανεις δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.