Προς το περιεχόμενο

συμβουλές για σχεδισμό σελίδας σε html

Amadeus7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σκοπεύω να κάνω κανονική σελλίδα επί πληρωμή όπου θα κάνω κανονικό forum το οποίο θα διαμορφώσο όπως γουστάρω (java κλπ), την συγκεκριμένη σελλίδα θα την έχω ώς βοήθεια για όποιους δεν γνωρίζουν από ίντερνετ, θα έχω δηλαδή οδηγίες για αρχάριους που δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά. το πόστ το έβαλα για να μου δώσει όποιος επιθυμεί κάποιες ιδέες για το πώς να κάνω ποιό προσιτή και όμορφη τη σελίδα χρησιμοποιώντας πάντα ελαφριά γλώσσα.

Java? :shock::shock::shock:

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελάτε ρε παιδιά!Μη το αποπαίρνετε το παιδί!Η πρώτη του προσπάθεια είναι!Έτσι μαθαίνουμε!Τα ήξερε κανείς όλα αυτά απο όταν ήταν στη κοιλιά της μάνας του;! :mad:

Δημοσ.
Σκοπεύω να κάνω κανονική σελλίδα επί πληρωμή όπου θα κάνω κανονικό forum το οποίο θα διαμορφώσο όπως γουστάρω (java κλπ), την συγκεκριμένη σελλίδα θα την έχω ώς βοήθεια για όποιους δεν γνωρίζουν από ίντερνετ, θα έχω δηλαδή οδηγίες για αρχάριους που δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά. το πόστ το έβαλα για να μου δώσει όποιος επιθυμεί κάποιες ιδέες για το πώς να κάνω ποιό προσιτή και όμορφη τη σελίδα χρησιμοποιώντας πάντα ελαφριά γλώσσα.

1) Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένας αρχάριο θα ξέρει να μπει σ' ένα forum και μάλιστα να το πληρώσει κιόλας.

2) Γιατί ένας αρχάριος να πληρώσεις αφού οι πληροφορίες είναι ελεύθερες

3)Τι σχέση έχει το Java

4)Για να σε βοηθήσω αλλά θα χάσεις περίπου 4 εξάμηνα για να γράψεις τον κώδικα για ένα forum. Οπότε πήγαινε σε λύση Joomla! + forum component.

Δημοσ.
1) Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένας αρχάριο θα ξέρει να μπει σ' ένα forum και μάλιστα να το πληρώσει κιόλας.

2) Γιατί ένας αρχάριος να πληρώσεις αφού οι πληροφορίες είναι ελεύθερες

Όταν λέει επι πληρωμή...Νομίζω οτι εννοεί θα νοικιάσει server κ.λπ....

Δημοσ.

πρώτον ευχαριστώ όσους δίνουν πραγματικά συμβουλες. δεύτερον ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά, μία συμβουλή ζήτησα και πέσατε να με φάτε. στη σελίδα για όσους δεν κατάλαβαν εφάρμοσα ότι μας έμαθαν στο πρώτο εξάμηνο στο μάθημα "εισαγωγή στους Η/Υ". μου ζήτησε ο καθηγητής μου να του δείξω αν ξέρω να κάνω frames και τα λεκανα, μου ζήτησε να κάνω λίστες και έκανα, μου ζήτησε να βάλω εικόνεσ για back ground και έβαλα, μου ζήτησε να του κάνω inks και τα έκανα. αν δεν έκανα αυτά που μου ζητούσε δεν θα τον ενδιέφερε, αυτός ήθελε να δει αν ξέρουμε αυτα τα πράγματα, αν του εδειχνα κάτι άλλο θα μου έλεγε "χέστηκα αν ξέρεις να γραφεις και σε άλλες γλώσες, εγώ html σου μαθείνω και αυτό θέλω να δώ. επίσεις περιμένετε λίγο να τελιώσει η εξεταστική για να ασχοληθώ όσο θέλω. τη σελίδα την έχω αφήσει όπως ήταν όταν την πρωτοέφτιαξα για το μάθημα.

μα φυσικά και δε θα πληρώνει κάποιος για να μπεί, για domain και server θα πληρώσω.

υγ: ρίχτε και μία ματιά σε αυτό το forum που στήνουμε με ένα φιλαράκι και δώστε καμία συμβουλή για το πώς να το καλυτερέψουμε? (ελπίζω να είστε ποιό καλοπροέρετοι) http://www.greekhall.gr

Δημοσ.

Κρίμα πραγματικά σε όσους πετάγονται μόνο και μόνο για να κράξουν.

Πρώτο έτος στη σχολή το παιδί δοκιμάζει πράγματα. Τι να κάνουμε δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα χάπι να τα μαθαίνουμε όλα με την μια. Ο άλλος λέει να παρατήσει την σχολή. Έλεος απλά.

Μετά, ότι με κάποιο έτοιμο cms μπορείς να τα κάνεις όλα αμέσως χαίρω πολύ χαιρόπουλος, αν δεν μάθεις όμως τα βασικά πρώτα πως στη συνέχεια θα προχωρήσεις πέρα από το έτοιμο.

Με την java που βγήκαν κάποιο άλλοι να την πουν πάλι, μπορείς φυσικά να κάνεις web development.. Java struts, tomcat, jsp, servlets.

Για το site τώρα πραγματικά είναι πολύ μέτριο, αλλά αυτό δεν έχει τόσο σημασία. Σημασία έχει τώρα που έμαθες τα βασικά html tags, προχώρα σε css και βλέπουμε αργότερα για βάσεις δεδομένων. Μην αγχώνεσαι από τον κάθενα που πετάγεται και στη λέει.

Δημοσ.

1) Νομίζω ο κόσμος κράζει, γιατί ο τύπος το παρουσίασε λες και έκανε και κάτι.

2) Η σελίδα είναι ΜΕΤΡΙΑ στην καλύτερη περίπτωση στη κατηγορία "super duber extra αρχάριοι"

3) Επειδή το είπες 7 φορές: Για την εμφάνιση της σελίδας πας πάντα με html δεν υπάρχει κάτι άλλο. Στα πιό αυστηρά δομημένα συστήματα κάνεις html περιεχόμενο css μορφοποίηση. Αλλά η html πάντα υπάρχει. Η Java Php asp και λοιπές αιρέσεις είναι για server side προγραμματισμό. Η ΗΤΜL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.

4) ο καθηγητής σου είναι προφανώς άσχετος με το θέμα αν όντως σου έδωσε συγχαρητήρια (ή προσπαθεί να είναι ευγενικός)

5) ναι στην αρχή όλοι ήμασταν άσχετοι αλλά δεν προσπαθούσαμε να παίξουμε τους μεγάλους επειδή περάσαμε σε μια σχολή. Είσαι στα πρώτα βήματα, ένας hobbieστας computeras με ένα χρόνο πείρα έχει 20 φορές τις γνώσεις που έχεις εσύ

Έχε δεδομένο ότι είσαι άσχετος και βρες τρόπους να μάθεις, δεν εντυπωσιάζεις με το να κάνεις μια μαλακία και να τρέχεις στα forum να την διαφημίζεις, βασικά αυτό το πράγμα θα έπρεπε να ντρέπεσαι να το δείξεις.

Οι σελίδες που βλέπεις κάθε μέρα δεν γίνονται από εξωγήινους με super δυνατότητες, οι περισσότερες είναι από φοιτητές σαν εσένα, σύγκρινε με αυτές

Φύλαξε κάπου το link και έλα να το δεις πάλι σε 3-4 χρόνια

Sorry παίδες δεν άντεξα

Δημοσ.

ρε φιλε εσυ κρινεις και δεν εχεις πει ακομα τι εχεις κανει.διαβασε καλυτερα το θεμα του ποστ και μετα ελα να κρινεις μιας και δεν αντεξες.Το παλικαρει συμβουλες θελει ,και παντα επικροτεις τον νεο κυριως.Ξερεις πολυ καλα οτι δεν εισαι και υποχρεωμενος να διαβασεις το καθε ποστ οπως και κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να διαβαζει επιπολεες απαντησεις σαν τις δικες σου.Ποιος εισαι εσυ ?Και ΕΑΝ εισαι .....τοτε ξεχασες που οταν εφτιαχνες την 1η σελιδα σου που εψαχνες 50 μερες για να μαθεις τι σημαινει html?ξερεις τι λενε οι περισσοτεροι......εαν ξεχασεις που πηγαινεις ,γυρνα να δεις απο που ηρθες.....και εσυ και τεραστιος οπως αυτοαποκαλυσε να εισαι μεσα απο το ποσταρισμα σου ....λεγοντας σε εναν πρωτοετη της πληροφορικης να αλαξει επαγγελμα τοτε πανε στη Microsoft να σε διορισουν εφοσον εισαι ο total programer......Αν εκπροσωπουσα την ελληνικη κοινοτητα Προγραμματιστων ξερεις τι θα ελεγα....Κατι τετιους σαν και εσενα τους πνιγουμε στο νεροχυτη για να μην χαλασει η ρατσα........Οσο για τον φοιτητη ,ακου....Ξεκινα και προσπαθισε να κατανοησεις την Html προχωρα σε php που μοιαζει με C και ολα θα ερθουν μονα τους....Θελει ωρες αλλα αν γουσταρεις αξιζει......

Δημοσ.
1) Νομίζω ο κόσμος κράζει, γιατί ο τύπος το παρουσίασε λες και έκανε και κάτι.

Ναι ρε συ!Το παιδί μπορεί να χάρηκε επειδή πρέπει να είναι η πρώτη του φορά που έφτιαξε κάτι τέτοιο!Και εγώ όταν έφτιαξα την ιστοσελίδα μου,έκλ@να από τη χαρά μου :P

Δημοσ.
Πες τα φιλε giorgo......Αντε να τα ακουν και οι LAMERADES.......

Χεχε!Ε μα δηλαδή!Κάνουν λες και εκείνοι τα ήξεραν απο τη μέρα που γεννήθηκαν!

Όλοι μας τα μαθαίνουμε μέσα σε κάποιο διάστημα και με λίγο εξάσκηση,και αυτή τη στιγμή ο φίλος Amadeus7 βρίσκεται στην εξάσκηση :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...